Seenekas Abikokk 2008-10-19 15:16:53 |
Minu lapseootused jäid nõukaaega. Mäletan, et kaeraküpsised maitsesid ja teadlikult piirasin ainult ühte asja ja see oli vedeliku tarbimine. Miks seda tegin, enam ei mäleta, vist olin kuulnud, et jalad lähevad paiste ja siis on paha olla. Arstid tookord eriti nõu ei andnud ja ega ei oleks kõike uskunud ka, kui arvele võtma minnes on esimesks küsimiseks, kas aborti teete? (Vabandan, aga see juhtus eranditult iga kord). Üks asi on küll selgelt meeles, et nälg tabas reeglina äkki ja siis pidi KOHE süüa saama. See koht oli ka keeruline, toiduga oli ju nagu oli. Muidu oli tore oma kõhuga ringi käia ja neid jubedaid pruuniruudulisi passega kleite ka ei kandnud. Õmblesin kohe sellised püksid, mille vöökohta sai muudkui laiemaks lasta ja lasin ennast naistenõuandlas vihaselt vahtida. Igatahes õnnelikku lapseootust kõigile! Ah veel, esimesed neli kuud pidin saama päeval vähemalt tunnikese magada ja seda oli küll päris raske korraldada. | |
Pillepv Kokaõpilane 2008-10-23 14:55:44 |
Ahjaa, lugesin ja tahtsin teistegagi jagada seda ideed, et listerioosibakterid ei tule sellisest hallitusjuustust, mis on tehtud pastöriseeritud piimast. Õnneks on tegelikult meie kaubanduses selliseid päris palju müügil. :) Ja teate kui head maitsevad marineeritud kurgid.... mmmm.... Eriti need pisikesed :) | |
Katja Abikokk 2008-10-30 11:14:20 |
mulle meeldivad väga kõik need toiduained, mida ei soovitata - eks keelatud vili ole magus aga - makspasteet, tuunikala, viinamarjad, sinihallitusjuust, arbuus - no andke aga :D muidugi ma piiran nende tarbimist aga keelanud enda jaoks küll midagi ei ole.. viimasel ajal on tekkinud suur kapsaisu - kapsapirukaid, kapsarulle, hapukapsast, mulgikapsast, kapsa-toorsalateid ... hirmsasti tahan :) | |
Pillepv Kokaõpilane 2008-10-30 12:34:10 |
Kui Katjal on kapsaisu, siis minul on kartulipudru sõltuvus ja suur isu. Pelgalt mõte kartulipudrust ajab vesistama :) | |
Katja Abikokk 2008-10-30 12:42:42 |
mõtle, kui hea, et meil hamburgeri isu ei ole :D (kuigi "hiinakate", eriti kevadrullide järele käisid päris algusperioodis küll neelud) | |
Kuts Kokaõpilane 2008-11-04 23:02:11 |
Mann:
Tõepoolest, see pole müüt. Viinamarjad teatavasti sisaldavad palju glükoosi ja fruktoosi, fruktoosi kestev ületarbimine põhjustab aga rasvumist. Ma arvan, et see viinamarjasöömine pole müüt, sest arstid reeglina teavad mida nad räägivad. |
|
Merilin Abikokk 2008-11-05 10:40:14 |
Kuts:
Igasuguse suhkru/toidu kestev ületarbimine põhjustab rasvumist :) Mann:
Tõepoolest, see pole müüt. Viinamarjad teatavasti sisaldavad palju glükoosi ja fruktoosi, fruktoosi kestev ületarbimine põhjustab aga rasvumist.Ma arvan, et see viinamarjasöömine pole müüt, sest arstid reeglina teavad mida nad räägivad. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Sussukas Abikokk 2008-11-06 14:14:08 |
Järelikult tuleb vaid kurgist ja tomatist toituda- vahelduseks juurde puljongiga keedetud riisi või külmi keedetud kartuleid. Nii kaotasin mina oma raseduse alguses igatahes 15 kilo. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Kuts Kokaõpilane 2008-11-06 14:47:58 |
aga palju pärast tagasi tuli, kui küsida tohib? vägev saavutus ikka, iga kaalujälgija unistus :) | |
Enely100 Abikokk 2008-11-06 18:49:50 |
mul hakkab kohe jooksma 5 kuu..olen esimestega alla võtnud u 12 kg..ei mingeid erilisi dieeti..ei igasugu magusale, rasvasele ja piisavalt wc poti kallistamist :P ...eks näis palju tagasi tuleb..kui magus taas maitsema hakkab, küll siis kilokesed kodutee leiavad :D | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |