Köögikaal

Zoozi
Abikokk
2009-04-02 23:00:15
Tziiki:
Zoozi:
Tziiki:
mnjah...kaalutavat ta mul veel senini ära söönud ei ole :D , aga tõsi ta on jah, et ainetel tihedused erinevad, ma ise pole seda ml varianti kunagi kasutanud just sellel põhjusel, aga eks proovin lähiajal ära... mul siis see kaal (ei soovita muidu kellelegi!) http://www.amazon.com/dp/B000VS68UW/ref=asc_df_B000VS68UW756485?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=yahoo-kitchen-20&linkCode=asn
Mul sama kaal. Ise olen küll rahul, väga täpne on. Miks sa ei soovita seda kellelegi, Tziiki? Aga jah ml pole ma ka veel kasutanud.
ei soovita selle tõttu, et vähemalt minu kaal näitab aeg-ajalt "aiateibaid" ja seda just taara nullimise funktsiooni kasutades. Nt üks kord pidin 200 gr võipakist panema miski 75 gr vmt, panin aga rahulikult kausi kaalule ja muudkui aga kühveldasin pakist võid kaussi, no ja kaal näitas ikka 30-40 gr, kuigi mul juba terve pakk kaussi ära pandud, siis sain aru, et midagi valesti...paar korda polnud mul mu lemmikküpsised ka välja tulnud. Siis sain asjale jälile, et kui on kerge taara (plastikkauss või blenderi topsik), siis ta kaalub küll taara ära, aga hiljem siis valetab... aga vb on see ainult minu kaalu viga...sellisel juhul ei saa ma muidugi aru, miks :( ja seda ka et vahest see nupp ei tööta...no hoia peal kaua tahad, taara näit nulli ei lähe...
Ma oma kaalul pole selliseid asju täheldanud.:)

Zoozi tegemised

Merilin
Abikokk
2009-04-03 17:22:26
Need milliliitrid töötavad ainult vee mõõtmiseks :D ja sama tihedusega vedelike - mitte muu. 1g=1ml vee puhul ja näit on mõlemal juhul sama - vähemalt minu kaalul. Õli, jahu, hapukoore, jne. jaoks need milliliitrid ei sobi.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Dee
Abikokk
2009-04-03 23:28:52
Meil on Soehnle Siena. Olen juba mitu aastat väga rahul. :)
Qattusa
Kokaõpilane
2009-07-05 20:22:02
Meil on selline Soehnle köögikaal. Kaalub kuni viis kilogrammi ning väga hea on taarafunktsiooni olemasolu.
Kiilike
Abikokk
2009-07-05 22:38:35
Meil on kasutusel selline EKS köögikaal . Suurim muutus on see, et kauss on suuremaks muutunud ja meil on läikiv(uus on tuhm)ning uuemal kaalul on nupud -meil aga puutetundlikud punktid numbrinäidu all . Kaal on kasutuses olnud vähemalt 5 aastat. Selle aja jooksul vist on 1x patareid vahetatud(kui on - päris aus olla siis ei mäletagi), kaalub täpselt ja reageerib ideaalselt. nüüd kogu teema läbi lugedes ... ma olen ainuke Eks kaalu omanik :rolleyes:

kiilikese köögikatsetused

Marie
Kokaõpilane
2009-07-06 03:46:26
Thredahlia:
Need milliliitrid töötavad ainult vee mõõtmiseks :D ja sama tihedusega vedelike - mitte muu. 1g=1ml vee puhul ja näit on mõlemal juhul sama - vähemalt minu kaalul. Õli, jahu, hapukoore, jne. jaoks need milliliitrid ei sobi.
See on (vähemalt ühe nupuga kaalu puhul) ilmselt ainuke mõeldav variant. Kuid mulle jääb arusaamatuks, milleks see funktsioon sellisel kujul üldse vajalik on? Samas, Amazoni reviewdes üks kirjutab tõsimeeli: [2quote]You can only change from gram to ml or lb/oz immediately after you switch on the scale by repeatedly pushing that button. If you wait a second too long the scale is set to zero and then pushing the button will no longer switch from gram to ml etc. but rather switch the scale back off. Suppose you just added flour to your mix, measured in gram and you then want to add water in ml, you have to switch off the scale, then switch it on again and immediately push the button to switch to ml. Then proceed to adding the water.[/quote] :rolleyes:
BirgitP
Kokaõpilane
2010-01-24 13:24:05
Jepii, ma sain omale sünnipäevaks Soehnle 66117. Ma nii väga tahtsin seda ja lõpuks ma ka sain :). Elu õnnelik nüüd. http://images.ox.ee/0/b/q/139142.jpg

http://bikiplix.blogspot.com/

Kessu343
Abikokk
2010-01-26 21:12:15
BirgitP:
Jepii, ma sain omale sünnipäevaks Soehnle 66117. Ma nii väga tahtsin seda ja lõpuks ma ka sain :). Elu õnnelik nüüd. http://images.ox.ee/0/b/q/139142.jpg
oi kui ilus :) kus sellist müüakse? (või ei avaldatud seda kingi saajale :p)
Triin
Abikokk
2010-01-26 22:32:46
Prismas müüakse. Mina ka tahan sellist osta. Mitu korda olen imetlenud juba :) ja kaalutlenud. On jah väga ilus.
Anu
Abikokk
2010-01-27 08:01:07
See peaks pea igas elektroonikapoes olema. Ma olen sellist pea igal pool näinud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>