Kardemon Abikokk 2008-09-23 22:19:39 |
Thredahlia:
ma tõmban kaalu, kui lauda pühin, lapiga üle ja pole ka hullu... kui kuidagi klaasplaadi alla on midagi läinud, siis saab selle pealt lihtsalt ära kruvida ja tagasi panna.... enne Su postitust ma ei mõelnudki selle peale, et teda võiks raske puhas hoida olla (kasutan ka ikka iga päev) :) aga Su viidatud kaal tundub ses mõttes kindlasti otstarbekam! Kardemon:
Mina olen ka sarnase omanik, aga tahaks oma valikut laita. Seda kaalu on hirmus keeruline ilusana hoida, kui teda ikka kasutada ka. Palju mõistlikumad on sellised, millel igasugu plaate ja nurgataguseid ja eraldi ekraane või klaasvidinaid pole - saab puhtaks pühkida ja asi ants. /.../.Eva:
ostsime Euronicsist.. aga seal kodukal pole sellist näha...peast enam ei mäleta... Elektroonika.ee-s on hinnaks 295.-.Kardemon, mis selline maksab? http://kardemon.blogspot.com |
|
Merilin Abikokk 2008-09-24 11:57:12 |
Kardemon:
No ma ei tea. Ma kõiki vidinaid igal pühkimiskorral alt ja pealt üle ei pühi, pole selleks aegagi ja siis kipub selle alumise asjanduse peale ja klaasi alla selline naljakas kleepuv kiht jääma. Arvan lihtsalt, et need "kaaluvad plaadid" on ses suhtes mugavamad.
Kel veel otsus tegemata - miks oma elu keerulisemaks muuta :) Thredahlia:
ma tõmban kaalu, kui lauda pühin, lapiga üle ja pole ka hullu... kui kuidagi klaasplaadi alla on midagi läinud, siis saab selle pealt lihtsalt ära kruvida ja tagasi panna.... enne Su postitust ma ei mõelnudki selle peale, et teda võiks raske puhas hoida olla (kasutan ka ikka iga päev) :) aga Su viidatud kaal tundub ses mõttes kindlasti otstarbekam!Kardemon:
Mina olen ka sarnase omanik, aga tahaks oma valikut laita. Seda kaalu on hirmus keeruline ilusana hoida, kui teda ikka kasutada ka. Palju mõistlikumad on sellised, millel igasugu plaate ja nurgataguseid ja eraldi ekraane või klaasvidinaid pole - saab puhtaks pühkida ja asi ants. /.../.ostsime Euronicsist.. aga seal kodukal pole sellist näha...peast enam ei mäleta... Elektroonika.ee-s on hinnaks 295.-. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Netcat Abikokk 2008-09-26 22:17:01 |
heh, mul on ka Bretagne. valisin minimaalse suuruse ja maksimaalselt lihtsa puhastamise pärast. olen väga rahul. hoian teda serviti riiulis kokaraamatute vahel. Zapxpxau-l on hinna suhtes õigus, vähemalt paar aastat tagasi see just 600 krooni maksiski.
loomulikult tahab ka see kaal loodis pinda. isegi mu vannitoakaal tahab seda :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tiugu Kokaõpilane 2008-09-27 22:52:12 |
minul selline Tupperware digitaalne kaal- saab panna nii seinale-peale kellaaja-kasutada kui kell-pildiraami(katte alla saab panna endale sobiva pildi), samuti laua peal- palju erinevaid mälufunktsioone...hästi rahul ma ... pilt siis http://www.tupperware.com.au/wps/wcm/connect/AUS/website/productgallery/productcollections/bakebasics/bake+to+basics+digital+scales | |
Eva Abikokk 2008-10-02 14:16:20 |
Tänud nõustajatele! Soetasin eile oma esimese köögikaalu, milleks osutus Soehnle PAGE, valge, sale, kaalub kuni 5 kg, ühe grammi kaupa. Hind 295.-, müügil Rocca Prismas. http://www.waagenfarm.de/soehnle-page-p-349.html | |
Zapxpxau Abikokk 2008-10-02 14:50:27 |
Eva:
Õnnitlen! Väga hea valik :D
Tänud nõustajatele! Soetasin eile oma esimese köögikaalu, milleks osutus Soehnle PAGE, valge, sale, kaalub kuni 5 kg, ühe grammi kaupa. Hind 295.-, müügil Rocca Prismas. http://www.waagenfarm.de/soehnle-page-p-349.html |
|
Juc Abikokk 2008-10-02 14:55:44 |
Thredahlia:
Mul on seesama Soehnle kaaluv "plaat" ja just selle puhastamise ja kompaktsuse pärast sai valitud. On ilusti täpne (kasutan seebi tegemisel seebikivi ja seal on õiged kogused ülimalt olulised) ja kergesti läheb puhtaks. Kardemon:
Mina olen ka sarnase omanik, aga tahaks oma valikut laita. Seda kaalu on hirmus keeruline ilusana hoida, kui teda ikka kasutada ka. Palju mõistlikumad on sellised, millel igasugu plaate ja nurgataguseid ja eraldi ekraane või klaasvidinaid pole - saab puhtaks pühkida ja asi ants. Tefalil on poes selline valge "kaaluv plaat" silma jäänud ja Soehnle pakub sellist.
Siis võiks silmas pidada veel seda, et kaal suudaks vähemalt 3 kg kaaluda, parem kohe 5 (kausid on rasked ja neid kulub mitu, isegi kui üks kaaluga kaasas on), eriti kui moosimarju või liha on kaaluda tarvis.
Võimalus kaalu uue aine lisades nullida on oluline ja mõõtetäpsus võiks ka vähemalt 1 g olla (hoidistamisel nt. soola kaalumisel oluline).
Ja ikka digitaalne, mitte mehaaniline - esimene on oluliselt täpsem, kui saadaolevatest köögikaaludest rääkida.Eva:
ostsime Euronicsist.. aga seal kodukal pole sellist näha...peast enam ei mäleta... Elektroonika.ee-s on hinnaks 295.-.Kardemon, mis selline maksab? http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Nipitiri Abikokk 2008-10-02 16:52:55 |
Eva:
Mul sama, just said patareid tühjaks... Tänud nõustajatele! Soetasin eile oma esimese köögikaalu, milleks osutus Soehnle PAGE, valge, sale, kaalub kuni 5 kg, ühe grammi kaupa. Hind 295.-, müügil Rocca Prismas. http://www.waagenfarm.de/soehnle-page-p-349.html |
|
Eva Abikokk 2008-10-06 09:01:05 |
Digitaalse kaaluga tuleb ettevaatlik olla mobiiltelefonide, wifide ja muude "segajatega". Need võltsivad tulemust ja võivad kaalu hoopis tuksi keerata. Hoidke need võimalikult kaugel! Soehnle kaalu avastatud omadus on see, et kaalule anuma peale asetamisel ENNE kaalu sisse lülitamist näitab kaal automaatselt nulli ehk siis on võimalik kaaluda anuma sisse asetatavat tavaari (vs anumi + tavaari kaal). | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-06 09:25:35 |
Eva:
Minule on ka see oluline, et saan anuma kaalu nullida (Sa võid ka kaalu sisse lülitada, siis nõu peale panna ja siis nullida muidugi; samuti saad tulemuse nullida peale jahu ja enne suhkru lisamist jne jne).
Mul ka Soehnle, aga vist Plateau vms? Väga rahul olen..
Soehnle kaalu avastatud omadus on see, et kaalule anuma peale asetamisel ENNE kaalu sisse lülitamist näitab kaal automaatselt nulli ehk siis on võimalik kaaluda anuma sisse asetatavat tavaari (vs anumi + tavaari kaal). |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |