Köögikaal

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-04-02 12:01:50
Sidrun25:
Mul on digitaalne köögikaal. Kaalu peal kirjas kaks kaalusüsteemi, grammides ja oz...algul näitas ilusti grammides kõiki asju, nüüd järsku on hakanud näitama mingeid oz...kas ma saan seda kuidagi tagasi ka muuta..kaalul ainult kaks nuppu, sisse ja välja lülitamiseks...
Sidrun25, kindlasti saab. Aga selleks oleks vaja siiski teada, et mis firma ja mudeliga tegemist on :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2009-04-02 12:31:38
Tavaliselt on see ümberlülitus kaalu all, näiteks seal kus patarei käib. Kuid muidugi mitte kõigil.

Zap*

Tziiki
Abikokk
2009-04-02 12:40:51
Sidrun25:
TERE, Mul on digitaalne köögikaal. Kaalu peal kirjas kaks kaalusüsteemi, grammides ja oz...algul näitas ilusti grammides kõiki asju, nüüd järsku on hakanud näitama mingeid oz...kas ma saan seda kuidagi tagasi ka muuta..kaalul ainult kaks nuppu, sisse ja välja lülitamiseks...
minul on soehnle kaal ja sellel käib ümberlülitamine niimoodi, et kui kaalu sisse lülitad (üks klõps nupul), siis tavaliselt pead hetke ootama, et tekiks näit 0,0 vmt, kui aga tahad süsteemi muuta (mul saab ka nt ml mõõta kaaluga, lisaks oz-dele), siis vajutad kohe mitu korda järjest (1.vajutus lülotab sisse, 2.muudab ml-teks 3. gr, 4.oz vmt)-igastahes tuleb mitu korda vajutada, kuniks soovitud süsteemistik ekraanil.

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Lilly_Munster
Abikokk
2009-04-02 13:13:39
Tziiki:
siis vajutad kohe mitu korda järjest (1.vajutus lülitab sisse, 2.muudab ml-teks 3. gr, 4.oz vmt)-igastahes tuleb mitu korda vajutada, kuniks soovitud süsteemistik ekraanil.
Kaaluga milliliitreid mõõta? Kuidas see võimalik on? Ok, ma tean kuidas stopperi ja ampermeetriga raskuskiirendust mõõta...
Tziiki
Abikokk
2009-04-02 14:11:05
Lilly_Munster:
Tziiki:
siis vajutad kohe mitu korda järjest (1.vajutus lülitab sisse, 2.muudab ml-teks 3. gr, 4.oz vmt)-igastahes tuleb mitu korda vajutada, kuniks soovitud süsteemistik ekraanil.
Kaaluga milliliitreid mõõta? Kuidas see võimalik on? Ok, ma tean kuidas stopperi ja ampermeetriga raskuskiirendust mõõta...
no see funktsioon on mu kaalul igatahes olemas :) katsetanud ei ole, et kas näitab ka õigesti...

Lilly_Munster
Abikokk
2009-04-02 14:33:25
Tziiki:
no see funktsioon on mu kaalul igatahes olemas :) katsetanud ei ole, et kas näitab ka õigesti...
Eh, ma just pidasin silmas, kuidas see kõik ühe nupuga lahendatud on. :) Ruumala leidmiseks oleks ju lisaks massile veel aine tihedust vaja teada, näiteks vesi, extra virign, nisupüül, kristallsuhkur on ju kõik väga erineva tihedusega ollused. Kaal maitseb ühtlasi järgi, millega tegu? :D
Tziiki
Abikokk
2009-04-02 14:48:19
Lilly_Munster:
Tziiki:
Eh, ma just pidasin silmas, kuidas see kõik ühe nupuga lahendatud on. :) Ruumala leidmiseks oleks ju lisaks massile veel aine tihedust vaja teada, näiteks vesi, extra virign, nisupüül, kristallsuhkur on ju kõik väga erineva tihedusega ollused. Kaal maitseb ühtlasi järgi, millega tegu? :D
mnjah...kaalutavat ta mul veel senini ära söönud ei ole :D , aga tõsi ta on jah, et ainetel tihedused erinevad, ma ise pole seda ml varianti kunagi kasutanud just sellel põhjusel, aga eks proovin lähiajal ära... mul siis see kaal (ei soovita muidu kellelegi!) http://www.amazon.com/dp/B000VS68UW/ref=asc_df_B000VS68UW756485?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=yahoo-kitchen-20&linkCode=asn

Zoozi
Abikokk
2009-04-02 15:02:15
Tziiki:
Lilly_Munster:
Tziiki:
mnjah...kaalutavat ta mul veel senini ära söönud ei ole :D , aga tõsi ta on jah, et ainetel tihedused erinevad, ma ise pole seda ml varianti kunagi kasutanud just sellel põhjusel, aga eks proovin lähiajal ära... mul siis see kaal (ei soovita muidu kellelegi!) http://www.amazon.com/dp/B000VS68UW/ref=asc_df_B000VS68UW756485?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=yahoo-kitchen-20&linkCode=asn
Mul sama kaal. Ise olen küll rahul, väga täpne on. Miks sa ei soovita seda kellelegi, Tziiki? Aga jah ml pole ma ka veel kasutanud.

Zoozi tegemised

Põrnikas
Abikokk
2009-04-02 16:45:52
Tziiki:
Lilly_Munster:
Tziiki:
ehh mul ka sama kaal, ja üsna rahul olen.. ja nende milliliitrite üle olen aeg-ajalt mõtisklenud, aga katsetama pole ikka hakanud..
Tziiki
Abikokk
2009-04-02 22:14:55
Zoozi:
Tziiki:
Lilly_Munster:
Mul sama kaal. Ise olen küll rahul, väga täpne on. Miks sa ei soovita seda kellelegi, Tziiki? Aga jah ml pole ma ka veel kasutanud.
ei soovita selle tõttu, et vähemalt minu kaal näitab aeg-ajalt "aiateibaid" ja seda just taara nullimise funktsiooni kasutades. Nt üks kord pidin 200 gr võipakist panema miski 75 gr vmt, panin aga rahulikult kausi kaalule ja muudkui aga kühveldasin pakist võid kaussi, no ja kaal näitas ikka 30-40 gr, kuigi mul juba terve pakk kaussi ära pandud, siis sain aru, et midagi valesti...paar korda polnud mul mu lemmikküpsised ka välja tulnud. Siis sain asjale jälile, et kui on kerge taara (plastikkauss või blenderi topsik), siis ta kaalub küll taara ära, aga hiljem siis valetab... aga vb on see ainult minu kaalu viga...sellisel juhul ei saa ma muidugi aru, miks :( ja seda ka et vahest see nupp ei tööta...no hoia peal kaua tahad, taara näit nulli ei lähe...

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>