Qsti Abikokk 2008-11-05 17:39:32 |
Kait:
Oh, nüüd siis pole muud kui ühendama! (Meil oli/on korteris keelatud ise ühendada ja imetlesime enne kasutuselevõttu oma masinat üle kahe nädala). Qsti:
Olengi masinaomanik ja ostsimegi Tallinnast kasutatud kodumasinate poest, kust garantii ka kaasa antakse.
Ühendused veel tegemata, nii et ei tea kuidas töötab ja kui rahul olen... Aga ostsime 60cm Whirlpooli masina.Eestis (Tallinnas) peaks olema kasutatud kodumasinate pood, kust kaubale isegi garantii kaasa antakse. |
|
Kiilike Abikokk 2008-11-05 20:24:13 |
Aga tegelikult on olemas ka E-lux´il kauplus/remondikoht kus müüaks uusi aga kriimudega ning garantiiga tooteid :) Meie ostsime oma AEG sealt... | |
Kait Abikokk 2008-11-07 14:31:13 |
Kiilike, kus see kauplus muidu asub? Ja kui palju siis need kriimudega masinad soodsamad on?
Minu masin igatahes on nüüd ühendatud ja töötab :) Tõeliselt mõnus asi ikka (Y) [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Kiilike Abikokk 2008-11-07 14:44:50 |
Kait:
Mustamäe teel asub ja E-Lux´i kaupluse taga hoovi peal ehk siis Laki tänavalt suurest väravast sissepääs.
Me oleme AEG sügavkülma kapi sealt ostnud(ikka selle kõrge 1.80/1.84m hind oli 5000 krooni 15 000 asemel :) , AEG induktsioon 4 auguga oli u 4500 krooni, AEG nõudepesumasin oli ka 4000 krooni(11 000 asemel). Üht-teist oleme veel pereliikmetele ostmas käinud ja enamiku hinda ei tasu nnagu mainida. Meie sügavkülm on nüüdseks 6 aastat töötanud ilma probleemideta(prüi, ptüi, ptüi )
Seal tuleb käia lihtsalt aeg-ajalt vaatamas kui mingi kindel soov on, sest ega see otseselt pood ei ole pigem ikka remonti viimise koht aga samas müüvad tooteid kui neid tuleb/tekib.
Kiilike, kus see kauplus muidu asub? Ja kui palju siis need kriimudega masinad soodsamad on? Minu masin igatahes on nüüd ühendatud ja töötab :) Tõeliselt mõnus asi ikka (Y) |
|
Tiina Abikokk 2009-03-09 22:05:51 |
Mul nüüd mure oma nõudepesumasinaga. Juba üle nelja aasta on probleemideta töötanud, kuid viimasel ajal ei taha enam kuidagi korralikult nõusid puhtaks teha. Puhastasin sõela, lisasin soola ja loputusvahendi, lisaks pesin masina sidrunhappe-sooda seguga läbi. Ei parandanud midagi.
Nõudele jäävad valged triibud, taldrikute tagakülgedele tekib mingi sodi, klaasid on lihtsalt mustad - tihtipeale masinast võttes mustemad kui sinna sisse pannes. Kasutan sama pesuvahendit ja midagi muutnud ei ole vahepeal. Pesuvahendiks on Swipe'i kõrgeltkiidetud pulber, mida kasutan vist juba pea aasta (no ei saa ega saa otsa :)), kuigi eriti rahul sellega ei ole - mitu-ühes tabletid pesid paremini. Samas kuni viimase ajani ajas ka see pulber asja ära.
On keegi sarnase asjaga kokku puutunud? Milles asi on ja mida peaks ette võtma? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Tiina Abikokk 2009-03-12 09:35:00 |
Tiina:
No nii. Ostsin Calgonit all-in-one tabletid ja pilt hoopis teine! Nõud puhtad, ei mingit sodi ja triipe, roostevaba pott pole ammu niimoodi läikinud.
Ikkagi oli asi viletsas pulbris, kuigi aega võttis, enne kui tunda hakkas andma (kasutan seda pulbrit juba vähemalt pool aastat). Kokkuvõtteks - Swipe nõudepesumasina pulbrit ma kellelegi osta ei soovita, hoolimata sellest, mis kiidulaulu müüjad selle kohta laulavad. Nende pesupulbrid on enam-vähem, puhastusaineid ka vist kiidetakse, aga nõudepesumasina pulbrit ärge ostke! Mul nüüd mure oma nõudepesumasinaga. Juba üle nelja aasta on probleemideta töötanud, kuid viimasel ajal ei taha enam kuidagi korralikult nõusid puhtaks teha. On keegi sarnase asjaga kokku puutunud? Milles asi on ja mida peaks ette võtma? Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-09-18 19:45:46 |
Uurin, et ega kellelgi pole soovitada hääd nõudepesumasinaparandajat? Meie ca 10-aastane Brandti masin andis üleeile otsad - vesi ei lähe enam seest ära ja masin oli terve öö ühes tsüklis kinni :O. Kuna garantii on ammu-ammu läbi ja firma üks tehnikutest on puhkusel, siis ei saa enne 29. septembrit keegi me masinat vaatama tulla. Aga veel 11 päeva käsitsi nõudepesemist tähendab OLULISELT vähemamahulist kokkamist me majapidamises (nõudepesuga saan muidugi hakkama - masin on mind vaid viimased 3 aastat aidanud - aga lihtsalt me kokkamismahu juures on see väsitav...) | |
Kajakas Abikokk 2009-09-21 13:06:48 |
Tiina:
mina pesen ka swipe'i omaga ja olen küll rahul. Selge see, et on mugavam neid kõik-on-ühes-tablette kasutada (sest Swipet kasutades tuleb ju ise loputusavhendit ja soola lisada), aga ma ei talu enam hästi seda rämedat keemiahaisu, mis nende hüpertablettidega kaasneb. Ikkagi oli asi viletsas pulbris, kuigi aega võttis, enne kui tunda hakkas andma (kasutan seda pulbrit juba vähemalt pool aastat). Kokkuvõtteks - Swipe nõudepesumasina pulbrit ma kellelegi osta ei soovita, hoolimata sellest, mis kiidulaulu müüjad selle kohta laulavad. Nende pesupulbrid on enam-vähem, puhastusaineid ka vist kiidetakse, aga nõudepesumasina pulbrit ärge ostke! proua söögisõltlane |
|
Liisi Abikokk 2011-03-26 20:55:02 |
Millist puhastusainet nõudepesumasinas kasutate? Ise olen seni kasutanud masinaga kaasa saadud Calgoni Finish All-in-one tablette. Peseb puhtaks küll, ainult klaasidele jäävad vahel hallid jutid. Loputusainena Somat (Brilliant vms). | |
Vandiste Abikokk 2011-03-27 11:21:33 |
Mul on kasutuses tavaline jäme meresool, aga pesu ja puhastusainena Sodasani või Ecoveri tooted. Aeg ajalt pesen masina klaasi täie 30% äädikaga läbi. Nõude puhtuse üle ei kurda. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |