Qsti Abikokk 2008-10-28 12:33:28 |
Meie ostsime hiljuti vähekasutatud masina, tehasest 2006 välja tulnud Bosch. Müüja soovis uues korteris kõik valged köögimasinad roostevabast terasest masinate vastu välja vahetada ja müüs 400eurise masina natuke üle 100 euriga (hinnaga oli tegelikult müüjal äpardus juhtunud aga hea müügitava kohaselt saimegi kirjasolnud hinnaga). Me igaljuhul väga rahul ja arvan, et kindlasti tasub kasutatud variante vaadata. 60cm tundub just õige laiusena ka mulle. :) Eestis (Tallinnas) peaks olema kasutatud kodumasinate pood, kust kaubale isegi garantii kaasa antakse. | |
Netcat Abikokk 2008-10-28 14:12:08 |
Mul on hoopis iseäraline küsimus. Kas keegi on teinud kitsastes oludes imet ja mahutanud mingi ebastandardse suurusega npm-i kuhugi imelisse kohta ära? Kogemused?
Kangesti tahaks, väsinud nõudepesust ja vee raiskamisest. Aga ainus koht köögis kuhu see võiks veel minna on kraanikausialune... Mis ka paraku on hõivatud juba prügikasti poolt... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kika Abikokk 2008-10-28 14:23:01 |
Netcat:
nõudepesumasina asukoht on suuresti seotud sinu köögis olevate veetorude asukohaga. tavaliselt paigutatakse masin just seetõttu kraanikausi lähedusse :), et vee sisse- ja äravoolutorud oleksid ilusti kappides või nende taga peidus. niiet, kraanikausialune sobiks küll... aga prügikast?! Mul on hoopis iseäraline küsimus. Kas keegi on teinud kitsastes oludes imet ja mahutanud mingi ebastandardse suurusega npm-i kuhugi imelisse kohta ära? Kogemused? Kangesti tahaks, väsinud nõudepesust ja vee raiskamisest. Aga ainus koht köögis kuhu see võiks veel minna on kraanikausialune... Mis ka paraku on hõivatud juba prügikasti poolt... |
|
Netcat Abikokk 2008-10-28 14:43:29 |
Kika:
No vot, asi ongi selles, et selle seina ääres, kus veevarustus, ei ole enam ruumi. On sein, kraanikauss, ja kohe pliit juba. Ei ole ka vaba töölauapinda, et lauapealset masinat kasutada. Järele jääb kas NPM kuidagi kraanikausi alla mahutada (aga enamik on vist liiga kõrged selle jaoks) või väike NPM lakke riputada, aga ma ei kujuta seda pilti kuidagi ette ja vee üles pumpamise mehaanika ilmselt kah ei toimi.
Muuseas, mida on imelikku prügikasti paiknemises kraanikausikapis? Ma arvan, enamik inimesi paigutab selle just sinna, mitte näiteks keset kööki või vabalt nurka seisma.. kuigi olen ka selliseid näinud.. Aga väikesesse kööki need kahjuks ei sobi. Netcat:
nõudepesumasina asukoht on suuresti seotud sinu köögis olevate veetorude asukohaga. tavaliselt paigutatakse masin just seetõttu kraanikausi lähedusse :), et vee sisse- ja äravoolutorud oleksid ilusti kappides või nende taga peidus. niiet, kraanikausialune sobiks küll... aga prügikast?!Mul on hoopis iseäraline küsimus. Kas keegi on teinud kitsastes oludes imet ja mahutanud mingi ebastandardse suurusega npm-i kuhugi imelisse kohta ära? Kogemused? Kangesti tahaks, väsinud nõudepesust ja vee raiskamisest. Aga ainus koht köögis kuhu see võiks veel minna on kraanikausialune... Mis ka paraku on hõivatud juba prügikasti poolt... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-28 14:47:29 |
Netcat:
Ei olegi midagi imelikku - meilgi seal, ukse külge kinnitatud. Ja Kika ju küsibki, et kui kraanikausi alla nõudepesumasin tekitada, siis tuleb prügikast kuhugi mujale panna. Ja kitsas köögis tekib küsimus, et kuhu? :)
Muuseas, mida on imelikku prügikasti paiknemises kraanikausikapis? Ma arvan, enamik inimesi paigutab selle just sinna, mitte näiteks keset kööki või vabalt nurka seisma.. kuigi olen ka selliseid näinud.. Aga väikesesse kööki need kahjuks ei sobi. |
|
Kika Abikokk 2008-10-28 14:52:30 |
Netcat:
selles pole midagi imelikku! mul on ka prügikast kraanikausi all.
ma küsisingi, et kuhu sa siis prügikasti paneksid kui nõudekas kraanikausi alla läheb...
ma väljendasin ennast vist natuke arusaamatult :) Kika:
Muuseas, mida on imelikku prügikasti paiknemises kraanikausikapis? Ma arvan, enamik inimesi paigutab selle just sinna, mitte näiteks keset kööki või vabalt nurka seisma.. kuigi olen ka selliseid näinud.. Aga väikesesse kööki need kahjuks ei sobi.niiet, kraanikausialune sobiks küll... aga prügikast?! |
|
Netcat Abikokk 2008-10-28 17:29:34 |
Kika:
Okei, minu viga. Jha noh, seda et kuna prügikast ei vaja siiski ühendust veevärgiga, siis kujutab ta endast asja, mille hädakorral _saab_ mujale tõsta (kuigi jääks koledasti ette). Netcat:
selles pole midagi imelikku! mul on ka prügikast kraanikausi all.
ma küsisingi, et kuhu sa siis prügikasti paneksid kui nõudekas kraanikausi alla läheb...
ma väljendasin ennast vist natuke arusaamatult :)Kika:
Muuseas, mida on imelikku prügikasti paiknemises kraanikausikapis? Ma arvan, enamik inimesi paigutab selle just sinna, mitte näiteks keset kööki või vabalt nurka seisma.. kuigi olen ka selliseid näinud.. Aga väikesesse kööki need kahjuks ei sobi.niiet, kraanikausialune sobiks küll... aga prügikast?! Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kait Abikokk 2008-11-03 09:55:05 |
Qsti:
Olengi masinaomanik ja ostsimegi Tallinnast kasutatud kodumasinate poest, kust garantii ka kaasa antakse.
Ühendused veel tegemata, nii et ei tea kuidas töötab ja kui rahul olen... Aga ostsime 60cm Whirlpooli masina. Eestis (Tallinnas) peaks olema kasutatud kodumasinate pood, kust kaubale isegi garantii kaasa antakse. [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
Kika Abikokk 2008-11-03 10:01:01 |
Kait:
natuke teemaväline, aga mis pood see on ja kus asub? Qsti:
Olengi masinaomanik ja ostsimegi Tallinnast kasutatud kodumasinate poest, kust garantii ka kaasa antakse.
Ühendused veel tegemata, nii et ei tea kuidas töötab ja kui rahul olen... Aga ostsime 60cm Whirlpooli masina.Eestis (Tallinnas) peaks olema kasutatud kodumasinate pood, kust kaubale isegi garantii kaasa antakse. |
|
Kait Abikokk 2008-11-05 17:29:37 |
Kika:
pood asub õismäel. www.kodukaubad.ee on interneti aadress Kait:
natuke teemaväline, aga mis pood see on ja kus asub?Olengi masinaomanik ja ostsimegi Tallinnast kasutatud kodumasinate poest, kust garantii ka kaasa antakse. [b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |