Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

BirgitP
Kokaõpilane
2009-08-02 21:57:55
Minule meeldivad väga Rannarootsi "Suitsutatud ribastatud seakõrvad". Neid on väga hea nosida :D. http://www.rannarootsi.ee/tooted/suitsu-keedu-lihatooted/934

http://bikiplix.blogspot.com/

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-02 22:13:48
Tiina:
Zapxpxau:
Saturnvirsikud. Mis iganes nende nimi eesti keeles võiks olla. Nägin neid Eestis esimest korda, ja siis kohe ühe päeva jooksul kahes kohas! Tõeliselt head. Soovitan proovida. Oleks pidanud neid 10x rohkem ostma.
Turul nimetati neid viigimari-virsikuteks ja üks turutädi seletas tõsiselt, et tegemist on viigimarja ja virsiku ristandiga. Hmm :/
:D :D :D - turutädi jutt :) Neid valgeid lapikuid virsikuid on nt Miiduranna turuletis (mu põhiline "turg" viimasel ajal, kuna kesklinna ja Keskturule satun harva) ikka paar nädalat juba müügil olnud. Head virsikud on tõesti..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2009-08-02 22:20:37
Zapxpxau:
Saturnvirsikud. Mis iganes nende nimi eesti keeles võiks olla. Nägin neid Eestis esimest korda, ja siis kohe ühe päeva jooksul kahes kohas! Tõeliselt head. Soovitan proovida. Oleks pidanud neid 10x rohkem ostma.
oi...ma ka täiega fännan neid... poolkogemata ostsin neid Tartu turult suve alguses ja nüüd käin pea üle-päeviti oma poole kilose portsu järel :P nimega on jah selline imelik lugu, et algul ei olnud neil üldse nime turusildil..üritasin netist leida, et millega tegu võiks olla, aga ei leidnud...ja nüüd, natuke aega tagasi, ilmus ka Tartu turul nende juurde silt et viigimari+virsik... :D aga head on need tõepoolest!

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Tziiki
Abikokk
2009-08-02 22:23:18
veel poest positiivset-just tulin oma igasuviselt Hiiumaa puhkuselt ja nagu alati kombeks, haarasin poest kaasa Hiiu pagari tooteid-no ja nii häid ja seemneseid kukleid pole ma oma elus veel saanud...lausa kahju, et neid siin ei müüda...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-02 22:30:22
Tziiki:
nimega on jah selline imelik lugu, et algul ei olnud neil üldse nime turusildil..üritasin netist leida, et millega tegu võiks olla, aga ei leidnud...ja nüüd, natuke aega tagasi, ilmus ka Tartu turul nende juurde silt et viigimari+virsik... :D
Kus selline loll info (viigimari+virsik) turumuttideni on jõudnud??? :O :O Minule on nimi saturnvirsik uudiseks - Šotimaal sai neid juba ammu-ammu söödud ja seal müüdi neid lihtsalt flat peach nime all. Ma arvan, et mulle endale meeldiks rohkem eestikeelne termin lapikvirsik või lamevirsik vms. Ladina keeles siis Amygdalus persica var. compressa

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kirsike
Abikokk
2009-08-02 23:56:23
Pille:
Tziiki:
nimega on jah selline imelik lugu, et algul ei olnud neil üldse nime turusildil..üritasin netist leida, et millega tegu võiks olla, aga ei leidnud...ja nüüd, natuke aega tagasi, ilmus ka Tartu turul nende juurde silt et viigimari+virsik... :D
Kus selline loll info (viigimari+virsik) turumuttideni on jõudnud??? :O :O Minule on nimi saturnvirsik uudiseks - Šotimaal sai neid juba ammu-ammu söödud ja seal müüdi neid lihtsalt flat peach nime all. Ma arvan, et mulle endale meeldiks rohkem eestikeelne termin lapikvirsik või lamevirsik vms. Ladina keeles siis Amygdalus persica var. compressa
Kui ma neid suve alguses Balti jaama turult ostsin, siis ka tädid rääkisid viigimari-virsikust ja kui ma eksi, siis need keskturul siiani selle nimega müüa. Minu absoluutsed lemmikud :) USAs pidavat neid kutsutama donut-peaches'teks ja prantsusmaal peches beignets ja UK-s nimega flat peaches.

Lindude toitmine

Seenekas
Abikokk
2009-08-03 00:43:08
Meie saime neid tädi sünnipäeval ja maitsavd olid tõesti! Ähmaselt tuttav tuleb selles viigimari-virsikus midagi ette. Miski kahekordne nimi oli küll, mille kohta turul olla reklaami tehtud, et päris viimase aja väljamõeldis, mitte nimi vaid mari nimelt. See lapikvirsik kõlab päris kenasti ja annab asja olemuse täiesti üheselt teada.
Netcat
Abikokk
2009-08-03 16:27:51
Selle viigimarivirsiku nime all ma nägin neid esimest korda sel kevadel, Tallinna Kaubamajas. Ühtlasi olid seal veel müügil ploomnektariinid (värvuselt lilla ploomi ja nektariini ristand, maitselt.. nagu ei kumbki)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Aaloemahl
Abikokk
2009-08-03 17:29:34
Nägin ka täna neid lapikud turul ja ostsin. Head olid, paremad kui tavalised, aga suht kallid ka. Ja siis avastasin enda jaoks Karumsi jäätise. Tootja on Balbiino.

sussi-sussi.blogspot.com

Stardust
Abikokk
2009-08-04 12:39:40
Ma olin turul neid lapikuid virsikuid näinud küll, ent isu tuli alles nüüd teie jutu peale. Kuna müüja mainis, et lapikud nektariinid on veel paremad, siis sai mõlemaid võetud. Ilmselt on asi hetkel küpsusastmes, kuid virsikud olid ikkagi paremad. Sildid olidki vist juures nektariin-viigimari ja virsik-viigimari. Või oli järjekord vastupidine. Veider.
<< 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 >>