Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2009-07-24 16:49:30
Mulle meeldivad ainult need maitseveed, mis ei ole üldse magusad. St a la nagu isetehtud maitsevesi killu laimiga. Hartwalli Novelle on hea. Või kunagi oli mingi greibimaitseline vesi, tootjat ei mäleta. See-eest sidrunimaitselised veed on kõik minumeelest sellised, nagu oleks odekolonni vee sisse kallatud. Ja uih ja vuih ja brr on täpselt sama õigustatud maitsearvamused kui "nämma!" ja "imemaitsev" (isiklikult näiteks püüan vältida selliseid hinnanguid, kuna need ei ütle toidu tegeliku maitse kohta mittekuimidagi)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Ussicke
Abikokk
2009-07-25 08:26:25
Mina sain kunagi väga head maitsevett Ungaris, 2005. aastal, kui meil siin ei olnud mullita maitsevett veel ollagi. Nimi "Jana". Müüdi pooleliitrises, pooleteiseliitrises ja pooleliitrises "lutipudelis" :) Nüüd käin Mustamäel hambaarsti juures ja tee pääle jääb üks Maxima - ennevanasti oli selle poekompleksi nimi "ABC 8" - ja sääl riiulil see minu "Jana" vesi! Ostsin. Maitseb endiselt hüva. Ei ole igasugust keemiat sisse topitud, sidrunimaitsega vett roheliseks värvitud ega midagi. Muid maitseid oli ka, aga ma neid ei ole veel proovida jõudnud.
Heleen
Abikokk
2009-07-25 16:21:58
Rotermanni ökoturult ostsin Peipsi maasikaid. Olgu öeldud, et need olid tõelised maasikad. Parajalt magusad ja mahlased, ei olnud liiga kõvad ega ka mitte liiga pehmed, et käed peaksid määrduma. Tõeliselt peen maitse oli :D Ostaks kindlasti veel, kohe oli tunda, et Peipsiäärne päike on tublit tööd teinud + kasvatajad muidugi. Kiidan!

Armastus käib kõhu kaudu :)

Marit
Abikokk
2009-07-25 19:43:16
Heleen, kui palju Peipsi maasikad maksid?

Magusad fotod

Heleen
Abikokk
2009-07-25 23:16:03
Marit:
Heleen, kui palju Peipsi maasikad maksid?
Kui ma ainult mäletaksin.. 35kr? karp?.. kilo? tõesti ei mäleta, aga väga maha ei löönud.. muidu poleks ostnud.

Armastus käib kõhu kaudu :)

Kärt
Abikokk
2009-07-30 15:37:36
Netcat:
Rimi kliihelbed rosinatega ~40 krooni suur pakk (aga rosinaid on nii vähe, et kellele meeldib, tuleb ise juurde panna). Kõige lähedasem meilt saadav asi Raisin Bran'ile mis on ainuke krõbuskisegu peale müsli mida ma olen nõus tarbima. Ehtsat Raisin Brani on võimalik veel osta Stockist aga no kuulge, maksta ligi 100 krooni hommikukrõbuski paki eest...
Läksin ja ostsin neid Rimi helbeid su soovituse peale, minule küll sattus esimesse kaussi päris palju rosinaid, minu jaoks isegi liiga palju. Aga eks see ilmselt olene pakist ja ega mulle need rosinad hommikul väga hästi alla ei lähegi, tunduvad kuidagi eriti magusad. Sarnased krõbuskid on ka Nestlel, rohelises pakis, nime ei mäleta. Ka päris head, sisaldavad mäletamist mööda rosinaid ja kookose ribasid. Ma muidu vahepeal sõin Prismas müüdavat Bran Flakes'i päris pikka aega, just sellepärast, et neil on üsna kõrge kiudainesisaldus ja nad pole ka eriti magusad. Suur pakk maksab vast max. 30 krooni. Miinuseks on veidi suurevõitu soolasisaldus (miks see nii on, sellest ma aru ei saa) ja see, et helbed lähevad üsna kiirelt lödiks. Seega rutuste hommikute söök :)

Kahekesi Kalamaja köögis

Spiidi
Abikokk
2009-07-30 17:24:50
Adonay:
Netcat:
Rimi kliihelbed rosinatega ~40 krooni suur pakk (aga rosinaid on nii vähe, et kellele meeldib, tuleb ise juurde panna). Kõige lähedasem meilt saadav asi Raisin Bran'ile mis on ainuke krõbuskisegu peale müsli mida ma olen nõus tarbima. Ehtsat Raisin Brani on võimalik veel osta Stockist aga no kuulge, maksta ligi 100 krooni hommikukrõbuski paki eest...
Läksin ja ostsin neid Rimi helbeid su soovituse peale, minule küll sattus esimesse kaussi päris palju rosinaid, minu jaoks isegi liiga palju. Aga eks see ilmselt olene pakist ja ega mulle need rosinad hommikul väga hästi alla ei lähegi, tunduvad kuidagi eriti magusad. Sarnased krõbuskid on ka Nestlel, rohelises pakis, nime ei mäleta. Ka päris head, sisaldavad mäletamist mööda rosinaid ja kookose ribasid. Ma muidu vahepeal sõin Prismas müüdavat Bran Flakes'i päris pikka aega, just sellepärast, et neil on üsna kõrge kiudainesisaldus ja nad pole ka eriti magusad. Suur pakk maksab vast max. 30 krooni. Miinuseks on veidi suurevõitu soolasisaldus (miks see nii on, sellest ma aru ei saa) ja see, et helbed lähevad üsna kiirelt lödiks. Seega rutuste hommikute söök :)
Ma soovitaks ühtesid eestimaiseid krõbuskeid aga nimi ei tule meelde :) Lähen vaatan õhtul kodust järgi. Mulle meeldivad need just selle pärast, et ei ole liiga magusad ja on täitsa naturaalsed (ei mingit lisatud suhkurt ega puuvilju).

le D?ner

Netcat
Abikokk
2009-07-31 02:02:34
Adonay:
Netcat:
Läksin ja ostsin neid Rimi helbeid su soovituse peale, minule küll sattus esimesse kaussi päris palju rosinaid, minu jaoks isegi liiga palju. Aga eks see ilmselt olene pakist ja ega mulle need rosinad hommikul väga hästi alla ei lähegi, tunduvad kuidagi eriti magusad.
Need mingid suvalised rosinad seal pakis on jah kuivanud magusus ise. Mulle meeldib sinna panna hoopis suuri musti tšiili rosinaid, neid mahlaseid.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2009-08-02 19:35:41
Saturnvirsikud. Mis iganes nende nimi eesti keeles võiks olla. Nägin neid Eestis esimest korda, ja siis kohe ühe päeva jooksul kahes kohas! Tõeliselt head. Soovitan proovida. Oleks pidanud neid 10x rohkem ostma.

Zap*

Tiina
Abikokk
2009-08-02 19:56:24
Zapxpxau:
Saturnvirsikud. Mis iganes nende nimi eesti keeles võiks olla. Nägin neid Eestis esimest korda, ja siis kohe ühe päeva jooksul kahes kohas! Tõeliselt head. Soovitan proovida. Oleks pidanud neid 10x rohkem ostma.
Turul nimetati neid viigimari-virsikuteks ja üks turutädi seletas tõsiselt, et tegemist on viigimarja ja virsiku ristandiga. Hmm :/

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 >>