Triin Abikokk 2009-05-20 15:54:47 |
Hm. Nüüd küll juba tekitate huvi. Mine või kohe poodi otsima :). | |
Seenekas Abikokk 2009-05-25 19:51:05 |
Leidsin ka täna turult kuivatatud seened. Misto fuhghi con Porcini - ehk otsetõlkes segaseened puravikega. Sisaldavad austerservikuid, šhiitake seeni, šampinjone ja 10 % puravikke. Ühel heal seeneaastal sain nii palju sirmikuid, et ka koos sõpradega ei suutnud ära süüa, siis kuivatasin, need maitsesid hiljem jahvatatuna omletis küll naturaalilähedaselt. | |
Kingadraakon Abikokk 2009-05-26 19:55:11 |
ma ostsin ka balta turult neid seeni :) ära kokata pole veel jõudnud, aga välja nägid väga head. no ja hind ka muidugi meelitas :P | |
Silx Abikokk 2009-06-05 09:42:49 |
Rimist valmissaiakeste leti puuviljaleib. Mrrrrrrrr... Rohkem ei osta. Järgmise teen ise. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-05 18:01:33 |
Minule meeldivad Vigala 250grammised "kreemid". Seni oli suureks lemmikuks kadakamarjadega kreem, täna avastasin poest ürdikreemi. (Neid on vähestes poodides saada ja Viimsi Market reklaamis neid uudistootena). Sisaldavad ricottat, mascarponet, aroomisoola, basiilikut, pipart, peterselli, tilli ja ürdipastat. Mõnusalt kreemised ja maitsvad. | |
Kärt Abikokk 2009-06-07 16:58:11 |
Silx:
See Rimi puuviljaleib mulle küll maitses, ise tegema vaevalt hakkan. Eriti arvestades, et mul igasugused soolased leivataolised küpsetised alati ebaõnnestuvad :(
Rimist valmissaiakeste leti puuviljaleib. Mrrrrrrrr... Rohkem ei osta. Järgmise teen ise. |
|
Zoozi Abikokk 2009-06-07 17:09:59 |
Pille:
Mina palusin mehel tulla reedel koju Viimsi ringiga, et ka saada neid nö kreeme. Oli saada ainult tshilliga, aga see ka maitsev. Sõime seda õlle-juustuleivaga.
Minule meeldivad Vigala 250grammised "kreemid". Seni oli suureks lemmikuks kadakamarjadega kreem, täna avastasin poest ürdikreemi. (Neid on vähestes poodides saada ja Viimsi Market reklaamis neid uudistootena). Sisaldavad ricottat, mascarponet, aroomisoola, basiilikut, pipart, peterselli, tilli ja ürdipastat. Mõnusalt kreemised ja maitsvad. |
|
Enely100 Abikokk 2009-06-12 15:19:02 |
Mina kiidaks (äkki juba ka kiidetud) Farmi 20% hapukoort topsis - tõeliselt paks. (Ei salli voolavat hapukoort). Ja meeldib ka Farmi rabarberimaitseline jogurt päevalilleseemnetega (seemnetega küll natukene koonerdavad :P). | |
Spidur Abikokk 2009-06-14 08:59:43 |
Mina ostsin selverist Dikli nimelisi magustamata kliipadjakesi. Peale kamapallide ja neljaviljakrõbuskite pole leida midagi normaalse hinnaga, mis poleks tapvalt magusad ja absurdselt kallid. Aga need olid lihtsalt viimase peal padjakesed! Ja ma ei pea ennast kusjuures üldsegi krõbuskifänniks. Arvata on, et ilmselt see korjatakse ruttu müügilt ära, nagu seda paljude minu lemmiktoodetega ikka juhtub. Näiteks läbi aegade absoluutne favoriit kefiiride hulgas-mumuu ab keefir- on lettidelt jäljetult kadunud :( :( | |
Ragne Abikokk 2009-06-14 09:24:31 |
Spidur:
Oi need padjakesed on minu lemmikud ka, aga minul kapis olemas Dikli kliipadjakesed pipamündiga.
Mina ostsin selverist Dikli nimelisi magustamata kliipadjakesi. Peale kamapallide ja neljaviljakrõbuskite pole leida midagi normaalse hinnaga, mis poleks tapvalt magusad ja absurdselt kallid. Aga need olid lihtsalt viimase peal padjakesed! Ja ma ei pea ennast kusjuures üldsegi krõbuskifänniks. Arvata on, et ilmselt see korjatakse ruttu müügilt ära, nagu seda paljude minu lemmiktoodetega ikka juhtub. Näiteks läbi aegade absoluutne favoriit kefiiride hulgas-mumuu ab keefir- on lettidelt jäljetult kadunud :( :( |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |