Zapxpxau Abikokk 2009-12-15 17:27:11 |
Maheapelsinid Ökosahvrist. Kui ma neilt koort riivisin, oli köök nagu lapsepõlveaegset Fanta lõhna täis. Ja väga magusad olid ka. | |
Fre Abikokk 2010-01-04 16:39:24 |
Minu "aasta toode 2009" on...... Santa Maria piparkoogimaitseaine. Ma olen suhtunud väga skeptiliselt maitseainesegudesse ja millegipärast on see laienenud ka piparkoogimaitseainele mis tegelikult ju ei kannata tavapäraste segude puuduste all (naatriumglutamaadi ja soolaga liialdamine). Tundub, et nimetatud maisteaine sobib kõigi jõuluteemaliste toitude puhul, tavaliselt loen kokku et mitu tl/gr/sl on vastavaid (erinevaid) vürtse vaja ja siis panen lihtsalt topeltkoguse piparkoogimaisteainet. Oluliselt vähem mõõtmist ja janti. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-10 00:23:44 |
Zapxpxau:
:D :D :D Mul tuli Su Fanta-märkuse peale meelde, et kui ma kunagi blogisin apelsinisorbetist ja mainisin, et see mulle Fantat meenutas, siis tekitas see parajat furoori. Ameeriklased imestasid, et kuidas mul selline asi nagu Fanta positiivseid emotsioone tekitab. Selgus, et USA Fantas pole apelsinimahlast haisugi, Eesti omas on 3% mahla, Hispaania omas 7% mahla ja Kreekas müüdavas Fantas lausa 20% apelsinimahla :D
Kiidan:
"Kõldu carpacciot". Väga. Ma rohkem ei saa rääkida, sest seda müüakse vaid ühes kohas ja väikestes kogustes ja ma oleksin hirmus õnnetu, kui seda seal järgmine kord, kui mul isu/vajadus tuleb, enam poleks. :P Imeline abimees, kui kiiresti tahad midagi maitsvat lauale. Võtad paki sügavkülmast välja, lased veidi sulada, kummutad paberõhukesed fileelõigud taldrikule, veidi rukolat, parmesani/Fortet/Västerbottenit ja palsamiäädikat peale.
Belazu palsamiäädikas - sai just otsa. Hirmkallis, aga vist ostan ikka uuesti. Jamie palsamiäädikat salatile ei nirista, seda aga küll. (Jamie oma on jälle hea muudes kohtades, nt tema ahjukartulid või palsamiäädikas praetud toorvorstide juures).
Clipperi pakiteed, eelkõige nende roheline tee purpur-siilkübaraga. Kõik, kes on proovinud, on kiitnud. Meil vist juba kolmas karbitäis sel hooajal. Viimati ostsin Lasnamäe Prismast.
Tallinnas NOPis on hetkel müügil imehead mandlid. Sellised veidi ümaramad ja eriliselt pehmed-krõmpsud. Ostsime täna glögi sisse panemiseks ja karp sai kähku otsa. Nüüd juba mõtlen, et millal uuesti sinna satun - ostaks veel!
Maheapelsinid Ökosahvrist. Kui ma neilt koort riivisin, oli köök nagu lapsepõlveaegset Fanta lõhna täis. Ja väga magusad olid ka. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2010-01-10 09:33:43 |
Minu head leiud poest on suusajogurt ja valge viinamarja jogurt. | |
Zapxpxau Abikokk 2010-01-11 12:56:59 |
Mulle on meeldima hakanud Lõuna-Korea aaloejook, ei suuda praegu meenutada täpset nime. Roheline kantlik plastpudel? Nüüd on müügil ka teiste maitsetega, näiteks granaatõuna-aaloe oli hea. Mõnusad aaloetükid on sees.. | |
Kärt Abikokk 2010-01-13 21:06:10 |
Üllatusin meeldivalt kui proovisin Rimis müüdavat Alpenrose 3% maitsestamata jogurtit. Küll Poolas toodetud aga sisaldab vaid piima, lõssipulbrit ja juuretist. Mõnusalt paks, kreemjas ja hapukas, just nagu mulle meeldib ja kodumaistelt tootjatelt saada pole. Kodumaised jogurtid alati vedelad nagu keefir, ei meeldi mulle üldse. | |
Nämmu Abikokk 2010-01-13 21:37:58 |
Adonay:
Samuti selle toote austaja, samadel põhjustel. Meie tootjatelt pole jah kahjuks sarnast leidnud. Activia maits. jogurt ka hea paks kreemijas.
Lisaks meeldib mulle Põltsamaa Meieri Tervise ricotta- kohupiim.
Viimasel ajal kasutan seda väga palju kohupiima vajavates retseptides. On teine selline mõnusalt pehme, kreemi moodi ning hea niisama moosiga, kiselliga süüa. Üllatusin meeldivalt kui proovisin Rimis müüdavat Alpenrose 3% maitsestamata jogurtit. Küll Poolas toodetud aga sisaldab vaid piima, lõssipulbrit ja juuretist. Mõnusalt paks, kreemjas ja hapukas, just nagu mulle meeldib ja kodumaistelt tootjatelt saada pole. Kodumaised jogurtid alati vedelad nagu keefir, ei meeldi mulle üldse. Kaie |
|
Marink Kokaõpilane 2010-01-14 18:44:09 |
Leidsin Rimist peeti otsides sellise toote nagu Mahetalu toores riivitud peet. Väga mõnus oli niisama toorelt salatisse lisada ning tegin sellest ka borši. Olen varem märganud vaid Sagro ning Kadarbiku keedetud riivitud peeti, kuid seda nägin esimest korda. Pakendil on märgitud, et maheköögivili kasvatatud loodussõbralikult ilma kemikaalideta! Mis selle peedi juures väga meeldis oli see, et riivitud peedi hulgas ei olnud absoluutselt koore tükke (mida sageli leidub Kadarbiku riivitud peeri sees!). | |
Enely100 Abikokk 2010-01-14 18:58:01 |
Adonay:
Just täna sõbranna pakkus mulle seda. Supermõnus! Just see konsistents. Üllatusin meeldivalt kui proovisin Rimis müüdavat Alpenrose 3% maitsestamata jogurtit. Küll Poolas toodetud aga sisaldab vaid piima, lõssipulbrit ja juuretist. Mõnusalt paks, kreemjas ja hapukas, just nagu mulle meeldib ja kodumaistelt tootjatelt saada pole. Kodumaised jogurtid alati vedelad nagu keefir, ei meeldi mulle üldse. |
|
Netcat Abikokk 2010-01-19 12:25:31 |
Päris head Iisraeli päritolu mangod praegu Rimis. Mitte midagi super-erilist, aga üsna söödavad. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 > >> |