Kristel Abikokk 2009-11-30 13:39:16 |
Minu turu-uuringu kohaselt müüakse seda maksavorsti vaid Stockmannis ja Prismas. Rimis ega Selveris pole tuvastanud. | |
Ullike Abikokk 2009-11-30 13:55:23 |
Kristel:
Kui ma nüüd ikka teistega sama asja mõtlen, siisn on seda ikka Maksimarketis ka saada (vähemalt Lasnamäel) Minu turu-uuringu kohaselt müüakse seda maksavorsti vaid Stockmannis ja Prismas. Rimis ega Selveris pole tuvastanud. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Netcat Abikokk 2009-11-30 16:21:58 |
Pille:
Võtmesõna on siin et külmkapis olnud pudel oli ikkagist liiga külm.
Lasin toas üles soojeneda ja siis tuli kenasti lahti. Netcat:
Keeras. Ei mäleta, et köögist oleks suuremat ähkimist-puhkimist kostnud, no aga mine Sa tea :DKui tohib paluda, siis äkki sa küsid Kristjanilt, kuidas ta oma pudeli lahti sai? Jube piinlik, aga eile õhtul tahtsin endale ingveriga õunamahla kuumutada, võtan siis pudeli esimest korda ette ja hakkan lahti keerama... Ja ei saanudki lahti. Pean ootama, kuni seltskonda tekib, et ehk kahe mehega murrab lahti selle pudeli... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-11-30 16:23:59 |
Kristel:
Ma ei tea, kas me nüüd samast asjast räägime, aga soome päritolu maksavorsti on Selveris aastaid müüa olnud. Rimis pole millegipärast tõesti jäänud silma, aga võibolla pole ma lihtsalt sattunud seda sealt otsima. Minu turu-uuringu kohaselt müüakse seda maksavorsti vaid Stockmannis ja Prismas. Rimis ega Selveris pole tuvastanud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-12-03 22:05:32 |
Tallinna Kaubamajas kumato-tomatid 500g pakk 15 krooni. Täitsa uskumatu hind. Ja väliselt täiesti kobedad. Olin täitsa veendunud, et see silt oli tegelikult eksitus ja kassas nende eest hulga rohkem küsitakse, aga ei. Millegipärast siiani kui mul neid tegelikult vaja on olnud, on nad alati vähemalt 5x rohkem maksnud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2009-12-05 13:52:33 |
Tänane astelpajumarjade pakkumine tuletas veel ühe viimase aja hea leiu meelde. Marli astelpaju-mandariini-apelsini mahlajook C ja E vitamiinidega. Üldiselt ei armasta ma ei astelpajumahla ega lahjendatud nektareid üldse, aga selles kombinatsioonis väga meeldiv. Lisaks sellele ka heaks vahelduseks igahommikusele apelsini täismahlale, mis hakkaski juba ära tüütama. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-12 14:55:38 |
Ma kiidan ühte viilutatud külmsuitsulõhet - Hiiumaalt pärit Ungru kalatööstuse külmsuitsulõhe. Selline mõnus, peaaegu kuumsuitsulõhe maitsega :) Mina ostsin 200-grammise mustas kiles pakendi kohalikust väikesest Konsumi poest. | |
Profa Abikokk 2009-12-13 21:18:26 |
Firma S&W purustatud või õigemini viilutatud itaaliapärased tomatid omas mahlas oregano ja basiilikuga. Väga maitsvad. | |
Anu Abikokk 2009-12-14 01:20:34 |
Netcat:
See on tõesti nii-nii hea. Tänane astelpajumarjade pakkumine tuletas veel ühe viimase aja hea leiu meelde. Marli astelpaju-mandariini-apelsini mahlajook C ja E vitamiinidega. Üldiselt ei armasta ma ei astelpajumahla ega lahjendatud nektareid üldse, aga selles kombinatsioonis väga meeldiv. Lisaks sellele ka heaks vahelduseks igahommikusele apelsini täismahlale, mis hakkaski juba ära tüütama. |
|
Kärt Abikokk 2009-12-15 17:16:20 |
Minule maitses väga Rimi küülikumaksapasteet. Olen seda küll leidnud vaid suurematest, nt Ülemiste ja Rocca al Mare Rimidest | |
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |