Aaloemahl Abikokk 2009-11-16 19:30:49 |
Ka minul on see Victorinox olemas. Kiidan samuti! | |
Kärt Abikokk 2009-11-16 21:51:37 |
Mina kiidan Blossa selle aasta glögi, mandariinimaitseline. Ja nagu ikka, suurepärane pudelidisain :) | |
Pisi-Pisi Abikokk 2009-11-17 00:10:56 |
Adonay:
Kuda mekib, kus müüakse, alkoholiga/ilma? Räägi kõik välja :D Mina kiidan Blossa selle aasta glögi, mandariinimaitseline. Ja nagu ikka, suurepärane pudelidisain :) http://i693.photobucket.com/albums/vv298/twfg/blossa1.jpg Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Kärt Abikokk 2009-11-21 18:01:14 |
Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. Kaubamajas on kindlasti müügil, ise saime Selverist. Ja Viking Line laeval oli ka seda müüa :D | |
Ullike Abikokk 2009-11-21 21:22:51 |
Mulle see just kingiti :) ! Polegi veel maitsnud. Tavaliselt eelistan veini iga kell glögile, aga kui neid kiitvaid hinnanguid veel tulemas on - peab vist ära jooma :D:D Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-21 21:53:31 |
Adonay:
Ma ostsin ka pudeli kohe, kui Solarise toidupoes silma jäi. Mullu jäin "sinisest" ilma, sest too kadus poelettidelt ruttu.
Meile ka maitses - magus ja tsitruseline ja jõulune. Mul ka esimene jõuludessert sellega tehtud, aga retsepti veel Nami-Namisse ei lisa, sest ei saanud hilisel kellaajal ilusat pilti :)
Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. Kaubamajas on kindlasti müügil, ise saime Selverist. Ja Viking Line laeval oli ka seda müüa :D |
|
Zoozi Abikokk 2009-11-22 00:13:02 |
Ostsin reedel Balti jaama turu juures olevast Roheliselt turult köömneid. Kus need olid alles "rasvased" ja kuidas need lõhnasid, mmmm..... Rukkijahu ostsin ka. Olen varemgi sealt jahusid jms ostnud. See on Raismiku talu toodang ja müüvad seal ainult reedeti. Väga meeldib :) | |
Netcat Abikokk 2009-11-23 17:23:23 |
Pille:
Kaubamajas seda igatahes ei ole. Läksin eile spetsiaalselt selle järele sinna ja olin väga pettunud. Adonay:
Ma ostsin ka pudeli kohe, kui Solarise toidupoes silma jäi.Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. Kaubamajas on kindlasti müügil, ise saime Selverist. Ja Viking Line laeval oli ka seda müüa :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Anu Abikokk 2009-11-23 17:41:34 |
Rimis ja suuremates Maximates peaks ka olema. Igaljuhul ise ootan juba jõule, sest siis saan ka natuke sellega patustada. | |
Profa Abikokk 2009-11-23 21:14:12 |
Adonay:
Selliste ilmadega soovitan mina vähe kangemat, neljakümnekraadist jooki, mis maitseb nagu sulaapelsin alkoholiga. Joogi nimi on Cointreau, saadaval baarides ja enamuses suuremates poodides.
Mekib nagu sulamandariin alkoholiga :) 15% alkosisaldus. Väga maitsev on, magus ka. Sinna rosinaid jm kraami ei tahakski panna. Kaubamajas on kindlasti müügil, ise saime Selverist. Ja Viking Line laeval oli ka seda müüa :D |
|
<< < 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 > >> |