Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Stardust
Abikokk
2009-08-08 01:35:46
Karumsi jäätis. Proovisin nii šokolaadi- kui vaniljemaitselist. Kui muidu on šokolaad mu lemmikmaitseks, siis seekord jättis vanilje parema mulje. Automaatselt otsisin seost kohukesega, ning tuleb tõdeda, et vaniljemaitselise jäätise puhul ma selle seose ka leidsin. Pakendilt arvutasin, et 70-grammine jäätis annab 197 kilokalorit, 2,1 grammi valku, 14,1 grammi rasva ning 15,3 grammi süsivesikuid. Ehk siis 100 grammi rasvasisaldus on 20,1, mis ületab ilmselgelt kõikide teiste jäätiste rasvasisalduse. Selles see võlu vist seisnebki?
Dagris
Abikokk
2009-08-09 16:50:55
Proovisin ka siinse teema ajel need saturnvirisikud ja -nektrariinid ära. Tõsiselt maitsvad ja selle lameduse tõttu on neid ka tunduvalt mugavam süüa, võrdse küpsusastme korral meeldivad nektariinid mulle rohkem. Igatahes olen nüüd juba mitu korda turult ekstra neid ostmas käinud.

Sööme silmadega

Tziiki
Abikokk
2009-08-10 10:50:44
poest positiivset-Rimi mustasõstra jogurtijäätis õunatäidisega ja harilik vanilje jäätise tops-väga mõnusad ja soodsad mõlemad! ja turult positiivset...tõepoolest mõnus leid ja hakkan ka edaspidi ostma-Pajumäe mahe miksiko-6%-line hapukooreasendaja....kurgisalat sellega on oi oi kui hea :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-10 11:01:25
Tziiki:
a turult positiivset...tõepoolest mõnus leid ja hakkan ka edaspidi ostma-Pajumäe mahe miksiko-6%-line hapukooreasendaja....kurgisalat sellega on oi oi kui hea :)
Mina olen ostnud seda Maa ökopoest, tõesti mõnus asi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Cracilis
Abikokk
2009-08-10 21:45:16
Ema avastas nüüd Nõo mingid väiksemat sorti grillvorstid bolognese maitsega või midagi sellist ja siis tegi neid täna lõunaks. Üllatavalt maitsvad olid.
Aaloemahl
Abikokk
2009-08-11 16:31:15
Stardust:
Karumsi jäätis. Proovisin nii šokolaadi- kui vaniljemaitselist. Kui muidu on šokolaad mu lemmikmaitseks, siis seekord jättis vanilje parema mulje. Automaatselt otsisin seost kohukesega, ning tuleb tõdeda, et vaniljemaitselise jäätise puhul ma selle seose ka leidsin.
Minagi leidsin kohukesega seose :) Ja vaniljemaitseline meeldis samuti rohkem.

sussi-sussi.blogspot.com

Fre
Abikokk
2009-08-11 21:54:40
Stardust:
Karumsi jäätis. Proovisin nii šokolaadi- kui vaniljemaitselist. Kui muidu on šokolaad mu lemmikmaitseks, siis seekord jättis vanilje parema mulje. Automaatselt otsisin seost kohukesega, ning tuleb tõdeda, et vaniljemaitselise jäätise puhul ma selle seose ka leidsin.
Ostsin ka Karumsi jäätist ja väga meeldis. ma nimelt söön pulgajäätistest ainult valget shokolaadiglasuuris jäätist ja suurema osa toodete puhul on kas jäätis ise või shokolaad väga kehva kvaliteediga. Siiani oli mu lemmik Vanilla Ninja ja ma rõõmustasin väga alternatiivse brändi üle. Überirooniline on see, et Karumsi jäätist toodab Balbiino ja see on tegelikult sama mis Vanilla Ninja.....
Netcat
Abikokk
2009-08-24 15:05:30
Huvitav, ma pole toda karumsit kohanud, aga eelmise postituse õhutusel proovisin siis esimest korda Vanilla Ninja ära. Jube rammus, ütleks. Ma olen siiski rohkem Väikese Tomi või külmhoone klassikalise Eskimo usku, tundub parajam ports olevat.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Mantragirl
Kokaõpilane
2009-08-24 23:19:56
Nopri talumeierei hapukoor ja vahukoor. Miskipärast kohe väga maitsvad. Vahukoor peale vahustamist maitses nagu kunagi lapsepõlves vanaema vahukooretordi oma :) Mis hämmastas hapukoore puhul, oli see, et supi peale pannes lahustus täiesti supi sisse ära... ehk siis supp jäi selline ühtlaselt valkjas (veidi nagu piimasupi moodi), mitte nagu tavalise poehapukoore puhul, et kui veidi suppi segad siis koor jaguneb tükikestena supi sisse laiali.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-09-13 20:25:09
Täna müüdi Tallinnas Stockmannis väga kenasid viigimarju. Suured, küpsed, mahlased, aromaatsed, pärit Türgist. Kilohind oli 49 krooni. Kiidan väga. Ja paar päeva tagasi ostsime Pirita Selverist kodumaiseid kuivatatud peete ja porgandeid, sellised väiksed näksimiseks mõeldud ampsud, üsna mahlased. Kah vahvad. Täna oli neid nt ka Rotermanni turul. Tootjaks kodumaine Green World (?).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 >>