Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Marju
Abikokk
2013-09-02 17:53:36
Eespool mitu korda mainitud kohukesejäätis läheks minu poolest pigem sinna ebaõnnestunud ostude lahtrisse. Ma ei saanud selle maitsest üldse aru, nagu oli jäätis, aga nagu ei olnud ka. Tekstuur oli imelik ja maitse kuidagi hapukas. Tegelikult tahtsin aga muidugi midagi pigem kiita :) Ostan enamasti mingit täistera või mitmevilja vms röstsaia. Nüüd valisin poes kõige odavamat saia, mis poleks üleni valgest nisujahust. Nendele kriteeriumitele vastasid sepikud, aga sepik mulle jällegi eriti ei meeldi. Lõpuks valisin väljanägemise järgi Eesti Pagari Rukkisepiku. Selles on nisu-, odra- ja rukkijahu ning idandatud rukkiteri ning ei sisalda säilitus- või kunstlikke maitseaineid. Maitseb võrratult. Sepikusõbrale oleks see siiski ilmselt pettumus.
Fre
Abikokk
2013-09-04 01:39:56
Marju:
Eespool mitu korda mainitud kohukesejäätis läheks minu poolest pigem sinna ebaõnnestunud ostude lahtrisse. Ma ei saanud selle maitsest üldse aru, nagu oli jäätis, aga nagu ei olnud ka. Tekstuur oli imelik ja maitse kuidagi hapukas.
Maitsed on ikka erinevad... Minust on saand sort'a'junkie....
Karnivoor
Abikokk
2013-09-11 13:52:03
Telliskivi kirbukal müüs üks neiu kõiksugu Ginger People tooteid. Kuna ma olen hirmus ingverisõber, siis omandasin proovimiseks kohe nii mõnegi. Ingverisiirup meeldib nt väga pannkookide peal :) Tahtsin tegelikult ka purustatud ingverit osta, aga otsin kogemata ingverimäärde. Samas olen seda juba nii palju kasutanud: 1) kanale määrinud; 2) soja ja laimi/äädikaga idamaiseks voki või salati kastmeks vorminud; 3) ahjulõhele määrinud pärast ahjus küpsetamist. Nii, et soovitan soojalt :) Mahekaup pealegi! Mujalt pole otsinud, aga Kaubamajas on saada.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-09-11 13:59:39
Karnivoor:
Telliskivi kirbukal müüs üks neiu kõiksugu Ginger People tooteid. Kuna ma olen hirmus ingverisõber, siis omandasin proovimiseks kohe nii mõnegi. Ingverisiirup meeldib nt väga pannkookide peal :) Tahtsin tegelikult ka purustatud ingverit osta, aga otsin kogemata ingverimäärde. Samas olen seda juba nii palju kasutanud: 1) kanale määrinud; 2) soja ja laimi/äädikaga idamaiseks voki või salati kastmeks vorminud; 3) ahjulõhele määrinud pärast ahjus küpsetamist. Nii, et soovitan soojalt :) Mahekaup pealegi! Mujalt pole otsinud, aga Kaubamajas on saada.
Mul kapis ootel, ostsin vist kohalikust Biomarketist!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Fre
Abikokk
2013-09-28 02:59:34
Minul on uus addiktsioon, ilmselt seoses sellega et tootesse on paigutatud mingit keemilist peibutuspulbrit. Nimelt otsin lastele Maximast kohukesi, mis on vahvlitopsis, st nagu mini-jäätis. Aga mitte külmutatud vaid tavaline kohuke, ja vahvel, btw, on krõbe. Mingi Leedu toode, koostist õnneks ei näe pakilt lugeda, ongi õndsam olla. Ostsin igale lapsele kaks kohukest, kumbagi müügil olnud sorti ühe. Siis sõin ise ühe prooviks, teise ka, ja jätsin kolm last nelja kohukese pärast kaklema. Eelkõige on ju perel vaja hästitoidetud ema ;-)
Triin28
Abikokk
2013-09-28 22:40:05
Fre:
Minul on uus addiktsioon, ilmselt seoses sellega et tootesse on paigutatud mingit keemilist peibutuspulbrit. Nimelt otsin lastele Maximast kohukesi, mis on vahvlitopsis, st nagu mini-jäätis. Aga mitte külmutatud vaid tavaline kohuke, ja vahvel, btw, on krõbe. Mingi Leedu toode, koostist õnneks ei näe pakilt lugeda, ongi õndsam olla. Ostsin igale lapsele kaks kohukest, kumbagi müügil olnud sorti ühe. Siis sõin ise ühe prooviks, teise ka, ja jätsin kolm last nelja kohukese pärast kaklema. Eelkõige on ju perel vaja hästitoidetud ema ;-)
Ma olen ise ka neid söönud ja mulle väga maitses. Kuidagi põnevam ka kui näeb välja nagu mini jäätis :)
Netcat
Abikokk
2013-10-19 03:28:18
Poodiumi chia seemnetega kuklid. Juuuube head. Kusjuures vaevalt et seemnetel selles erilist osa on (kuigi nad ei häiri ja on väidetavalt hullult kasulikud)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zapxpxau
Abikokk
2013-10-22 16:34:16
Alma Muah õuna-vanilje koorejogurt oli päris maitsev. Suure topsi kohta sai see ruttu otsa.

Zap*

Kokkamas95
Abikokk
2013-10-22 21:23:57
Mövenpick vanillijäätis maitseb väga hästi - jäätis ise on vahune ja suus-sulav ning seda ümbritseb mõnusalt krõmps ja magus piimašokolaadiglasuur.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Marju
Abikokk
2013-10-26 22:09:33
Zapxpxau:
Alma Muah õuna-vanilje koorejogurt oli päris maitsev. Suure topsi kohta sai see ruttu otsa.
Minu meelest oli maitsev ka nende kohvijogurt, kuigi on selline väga kreemjas, et pigem meenutab mulle kohupiimakreemi vms. Ja meeldib pigem magustoiduks kui hommikusöögiks.
<< 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 >>