Zapxpxau Abikokk 2013-04-12 16:45:44 |
Tere mozzarellakirsid olid päris head, nagu päris. | |
Tziiki Abikokk 2013-04-15 13:57:42 |
Tartu Kaubamajas on juba pikemat aega müügil lahtine pardimaksapasteet. Alustele pakitud, kena paks rasvakiht ja viigimarjad peal. Kahjuks tootjat ei tea...aga no küll on hea :) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Mirya Kokaõpilane 2013-05-16 19:47:23 |
Premia Vau uued sidruni ja piparmündi pulgajäätised olid hea üllatus. 0,5 l piparmündijäätist oleme ennegi söönud, aga sidrunijäätist proovisime esimest korda. Sidrunijäätis laimiglasuuris oli väga mõnus. | |
Blondie Abikokk 2013-06-07 00:22:48 |
Sain eile esimest korda LaMuu jäätisi... jääb üle ainult sügavalt ohata, et need põhimõtteliselt peaaegu täiesti kättesaamatud on, kuigi see, et midagi nii maitsvat poest kohe kaob, küll muidugi imestust ei tekita. | |
Silja Abikokk 2013-06-21 01:16:17 |
Kuigi ma pelgan väga enamike poejäätiseid ja eelistan ise teha või LaMuud või Eriti Rammusat... siis proovisin täna uusi Väikse Tomi jäätiseid- maasikasmuuti ja kohukese oma. Mulle maitsesid mõlemad väga! Koostisosade nimekiri polnud üldse hirmutav. Maasikajäätise sisu koosneski 60% maasikatest, suhkrust ja veest. Kindlasti ostan neid veel. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-06-27 16:29:05 |
Kui ma ei viitsi jäätist teha (talvel) või ei ole ilma ka et Saksa talupoodi minna (suurepärane mustikajäätis; tegelikult tegid minu meelest nemad juba aastaid tagasi Eestis esimesena mahejäätist, aga neil pole sertifikaati võetud), siis Häagen-Dazs on ka hea. Koostis on nagu kodujäätisel, maasikajäätisel veel poolikud maasikad ka sees. Kuigi maitseid on saada vist ainult kolm? Ja jogurtitest on nüüd Saaremaale ka jõudnud, tadaa, Mövenpick. Granadilli-vaarika. Mmm, nii kreemine jogurtiosa ja siis puuviljakaste veel peal. Tõeline maiuspala. Arbuusi-maasika proovin järgmisena. | |
Netcat Abikokk 2013-07-11 18:50:05 |
Silja:
Jah, mulle meeldisid need ka. Maasikasmuuti jäätis on täpselt nagu külmutatud maasikas šokolaadiglasuuris. Väga naturaalne maitse. Mõned räägivad, et nende arust šokolaad seal ei sobi maasikaga kokku, aga mulle just meeldis. Kui nihverdad jäätiseleti ees ja ei suuda otsustada, kas osta eskimo, sest tahad šokolaadi või osta sorbett, sest tahad marju, siis see jäätis on sulle :)
Huvitav oli ainult see, et vahepeal tappis maasikas nagu šokolaadi maitse ära. Esimene asi, mida ma tundsin, oli šokolaadi aroom, siis maasikas-maasikas-maasikas ja kui jäätis oli otsas, siis tuli šokolaadi järelmaik tagasi. Glasuur oli mõnus õhuke ja krõpsuv, mitte liiga magus.
Kohukesejäätis ei tekitanud erilisi elamusi, lihtsalt nagu kohuke oleks sügavkülma pandud.
Kui teile maitseb kohuke, siis maitseb ilmselt see jäätis ka.
Lisaks veel, et ka piparmündi ja sidruni pulgajäätised on täitsa hästi välja kukkunud. Erinevalt Koolijäätise uuskehastusest on see sidruniglasuuriga jäätis ka reaalselt hapukas.
Palava ilmaga just see, mida vaja. Sellest parem oleks ainult veel sidrunisorbett pulga otsas.
Premia on häid tootearenduse valikuid teinud sel aastal.
Kuigi ma pelgan väga enamike poejäätiseid ja eelistan ise teha või LaMuud või Eriti Rammusat... siis proovisin täna uusi Väikse Tomi jäätiseid- maasikasmuuti ja kohukese oma. Mulle maitsesid mõlemad väga! Koostisosade nimekiri polnud üldse hirmutav. Maasikajäätise sisu koosneski 60% maasikatest, suhkrust ja veest. Kindlasti ostan neid veel. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2013-07-11 19:00:39 |
Zapxpxau:
Tegelikult on neid pareminivarustatud poodides ikka rohkem...
Häagen-Dazs on ka hea. Kuigi maitseid on saada vist ainult kolm? Zapxpxau:
Ma olen enamiku neist Mövenpicki jogurtitest läbi proovinud, noh nende jogurt on alati hea, aga mis lisandisse puutub, siis mango-vanilli oma on konkurentsitult parim, teisi pole teist korda ostma eriti kiskunud. See on alati igal pool esimesena otsas ka, kus need müügil juhtuvad olema, niiet ilmselt mitte ainult mina ei arva nii.
Hea meel on aga öelda, et Farmi kreeka jogurt lisandiga - vähemalt see murakalisandiga - on praktiliselt sama hea. Võib-olla peaks neid korraga proovima, et võrrelda, kindlasti pole nad päris sarnased, aga see oli esimene kord, kui mingi Eestis toodetud jogurt suutis minus samasuguse maitsenaudingu tekitada.
Ja jogurtitest on nüüd Saaremaale ka jõudnud, tadaa, Mövenpick. Granadilli-vaarika. Mmm, nii kreemine jogurtiosa ja siis puuviljakaste veel peal. Tõeline maiuspala. Arbuusi-maasika proovin järgmisena. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Silja Abikokk 2013-07-12 21:21:32 |
Maasikasmuuti jäätist olen söönud viimastel päevadel päevas mitu- no nii hea on ikka. Ja see krõmpsuv šokolaad on minu arvates väga sobiv (võiks veel täitsa päris ka olla). Aga sisu on tõesti nagu päris maasikas. Ma ise sama asja teinud kui maasikad külmutatult püreestan - hea sorbeti saab. Aga pulga otsas on palju mugavam ja saab külmutatud marju niisama süüa. Eelmisel aastal läksid pooled maasikad sügavkülmast kasutusse just jäätiseteoks. Nüüd pääsevad ja jääb ehk talveks rohkem. Kohukese jäätist sõime ka abikaasaga alguses palju ning sellest sai ruttu isu täis. Enam ei tundu üldse nii hea. Maasikasmuuti oma on jätkuvalt esimene valik poes. | |
Blondie Abikokk 2013-07-22 21:07:12 |
Mul ka viimati suur rõõm Väikese Tomi kohukesejäätisest! | |
<< < 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 > >> |