Liiseli Abikokk 2013-11-01 20:34:44 |
Pärnu Taluturul müüdi Rahinge lihatööstuse verivorste. Väga maitsvad olid - parajalt vürtsised ja verd polnud liiga palju. | |
Fre Abikokk 2013-11-03 01:04:45 |
Mina leidsin täna sellise positiivse toote nagu õunalimonaad. Nimelt oli poiss kodus haige ja uurisin, et mida talle poest tuua võiks. Tema vastu et limonaadi. Pole just parim ravim haigele lapsele - keemiline suhkrupomm, aga olin ikkagi valmis talle limonaadi ostma, et siis vähemalt joob midagi. Valdeku Comarketist leidsin mingi Vene lomonaadi, peal igatakes et sisaldab mahla ja muidu tundus ka mõistlikum valik. Poiss põlgas algul täiega ära, sest limps polnud magus ega midagi, pärast jõi pooleliitrise pudeli tühjaks. Kahjuks oli see Valdekus ainueksemplar, ei teagi kust juurde hankida. | |
Netcat Abikokk 2013-11-04 18:29:03 |
Meil on ju ka oma mahla sisaldav õunalimonaad, Valge Klaar nimeks ja alekokk teeb. Natuke magus minu maitsele, aga päris joodav muidu. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-11-04 19:30:50 |
Netcat:
Mul parasjagu käepärast, kuna vanim laps haige ja vaja midagi juua (muidu nagu Fre pereski, limpsi niisama ei osteta).
Koostis: Vesi, suhkur, õunamahl (10%) kontsentreeritud mahlast, süsihappegaas, sidrunhape, õuna lõhna- ja maitseaine, säilitusained (kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat).
Fre, mis seal vene limpsis oli?
Meil on ju ka oma mahla sisaldav õunalimonaad, Valge Klaar nimeks ja alekokk teeb. Natuke magus minu maitsele, aga päris joodav muidu. |
|
Fre Abikokk 2013-11-04 20:55:13 |
Pille:
Ei näinud lugeda sildi pealt .... @vanainimene ;-p. Maitse oli OK igatahes.
Aga Valge Klaar nagu ei tule meelde tavaliselt millegipärast... Võiks sellele ka ümber orienteeruda. Katsun meelde jätta. . Fre, mis seal vene limpsis oli? |
|
Netcat Abikokk 2013-11-05 19:18:05 |
Tšernogolovka limpside ületamatu eelis on muidugi fakt, et neid on võimalik soetada klaaspudelis. Seda õunalimpsi konkreetselt on vähemalt Tallinnas näha harvem kui kuuvarjutust, aga ma soovitaks peale Comarketite veel vaadata suurematest Maximatest, Solarisest ja Kaubamajast. Kaubamajas on need vene värgid, kui neid on olnud, suurtes pudelites kõige ülemisel riiulil jogurtileti poolse nurga peal. Solarises ma konkreetselt seda sorti pole näinud, aga neil on üldse väga kirev valik igasugu eksootilisemaid jooke ja ökolimonaade.
Selverites on vene kraamist ainult Baikalit ja sedagi harva. Prismast pole vist ka mõtet otsida.
Järele mõeldes pole ma vist ka Valget Klaari Selveris näinud, aga võib-olla pole lihtsalt otsinud. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2013-11-05 19:34:37 |
Mina leidsin sellise positiivse uue toote nagu Balbiino vanilje-koorejäätis ehtsa jahvatatud vaniljega. Kunagi tegi sellist jäätist 1L pakis Premia, üleni täpilist. Ei teagi, miks nad ära lõpetasid, aga nüüd on Balbiino kord. Nende jäätis on veidi tagasihoidlikum ja siledama struktuuriga, samas vanilje maitse on selgelt tunda, kuid peale vanilje oleks seal justkui mingi pähkline või mandline nüanss.
Igatahes on see väga hea valik neile, kellele meeldib klassikalist vaniljejäätist kasutada kas millegi lisandiks või vastupidi, tarvitada koos oma valitud lisandiga.
Pakend on 500 ml mustast plastist topsik ja kujundus annab aimu, et püritakse luksuslikumate jäätiste nišši. Tume pakend aitab sellele kaasa, samas oleks täiesti piisanud välisest tumedast kilest nagu La Muu puhul.
Muuhulgas jääb nende kodulehel tooteid sirvides silma, et need mustad topsid ongi nüüd ilmselt asendanud kogu eelneva ümarate topside seeria ja paljud varasemad tooted on seega vist määratud väljasuremisele, kaasa arvatud nende mandlijäätis. Aga kuna see uus vanilje maitseb ka peaaegu et mandliselt, siis pole väga suur kaotus. Mandleid võib ju alati ise juurde panna, aga vanilli on juba valmis jäätise sisse segada suhtkoht raske. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2013-12-09 21:33:28 |
Kas ma olen juba kiitnud, kui hea asi on Magnumi kasemahl piparmündiga? Suures tetrapakis. Jube hea. Aga just siis, kui ma otsustasin, et see jube hea on, kadus see enamikus poodides müügilt ära, selveris oli nt ainult tavaline, ilma piparmündita alles. Aga võib-olla Stockis või kaupsis veel on. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kelluke Kokaõpilane 2014-01-08 20:49:24 |
Mulle väga meeldib Mama Toni's vaarika gelato, mida varem sai vist ainult Pärnust nende kohvikust, aga nüüd mõningatest poodidest ka, näiteks Solarisest. Valikus oli erinevaid maitseid, aga peale vaarika ei ole veel muud proovinud. | |
Silja Abikokk 2014-01-10 21:45:26 |
Minu jaoks oli väga positiivne üllatus Selection by Rimi sarjast võiga lehttaigen. Minicroissantid maitsesid imehead. Siis avastasin, et ka Eesti Pagaril on selline asi olemas. Kahjuks küll oluliselt hinnalisem. Hetkel igatahes esimene soodushinnaga ja plaanin kappi varuda. | |
<< < 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 > >> |