Gegegerda Abikokk 2008-11-03 15:47:48 |
Kardemon:
Issand, tõesti. Vot selliste asjade jaoks ei jagu mul just seda eelnimetatud kannatust või viitsimist. ma pean lihtsalt jagama neid linke. aegajalt vaatan neid ja imestan et on ikka viitsimist-kannatlikust ja ilumeelt neil soomlastel, kelle blogidele (küpsiste postitustele) lingid siin on: Mansikkamäki Merjan leivonta ja askartelusivut mina ei raatsiks ühtegi neist küpsistest ära süüa. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Leenilii Abikokk 2008-11-03 15:55:12 |
oi kui hea teema, ma alles nüüd avastasin. ma olen tõeline küpsistefriik ja ootan, et kas kunagi tehakse valmis ka 100 Rooga küpsisteraamat... Või olen selle juba maha maganud...? Ainus jama on see, te ma söön küpsiseid liiga palju. Meie pere lemmikudon hetkel paisriisiküpsised, ainult selle vahega, et vanilliekstrakti asemel panen 1-1,5 spl maapähklivõid. Vapustav! Palju parem kui ilma! Soovitan kindlasti proovida, ülilihtne on ka! | |
Kiilike Abikokk 2008-11-08 21:30:31 |
tegin täna katset Martha Stewart´i šokolaadiküpsistega... üsna head aga meie jaoks liiga palju kakaod :( | |
Juc Abikokk 2008-11-19 14:31:29 |
Panen siis enda järjekordse küpsiseteo ka siia üles, tegin nimelt Savoiardi küpsiseid
http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Marit Abikokk 2008-11-24 13:18:37 |
Mina tegin karussellküpsiseid! | |
Whitechess Kokaõpilane 2008-11-25 12:40:14 |
juba paar päeva on õudne piparkoogiisu piinanud. täna hommikul lõpuks leidis see väljundi piparkoogimaitseliste kaeraküpsiste näol. kiirkaerahelbed, piparkoogimaitseaine, suhkur (demerara), jahu, nats sulavõid, 1 muna, piima, küpsetuspulbrit. ahju, kuni tahkuvad ja voila. koorik tuleb krõbe, sisu pehme. kergelt jahtunult koos piima ja sinihallitusjuustuga eriti hea. järgmine kord prooviks äkki kuivatatud puuviljadega. | |
Juc Abikokk 2008-11-26 21:11:54 |
Tegin eile cantuccisid. Retsepti võtsin ühest itaalia kokaraamatust ja võrdlesin ka netis leiduvaga. Sisse panin mandleid ja veidi šokolaadi. Juba ammu tahtsin teha. Aga tulemusega pole ma üldse rahul. Jube kõva, kohutavalt magus. Kordamisele igatahes kindlasti ei lähe. Vähemalt enne mitte, kui kellegi tehtud häid cantuccisid maitsta saan ja siis temalt retsepti välja nuian :) http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
Zoozi Abikokk 2008-11-26 22:23:18 |
Juc:
Mina olen teinud musta pipraga cantuccisid. Retsept oli Oma Maitses sept/2005. Ei olnud magusad. Mõnusad ja kergelt piprase järelmaitsega. Hambaid ka ei murdnud. Soovitan!
Tegin eile cantuccisid. Retsepti võtsin ühest itaalia kokaraamatust ja võrdlesin ka netis leiduvaga. Sisse panin mandleid ja veidi šokolaadi. Juba ammu tahtsin teha. Aga tulemusega pole ma üldse rahul. Jube kõva, kohutavalt magus. Kordamisele igatahes kindlasti ei lähe. Vähemalt enne mitte, kui kellegi tehtud häid cantuccisid maitsta saan ja siis temalt retsepti välja nuian :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-26 22:28:20 |
Zoozi:
Kui Zoozi on teinud musta pipraga cantucci küpsiseid, siis mina olen teinud roseepipraga (sõbranna Johanna - The Passionate Cook blogist - retsept). Ja klassikaliseid mandlite ja apelsiniga cantucci-küpsiseid Tessa Kirose retsepti järgi. Mulle ka meeldisid - kõvad (ent mitte hammastele ohtlikult). Zabaglione sisse kastetult väga-väga mõnusad :P
Tean, et Kiilike on ka mitut cantucci retsepti proovinud.
Juc:
Mina olen teinud musta pipraga cantuccisid. Retsept oli mingi aasta Oma Maitses, ei ole aega praegu otsida, homme lisan siia. Ei olnud magusad. Mõnusad ja kergelt piprase järelmaitsega. Soovitan!Tegin eile cantuccisid. Retsepti võtsin ühest itaalia kokaraamatust ja võrdlesin ka netis leiduvaga. Sisse panin mandleid ja veidi šokolaadi. Juba ammu tahtsin teha. Aga tulemusega pole ma üldse rahul. Jube kõva, kohutavalt magus. Kordamisele igatahes kindlasti ei lähe. Vähemalt enne mitte, kui kellegi tehtud häid cantuccisid maitsta saan ja siis temalt retsepti välja nuian :) |
|
Juc Abikokk 2008-11-26 23:09:59 |
Ma üritan homme teie ja enda retsepte võrreldes jälile jõuda, milles asi oli. http://jucjaco.blogspot.com/ |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |