vahvliküpseti / vahvlimasin / vahvlipann

Ussicke
Abikokk
2008-11-04 20:28:44
Bomanni küpseti sisse sobib kõige paremini tärklisega vahvlitainas. Vahvlid peavad saama jahtuda ühekordse kihina, siis tulevad krõbedad :)
Leoola
Abikokk
2008-11-11 15:22:57
ei tahaks siin eputada, aga minu tartu vanaema oli kunagi omale igast tehnikat ostnud, pluss volta vahvlimasina ka. sain selle talt aasta tagasi tuttuuena, nii et mul on lootust 40 aastat veel muretut vahvlielu :D
Martiina
Abikokk
2008-12-02 20:08:59
Pärast seda kui meie vana vahvlimasin üles ütles annaks teate peaaaegu ükskõik mida, et seda masinat tagasi saada. Sest häid õhukesi vahvleid tegevat uut masinat...ma ei tea, ei ole vist. Endal ka üks tänapäevamasin, mis seisab juba tükk aega kapis, sest keegi ei taha neid pakse vahvleid...ja ma ei tunne mitte ühtegi inimest, kes oskaks soovitada head masinat...kõik ütlevad, et masin teeb ainult pakse vahvleid. Ma nüüd ei teagi, see eespool olev pilt tegi küll veidi positiivsemaks, et äkki isegi mõni masin leidub...äkki hakkan siis jälle lootma, et kunagi häid vahvleid saaks... :)
Ussicke
Abikokk
2008-12-03 18:02:20
Õhukeste vahvlite massin on täitsa olemas. Teeb selliseid peenikese ornamendiga ümmargusi vahvleid. Ei meenu paraku, kus viimati sihukest käppisin ja mis maksis :( Võis olla Ülemiste keskuses suures tehnikapoes...
Gegegerda
Abikokk
2009-01-20 16:12:49
Mul on ka see vanaaegne masin, mis küpsetab küll ainult ülevalt poolt, aga sellegipoolest saab mõnusad krõbedad vahvlid. Mõnikord pean suuremaid seal masinas ka pöörama, aga väiksematega pole see nii oluline. Viimati proovisin neid juustuküpsiseid, mida küpsetatakse vahvlimasinas. Väga mõnusad said.

www.gegegerda.blogspot.com

Cracilis
Abikokk
2009-07-15 14:08:25
Mul oli see vana tore nõukaaegne vahvliküpsetusmasin, millele annaks hindeks lausa 10+. Aga üleeile kasutas seda noorem õde. Niipea, kui asja pistikusse sai, käis pauk ja maja elektrist lage. Ja juhe kõrbenud. Sellisele vanakesele vist ei ole juhet saada kuskil ja vaevalt, et seda ka parandatakse?
Spiidi
Abikokk
2009-10-13 14:54:15
Käisin eile Stockmannis ja seal oli lausa kaks klassikalise õhukese vahvli masinat. Ma olen aastaid otsinud just õhukse jäätisevahvli laadse vahvli masinat. Seega, kui keegi huvitatud on, siis hetkel Stockmannist saab :)

le D?ner

Erx
Kokaõpilane
2009-10-14 09:39:05
http://www.kitchencritic.co.uk/upload/2008/10/kitchenaid-waffle-maker.jpg selline asjandus on ka olemas :) Teeb neid paksemat sorti vahvleid.
Seenekas
Abikokk
2009-10-14 12:40:31
Cracilis, juhtme vahetamine pole mingi probleem, aga kahtlustan, et seal on asi milleski muus, kui nii vana elektriline riistapuu. Kui Sul mõni osavate näppudega elekriasja jagav meistrimees käepärast, lase uus juhe panna. Juhet saab igast ehitustarvete poest. Tõsi küll, mitte sellist nööri moodi vaid plastist kattega. Näed mul ka kõrbes elekrilisel nõukaaegsel aurutajal lõpuks tenn läbi.
Lilly_Munster
Abikokk
2009-10-16 14:09:52
Erx:
http://www.kitchencritic.co.uk/upload/2008/10/kitchenaid-waffle-maker.jpg selline asjandus on ka olemas :) Teeb neid paksemat sorti vahvleid.
Ma soovitaks siis juba pigem vahetatavate "raudadega" masinaid - saab teha nii ?hukesi kui pakse ja ülipakse vahvleid ning v?ilevagrill ka veel :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>