Silja Abikokk 2010-12-03 19:43:50 |
Kekutan suurest elevusest, et jõuluvana käis varakult külas ja tõi Volta vahvliküpseti, mis on korra-paar kasutuses olnud- ehk täiesti uus minu jaoks- kõrbenud pole kusagilt (nagu ma muidu olen harjunud neid nägema :)). 73a väljalase ja väga uhke ja retro näeb välja. Isegi pass ja retseptid on kaasas. Vot siis rõõmu... | |
Fre Abikokk 2012-03-30 09:36:29 |
Cherrys on täna Bomanni õhukeste vahvlite masin https://cherry.ee/imemaitsvate-vahvlite-saladus-bomanni-vahvlipress hinnaga 16.99, ei tea kas see on mõistlik asi? Kuidagi ei suuda otsustada ja järjekordset tolmukogujat ka ei viitsiks omale hankida..... | |
Noor_Perenaine Abikokk 2012-03-30 15:10:20 |
Kinkisime ämmale sarnase juba hea mitu aastat tagasi. Ei mäleta, mis firma väljalase, aga analoogne küpsetaja. Alguses sai seda muidugi rohkem kasutatud, aga enamasti võetakse välja kord-paar aastas suvel - siis, kui mina ja mehe õed viitsime vahvliküpsetamise ette võtta :) Head vahvlid tulevad küll muidu! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-10 13:40:09 |
Elina:
(Elina küsimus oli aastast 2011, aga tõstan igaks juhuks ikka siia).
Mul aga küsimus kõikidele nendele naminamikatele, keda ma isiklikult natuke paremini tunnen. Ega keegi ei raatsi mulle nädalaks-paariks vahvliküpsetajat laenata? Testiks mõningaid retsepte, aga poodi ostma minna päris ei raatsi hetkel.
Tere Otsin seda vana head vahvliküpsetajat (Esta, Volta). Kui kellegil on pakkuda, võib minu meilile märku anda: elina0@hot.ee Elina |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > |