Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-07 13:55:24 |
Zapxpxau:
Elisaga nõus. Ma olen ühe peene prantsuse retsepti järgi isegi aprikoosimoosi tarbeks aprikoose koorinud. Oli küll tõsiselt mõnus ja siidine moos, aga edaspidi pole enam seda teha viitsinud :)
Ploomimoosi sees on tõesti need keerdu tõmbunud koorepoolikud kuidagi eriti hästi tunda. Mind isiklikult ei häiri, aga mõnele on võib-olla liiast.
Ilsu:
Nahad ei lähe ju päris peeneks, moos ei jääks siidine, vaevalt seal muud põhjust ongi.
Ploominahad on ju sellised eriti nahksed, nagu tomatil peaaegu, mitte nagu õunal või virsikul.Ma kirjutasin sinna kommentaaridesse ka küsimuse aga küsin siin siis üle :) Miks siin retseptis tuleb ploomid koorida? Kas on mingi tehnoloogiline põhjus või lihtsalt et oleks ühtlasem. |
|
Ilse Abikokk 2013-08-07 18:16:46 |
Pille:
Selge, seda ma arvasin:) Mulle just need nahad ja ploomitükid meeldivad ploomimoosi sees. Kirsimoosis ka:) Sellepärast ei keeda ma kunagi väga plödiks ka.
Zapxpxau:
Elisaga nõus. Ma olen ühe peene prantsuse retsepti järgi isegi aprikoosimoosi tarbeks aprikoose koorinud. Oli küll tõsiselt mõnus ja siidine moos, aga edaspidi pole enam seda teha viitsinud :)
Ploomimoosi sees on tõesti need keerdu tõmbunud koorepoolikud kuidagi eriti hästi tunda. Mind isiklikult ei häiri, aga mõnele on võib-olla liiast. Ilsu:
Nahad ei lähe ju päris peeneks, moos ei jääks siidine, vaevalt seal muud põhjust ongi.
Ploominahad on ju sellised eriti nahksed, nagu tomatil peaaegu, mitte nagu õunal või virsikul.Ma kirjutasin sinna kommentaaridesse ka küsimuse aga küsin siin siis üle :) Miks siin retseptis tuleb ploomid koorida? Kas on mingi tehnoloogiline põhjus või lihtsalt et oleks ühtlasem. |
|
Britt Kokaõpilane 2013-09-18 11:58:43 |
Tegin ploomi-kookosekooki ja mõni aeg tagasi ka tagurpidist kooki ploomide ja mustikatega. Oma ämbritäiele kreekidele hakkan siit nüüd rakendust otsima. | |
Merle Abikokk 2014-09-29 16:20:36 |
Ploomi-mandli Fantastik: [url=https://www.flickr.com/photos/merlejajoonas/15158294488/][/url]"> | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > |