Pozataja Abikokk 2010-04-12 21:59:45 |
Põrnikas:
see vist polnud tort vaid lihtsalt rullitud martsipan või suhkrumass nagu pildilt aru sain :)
Aniitram:
super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :)Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :) |
|
Martiina Abikokk 2010-04-12 22:09:14 |
Pozataja:
See oli tõesti lihtsalt lahtirullitud martsipan, mille peal maalimist katsetasin. Aga samalaadne tort näeks tõesti kena välja :) Põrnikas:
see vist polnud tort vaid lihtsalt rullitud martsipan või suhkrumass nagu pildilt aru sain :)Aniitram:
super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :)Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :) |
|
Põrnikas Abikokk 2010-04-12 22:36:17 |
Aniitram:
oh jah, mul visti liiga hea kujutlusvõime... nägi nii isuäratav välja, et mõtlesin kohe tordi ka alla.. :P Pozataja:
See oli tõesti lihtsalt lahtirullitud martsipan, mille peal maalimist katsetasin. Aga samalaadne tort näeks tõesti kena välja :)Põrnikas:
see vist polnud tort vaid lihtsalt rullitud martsipan või suhkrumass nagu pildilt aru sain :)super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :) |
|
Blondie Abikokk 2010-04-13 07:31:00 |
Tartu kaubamajja oli eile tekkinud müügile roosa martsipan. | |
Eva Abikokk 2010-04-13 09:37:56 |
Aniitram:
Aniitram, väga sümpaatne postitus. Mulle meeldib, et Sa näitasid, et ilma toiduvärvideta ON võimalik väga kena värvilist tulemust saavutada. Vähemasti siinsed lapsevanemad võiksid Sind eeskujuks võtta ja mitte oma lapsi toiduvärvidega mürgitada.
Aroonimahlaga värvimisest rääkides - siis mul tuli ka martsipan sama värviga, selline tuhm ja üldsegi mitte ilus. Huvitav, et Pille suhkrumassi värvimine aroonimahlaga andis hoopis säravama tulemuse.
Pille:
Tõsi, peaks blogisse ka täpsustama, et tegemist oli arooniamahlaga. Ja üleüldse annavad hooajal kasutatavad marjad ilmselt veidi teist tooni, kui sügavkülmutatud/ mahlaks/ moosiks tehtud marjad :)Väga-väga lahe ja asjalik ettevõtmine, Aniitram! http://www.nami-nami.ee/recipe/image/166aleksandrikookNAMINAMI.jpg |
|
Teebkisüüa Kokaõpilane 2010-06-21 16:46:38 |
Kui ma kuskil vanalinnas käisin martsipani maalimas, siis seal polnud must martsipan vaid oli mingi teine must magus asi. Mine hüppa läbi sealt ja küsi. Seda müüakse kaasa ka. Tuleb vast internetist uurida, kus see asub. Martsipanimuuseum vb on. Martsipani värvitakse toiduvärvi pulbri ja õli seguga. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-31 21:35:14 |
Tziiki 31.8.2010:
Spiidi 21.2.2010:
tuhksuhkruga veidi heledamaks läheb, aga mitte oluliset. Muidu on müügil ka valget toiduvärvi...aga ma pigem soovitaks siis juba vahukommikatet kasutada.Kuidas martsipan lumivalgeks saada? Äkki tuhksuhkruga segada? On keegi proovinud? Kätrin 31.8.2010:
Kas keegi on kasutanud M&S-s müüdavat küpsetusmartsipani? Päris soodsa hinnaga on, aga mul on väike kogemus martsipanist küpsetamisega ja tortide kaunistamisega. |
|
Pozataja Abikokk 2010-08-31 23:18:14 |
aga kasuta lumivalget suhkrumassi ja lisa sinna paar tilka mõrumandliessentsi või siis kasuta toikako valget martsipani aprikoosi tuumadest. aga seda saab al. 2,5kg ja maksab sinna 200 kanti. | |
Martiina Abikokk 2010-12-12 10:55:03 |
Katsetasin martsipani siniseks värvimist. Rukkilille abil :) Juttu blogis. Minule tulemus meeldis :) | |
Liisi Abikokk 2010-12-29 11:50:43 |
Kas ja kuidas on võimalik kuivanud martipani taas pehmemaks muuta? Eile üritasin kõva tükki riivida, kuid peagi loobusin ja purustasin lihtsalt pisikesteks tükkideks. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |