Martsipan ja martsipani kasutamine

Pozataja
Abikokk
2010-04-12 21:59:45
Põrnikas:
Aniitram:
Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :)
super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :)
see vist polnud tort vaid lihtsalt rullitud martsipan või suhkrumass nagu pildilt aru sain :)

Pozataja

Martiina
Abikokk
2010-04-12 22:09:14
Pozataja:
Põrnikas:
Aniitram:
Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :)
super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :)
see vist polnud tort vaid lihtsalt rullitud martsipan või suhkrumass nagu pildilt aru sain :)
See oli tõesti lihtsalt lahtirullitud martsipan, mille peal maalimist katsetasin. Aga samalaadne tort näeks tõesti kena välja :)
Põrnikas
Abikokk
2010-04-12 22:36:17
Aniitram:
Pozataja:
Põrnikas:
See oli tõesti lihtsalt lahtirullitud martsipan, mille peal maalimist katsetasin. Aga samalaadne tort näeks tõesti kena välja :)
oh jah, mul visti liiga hea kujutlusvõime... nägi nii isuäratav välja, et mõtlesin kohe tordi ka alla.. :P
Blondie
Abikokk
2010-04-13 07:31:00
Tartu kaubamajja oli eile tekkinud müügile roosa martsipan.
Eva
Abikokk
2010-04-13 09:37:56
Aniitram:
Pille:
Väga-väga lahe ja asjalik ettevõtmine, Aniitram! http://www.nami-nami.ee/recipe/image/166aleksandrikookNAMINAMI.jpg
Tõsi, peaks blogisse ka täpsustama, et tegemist oli arooniamahlaga. Ja üleüldse annavad hooajal kasutatavad marjad ilmselt veidi teist tooni, kui sügavkülmutatud/ mahlaks/ moosiks tehtud marjad :)
Aniitram, väga sümpaatne postitus. Mulle meeldib, et Sa näitasid, et ilma toiduvärvideta ON võimalik väga kena värvilist tulemust saavutada. Vähemasti siinsed lapsevanemad võiksid Sind eeskujuks võtta ja mitte oma lapsi toiduvärvidega mürgitada. Aroonimahlaga värvimisest rääkides - siis mul tuli ka martsipan sama värviga, selline tuhm ja üldsegi mitte ilus. Huvitav, et Pille suhkrumassi värvimine aroonimahlaga andis hoopis säravama tulemuse.

http://www.perenaine.ee/

Teebkisüüa
Kokaõpilane
2010-06-21 16:46:38
Kui ma kuskil vanalinnas käisin martsipani maalimas, siis seal polnud must martsipan vaid oli mingi teine must magus asi. Mine hüppa läbi sealt ja küsi. Seda müüakse kaasa ka. Tuleb vast internetist uurida, kus see asub. Martsipanimuuseum vb on. Martsipani värvitakse toiduvärvi pulbri ja õli seguga.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-31 21:35:14
Tziiki 31.8.2010:
Spiidi 21.2.2010:
Kuidas martsipan lumivalgeks saada? Äkki tuhksuhkruga segada? On keegi proovinud?
tuhksuhkruga veidi heledamaks läheb, aga mitte oluliset. Muidu on müügil ka valget toiduvärvi...aga ma pigem soovitaks siis juba vahukommikatet kasutada.
Kätrin 31.8.2010:
Kas keegi on kasutanud M&S-s müüdavat küpsetusmartsipani? Päris soodsa hinnaga on, aga mul on väike kogemus martsipanist küpsetamisega ja tortide kaunistamisega.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pozataja
Abikokk
2010-08-31 23:18:14
aga kasuta lumivalget suhkrumassi ja lisa sinna paar tilka mõrumandliessentsi või siis kasuta toikako valget martsipani aprikoosi tuumadest. aga seda saab al. 2,5kg ja maksab sinna 200 kanti.

Pozataja

Martiina
Abikokk
2010-12-12 10:55:03
Katsetasin martsipani siniseks värvimist. Rukkilille abil :) Juttu blogis. Minule tulemus meeldis :)
Liisi
Abikokk
2010-12-29 11:50:43
Kas ja kuidas on võimalik kuivanud martipani taas pehmemaks muuta? Eile üritasin kõva tükki riivida, kuid peagi loobusin ja purustasin lihtsalt pisikesteks tükkideks.

Liisi Blogi

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>