Heleen Abikokk 2008-08-17 23:30:56 |
Kardemon:
Täna veel mõned rukkililled õitsesid ilusasti.. enamus on aga oma aja ära elanud :( Ma vaimusilmas kujutan ette rukkilille õit torti kaunistamas. Ilus. ma nüüd muidugi ei tea, kas 20.augustiks rukkililli on.. kaua nad õitsevad?! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Kardemon Abikokk 2008-08-18 09:49:00 |
Heleen:
ei tea kuidas rukkililled sügavkülmas säiliks. ettenägelikuna oleks võinud vast isegi sinna panna?! kui mõned veel õitsevad - äkki tasuks katsetada?! tallinnas pole rukkivälja läheduses.. :( Kardemon:
Täna veel mõned rukkililled õitsesid ilusasti.. enamus on aga oma aja ära elanud :( Ma vaimusilmas kujutan ette rukkilille õit torti kaunistamas. Ilus.ma nüüd muidugi ei tea, kas 20.augustiks rukkililli on.. kaua nad õitsevad?! http://kardemon.blogspot.com |
|
Heleen Abikokk 2008-08-18 22:25:08 |
Kardemon:
Ma pakun, et kui rukkililled mingi aja pärast sügavkülmast välja võtta on nad "üles sulanuna" oma õige värvi kaotanud ja kroonlehed norgus. Siiski katsetada tasub! Heleen:
ei tea kuidas rukkililled sügavkülmas säiliks. ettenägelikuna oleks võinud vast isegi sinna panna?! kui mõned veel õitsevad - äkki tasuks katsetada?! tallinnas pole rukkivälja läheduses.. :(Kardemon:
Täna veel mõned rukkililled õitsesid ilusasti.. enamus on aga oma aja ära elanud :( Ma vaimusilmas kujutan ette rukkilille õit torti kaunistamas. Ilus.ma nüüd muidugi ei tea, kas 20.augustiks rukkililli on.. kaua nad õitsevad?! Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-18 16:36:20 |
sum:
Ehk aitab keegi Sumi?
Sooviks teha oma kohe 5 aastaseks saavale pojale sünnipäevatordi. Laps ise soovib ämblikmehetorti või siis pikne torti. Probleem on aga selles, et toiduvärve pole poodides saada. Kodus on mul olemas 4 värvi, äärmisel juhul saan hakkama, aga küsimus oleks siis selline, et kuidas te martsipani peal neid pilte värvite? Kõige lihtsam variant oleks muidugi nende pliiatsitega, mis Qsti-l on, aga uurisin neid inglismaa lehti, sealt eestisse tellida ei saa. Usast saaks küll tellida, aga sealt kaudu tuleksid need maru kallid. Kas nende vedelate värvidega lihtsalt pintsliga oleks võimalik pilte värvida või tuleks värv ikka martsipani sisse mudida (sel juhul oleks pildi tegemine ju väga keeruline). Oeh, tahtmine torti teha on suur, aga vajalikke tööasju ei ole. Ja üks küsimus veel, kuidas te martsipani pinnale nt. martsipani lilli, autot vms. kinnitate? Siin on väga ilusaid torte tehtud, jagage oma nippe mullegi :) |
|
Zapxpxau Abikokk 2009-08-19 13:50:55 |
Martsipani rullimisest ei tea palju, aga seda tean küll, et neid toiduvärvipliiatseid, geele jms. saab Inglismaalt Eestisse tellida küll. Nt. Cakes, Cookies & Crafts Shop. | |
Eva Abikokk 2009-08-19 15:15:33 |
Võid igaks juhuks Kiika Köökist uurida, seal on ka sellist kraami (toiduvärvid, tordikaunistamise pintslid jms) aeg-ajalt liikunud. | |
Martiina Abikokk 2010-04-12 20:59:22 |
Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-12 21:05:27 |
Väga-väga lahe ja asjalik ettevõtmine, Aniitram! Muide, soovitan siiski sügisel korra veel arooniaga proovida. Mina kasutasin selle koogi tuhksuhkruvõõba valmistamisel veidike värskelt keedetud arooniamahla ja tulemuseks selline kaunis kärtsroosa: | |
Martiina Abikokk 2010-04-12 21:14:03 |
Pille:
Tõsi, peaks blogisse ka täpsustama, et tegemist oli arooniamahlaga. Ja üleüldse annavad hooajal kasutatavad marjad ilmselt veidi teist tooni, kui sügavkülmutatud/ mahlaks/ moosiks tehtud marjad :) Väga-väga lahe ja asjalik ettevõtmine, Aniitram! Muide, soovitan siiski sügisel korra veel arooniaga proovida. Mina kasutasin selle koogi tuhksuhkruvõõba valmistamisel veidike värskelt keedetud arooniamahla ja tulemuseks selline kaunis kärtsroosa: http://www.nami-nami.ee/recipe/image/166aleksandrikookNAMINAMI.jpg |
|
Põrnikas Abikokk 2010-04-12 21:15:39 |
Aniitram:
super lahe postitus! ja see viimane erivärvi sektoritega tort nägi kohe eriti lahe välja :) Tegin oma blogisse pisikese postituse looduslikult värvitud martsipanist. Et äkki on kellelgi ideid vaja :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |