Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-01 13:31:22 |
Veronika:
Mulle maitseb see ka, aga alati ja kõikjal pole saada.
Aga muidu ostame Valio Alma 20% hapukoort.
Katja:
Täiesti nõus :Deesti hapukoortest on mu suur lemmik ekstra hapukoor plast-topsis. seda võin lusikaga terve topsi nahka pista - täpselt "lapsepõlve maitsega" :) |
|
Kiilike Abikokk 2008-10-01 14:00:25 |
Mina pendeldan Ekstra hapukoore ja Farmi oma vahel. Ühe korra mitme aasta jooksul olen sattunud sellisele Farmi hapukoorele mis oli vedel (enamasti on paksem kui Alma oma) | |
õunapuu Abikokk 2008-10-01 14:55:45 |
Kasutan põhiliselt Farmi hapukoort , vahete-vahel ka teiste firmade toodangut. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-06-05 09:44:52 |
Pille:
Ma olen nüüd ostnud paar korda seda Farmi purpurpunases topsis hapukoort. Samuti sellise maitsega, et söö või lusikaga :)
Nii et lemmikuid nüüd kaks - Farmi ja Ekstra :P
Veronika:
Mulle maitseb see ka, aga alati ja kõikjal pole saada.Katja:
Täiesti nõus :Deesti hapukoortest on mu suur lemmik ekstra hapukoor plast-topsis. seda võin lusikaga terve topsi nahka pista - täpselt "lapsepõlve maitsega" :) |
|
Gunnel Kokaõpilane 2009-06-05 19:44:14 |
Äkki aitab erinevate maitsete müsteeriumi lahti seletada järgmine artikkel: http://www.maamajandus.ee/index.php?page=21689&grupp=targutalita&artikkel=839 | |
Kärt Abikokk 2009-09-18 11:29:01 |
Ostsin seda Miksikot ja tahtsin küsida, et kas keegi namikatest on proovinud seda kuumutada? Ehk kooki teha või kuuma kastme sisse segada? Kuidas ta käitub, kas kannatab kuumutamist? Ja kui koogi täidiseks panna, kas tarrendub niimoodi ilusti nagu päris hapukoor või ei? | |
Põrnikas Abikokk 2009-09-18 11:32:04 |
Adonay:
olen koogitäidistes kasutanud. esimene kord jäi kuidagi väga vedel, aga teisel korral oli ok. nii et ilmselt oli esimesel korral mingi muu probleem. Ostsin seda Miksikot ja tahtsin küsida, et kas keegi namikatest on proovinud seda kuumutada? Ehk kooki teha või kuuma kastme sisse segada? Kuidas ta käitub, kas kannatab kuumutamist? Ja kui koogi täidiseks panna, kas tarrendub niimoodi ilusti nagu päris hapukoor või ei? |
|
Zoozi Abikokk 2009-09-18 13:55:31 |
Adonay:
Ma tegin eile nt seenepirukat sellega.Väga hästi sobis.Ma tegelikult olengi viimane aeg Miksikot hapukoore asemel kasutanud.Meeldib.
Ostsin seda Miksikot ja tahtsin küsida, et kas keegi namikatest on proovinud seda kuumutada? Ehk kooki teha või kuuma kastme sisse segada? Kuidas ta käitub, kas kannatab kuumutamist? Ja kui koogi täidiseks panna, kas tarrendub niimoodi ilusti nagu päris hapukoor või ei? |
|
Netcat Abikokk 2009-09-18 14:53:22 |
Alma hapukoort on nüüd ka topsiga müügil. Mina igastahes olin vaimustuses, kui nägin - vihkan neid kilepakke, mida on poolikuna võimatu korralikult sulgeda. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2013-01-13 11:04:14 |
Küsiks creme fraiche kohta. Nami-namis on isegi vastav retsept, aga tahtsin ikka uurida et kas mingeid mõistlikke asendusi ei ole, valmistootena ma mõtlen. Retseptis ntx 1 sl petti, no mul küll ei ole kunagi 1 sl petti kodus, või kui on siis kuhu ma selle ülejäänud liiter-1 sl pistan? Ma saan aru küll et asendamine on kahtlane ja alati ei sobi, aga äkki mõnikord sobib, no a la stiilis et kui on seda tüüpi toit siis võib vabalt panna vahukoort ja kui teist tüüpi siis pandagu ntx hapukoort. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |