Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-13 13:12:53 |
Fre:
Fre, otsi poest seda Saaremaa smetana't, see kannatab kuumutamist ka!
Küsiks creme fraiche kohta. Nami-namis on isegi vastav retsept, aga tahtsin ikka uurida et kas mingeid mõistlikke asendusi ei ole, valmistootena ma mõtlen. Retseptis ntx 1 sl petti, no mul küll ei ole kunagi 1 sl petti kodus, või kui on siis kuhu ma selle ülejäänud liiter-1 sl pistan? Ma saan aru küll et asendamine on kahtlane ja alati ei sobi, aga äkki mõnikord sobib, no a la stiilis et kui on seda tüüpi toit siis võib vabalt panna vahukoort ja kui teist tüüpi siis pandagu ntx hapukoort. |
|
Karima Abikokk 2013-01-19 01:44:31 |
selle fraiche asemel saab kasutada küll kas vahukoort või ka neid nn köögikoori | |
Marsake Kokaõpilane 2013-08-08 22:49:14 |
Tulin ka asja uurima creme fraiche kohta, millega seda asendada. Siin Nami-nami retseptikogus olen kohanud paljusid retsepte, mis sisaldavad creme fraiche. Teemat lugedes targemaks ei saanud. Kui Saaremaa smetanat ja köögikoort pole osta, mis siis sobiks? Milline ta üldse originaalis välja näeb ja on maitselt? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-08-09 11:35:46 |
Marsake:
Tee ise, Marsake. Retsept siinsamas Nami-Namis.
Tulin ka asja uurima creme fraiche kohta, millega seda asendada. Siin Nami-nami retseptikogus olen kohanud paljusid retsepte, mis sisaldavad creme fraiche. Teemat lugedes targemaks ei saanud. Kui Saaremaa smetanat ja köögikoort pole osta, mis siis sobiks? Milline ta üldse originaalis välja näeb ja on maitselt? |
|
<< < 1 | 2 | 3 > |