Nämmu Abikokk 2008-06-27 15:39:19 |
Ma üha enam kuulen ja loen et Truffe on nö alla käinud. Loodan siiski et nad pingutavad ja hea taseme, maine taastavad. Suviti on kõikjal ka uued "rohelised" teenindajad tudengite näol. See ei tähenda muidugi, et ma peaks kehvema teenindusega leppima. Kaie |
||
Berit Abikokk 2008-08-19 11:02:31 |
Käisin eile seal uudistamas. Kuna kõht oli juba täis, siis võtsime sõbrannaga ühed latte'd, mis toodi väga kenades (suurtes) tassides ning oli ka serveerimisega veidike vaeva nähtud :). Eriti mõnusaks tegi asjaolu muidugi see, et kohviku (lounge'i?) asukoht oli super, jalga sai puhata pehmetel mugavatel toolidel ning väljas hakkas just vihma sadama kui me istuma saime, mis tegi kõik kohe kuidagi hubasemaks minu jaoks :D Ühesõnaga jättis väga hea mulje, teenindajad olid ka toredad. | ||
Cosmonaut Kokaõpilane 2008-08-22 12:29:54 |
Minule ka väga meeldib see koht just oma mõnusa atmosfääri poolest. Odav ta tõesti pole, aga mõnikord saab ikka käia :) Caesari salatit fännan seal. [color=red]Seif[/color] garanteerib turvalisuse – parimad [color=red]seifid[/color], [color=red] |
Tullia Abikokk 2008-08-27 21:46:50 |
Külastasin ka lõpuks Truffe`t peale laienemist. Toit oli väga maitsev: risotto kitsejuustu ja Kreeka pähklitega mõnusa konsistentsiga ja dekoreeringusk värske hernevõrsega, brüleekreem serveetud ühe asemel kolmes väikses portsjonivormikeses, iga põhjas üllatus (šokolaaditükk, vaarikas, maasikas), lisaks veel astelpajumarjad ja šokolaaditoruke. Teenindus oli kiire, sujuv ja pea märkamatu ning küsiti ka, kuidas maitses, nagu seal tavaks näib olevat. Kui natuke vinguda, siis muusika oli ehk grammike liiga kõva ja tümpsuv sellise koha kohta. |
Marju Abikokk 2008-09-03 10:49:40 |
Olen jällegi vahepeal mõned korrad käinud ja ühes teemas mainisin siin, et kahju, et enam lastepastat menüüs pole.. Ühesõnaga, kui lapsega käisin, siis ta muidugi küsis lastepasta kohta ja ettekandja oli väga lahke poiss ja ütles, et muidugi saab :) Saigi. Ja ploomimahla kõrvale sai laps oma ihaldatud füüsali ka. See on väga cool. See et kõike saab. (Vastupidiselt viimati Pangodi kalarestoranile, kus muidu alati sõbraliku personali asemel oli üks ohkiv ettekandja, kes nii lapsele palutud kahest lisandist (friikartul ja aurutatud köögiviljad) koosneva toidu ja spraidi-apelsinimahla peale tõi kuuldavale ahastusohked otse meie lauas...fuih). Ja lisaks on seal mu lemmik Latte. Võimas vaht ja paras kangus. (viimati Maailmas latte oli...ee...leige piim sortsu kohviga, täiesti mõttetu). | ||
Täpik Abikokk 2008-10-14 08:54:05 |
Käisime üle pika aja. Esmaspäevaõhtuselt tühi oli ja teenindusele küll ei saanud midagi ette heita. Kiire ja korralik. :P - olin natuke mures, eelnevate kurtmiste pärast. Cappucinovahuga supp oli endiselt ilus ja hea, lõhesupp samuti. Samuti kolmekordne brülee ja šokolaad vahukommidega. Meile rohkem lihtsalt õhtul ei mahtunud..... :) Muusika polnud küll minu maitsele, aga põgenema ka ei sundinud..... Lähen uuesti, sest toit on serveeringult ja maitselt endiselt parim kesklinnas. | ||
Pille Nami-Nami peakokk 2008-10-17 21:50:52 |
Käisin šoti sõbranna Emmaga täna kiirvisiidil Tartus, siis sättisin end ka Truffe'sse lõunatama. Üks Edinburghis õppinud sõbranna tuli ka kampa. Rahvast täitsa oli (tegemist siis reedese lõunaga), meeleolukas sumin, kiire teenindus, meeldiv muusika. Menüü natuke ärritas (sahvranivahuga? salat basiilikaga? ruccolaga?) ja natuke tegi nalja (üleküpsetatud kartuleid pakutakse ingliskeelsetele kui overbaked potatoes (et kokk lihtsalt unustas kartulid kogemata liiga kauaks ahju?). Huvitav, kas mõni võõrkeelne külaline on kunagi seda rooga tellinud? :D :D :D) Toidud olid väga kenasti serveeritud - isegi värskeltpressitud apelsinimahl tuli kena füüsalikaunistusega. Toit maitses ka igati hea, kuigi tõdesin taas, et 1) mulle ei meeldi ananassitükid soolase toidu sees (võtsin penne kana ja suitsujuustuga, seal olid ka konservananassi tükikesed) ja et 2) mulle meeldib, kui brüleekreemi brüleekiht on kui mitte enam kuum, siis vähemalt kergelt soe (ehk siis vahetult enne serveerimist tekitatud). Tekstuurilt olid need brüleekreemid väga head, klassikaline ja šokolaadi oma meeldisid igati ka maitselt, vaarika oma andsin lahkesti ära :) Sõbranna Emma šokolaadi fondant oli väga ilusa moega.. Kohv oli igati hea - piimavaht ilusti siidine ja tillukeste õhumullidega. Kuigi latte puhul oleksid nad võinud küsida, et kas ma tahan sinna kaneeli peale või mitte (aga no see selleks). Üldiselt jäin igati rahule ja järgmine kord võib jälle minna.. Muideks - mulle tuli üllatusena, et koht on laienenud. Tualettruumid jätsid igati kena mulje - kui ma viimati sees sõin (ehk siis sügistalvisel ajal), siis oli vaid üks tualett, mis polnud pooltki nii stiilne, kui praegune.. | ||
Põrnikas Abikokk 2008-10-17 21:55:17 |
Pille:
kusjuures meenub, et menüü inglisekeelne tõlge on mullegi kunagi nalja teinud. konkreetset näidet ei mäleta, aga oli samuti miski selline 'otsetõlge' tehtud. Menüü natuke ärritas (sahvranivahuga? salat basiilikaga? ruccolaga?) ja natuke tegi nalja (üleküpsetatud kartuleid pakutakse ingliskeelsetele kui overbaked potatoes (et kokk lihtsalt unustas kartulid kogemata liiga kauaks ahju?). Huvitav, kas mõni võõrkeelne külaline on kunagi seda rooga tellinud? :D :D :D) |
||
Täpik Abikokk 2008-10-29 12:01:06 |
Eilse külaskäigu järel tuleb nentida, et toit ja teenindus on endiselt väga head. Menüü võiksid küll uue trükkida, ikka väga kulunud ja kahvatud on. Hämaras valguses tülikas puurida ja mõistatada mis kirjas, kiri niigi peenike :P Näis, näis kas kunagi praeni ka jõuan...... | ||
Mantragirl Kokaõpilane 2008-12-07 20:26:03 |
Oeh... kipun siin muudkui söögikohtade puhul negatiivselt ohkima, aga miskipärast satuvad viimasel ajal Tartu söögikohtades riburadapidi järjest ainult kehvad kogemused. Käisime paar nädalat tagasi suurema seltskonnaga Truffe'is. Kinni pandud oli laud 12-le. Saabudes oli meie meeldivaks üllatuseks laual juba ootamas kann sidruni-jää-veega ja klaasid. Istusime ja olime väga janused ja jõime kohe alustuseks kannu tühjaks. Veidi hiljem kui tellimused esitatud tuli kelner tagasi ja küsis, kas soovime veel vett. Nõustusime ja olime meelitatud, et nii tähelepanelik poiss ja abivalmis ja puha. Ja tulid toidud ja veel paar korda tähelepanelikku muret, et kas soovime vett juurde. Ja lõpuks tuli arve, kus laiutas 4 korda 120 krooni vee eest!!! Huviga läksime küsima, et kuidas vesi nii kallis? Poiss leti taga siis ütles, et muidugi, kas me siis ei näinud menüüs Eviani hinda ning viipas meie skeptiliste ja segaduses kommentaaride peale baarinurgas maas lebavat pudelikuhjale. Lõpuks saime kokkuleppele, et kuna me polnud spetsiaalselt Eviani tellinud ja oleksime vabalt võinud sümboolse hinna eest kraanivett võtta, siis maksame ainult ühe kannutäie eest. Poiss veel seletas seal, et noh maitse asi vist, et ta lihtsalt kraanivett ei joo ja tahtis meile parimat pakkuda! Aga kõige rohkem hämmastas selle kõige juures see, et kui saabusime, oli laual juba see esimene kannutäis vett olemas, ilma et me oleks seda tellinud... seepärast üldse arvasimegi, et ju siis kraanivesi ja eks mingit väikest sümboolset summat ka selle eest arvel oleks näinud. Aga seda, et me tunni ajaga 500 krooni eest vett ära suutsime juua, poleks küll osanud arvata. | ||
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >> |