Caffe TRUFFE, Raekoja plats, Tartu

Netcat
Abikokk
2008-12-08 17:04:56
Mantragirl:
Aga seda, et me tunni ajaga 500 krooni eest vett ära suutsime juua, poleks küll osanud arvata.
48 klaasitäit vett oleks võinud mõnes teises kohas mitu korda kallimaks minna. Isegi vedas.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Eneli
Kokaõpilane
2008-12-08 18:32:30
Netcat:
Mantragirl:
Aga seda, et me tunni ajaga 500 krooni eest vett ära suutsime juua, poleks küll osanud arvata.
48 klaasitäit vett oleks võinud mõnes teises kohas mitu korda kallimaks minna. Isegi vedas.
Mina aru ei saa - nii maitselage on Eesti söögikohtades komme vee eest hingehinda küsida - nagu elaksime kuskil kõrbes, kus veel kullahind on.
Cashmir
Abikokk
2009-03-01 20:49:42
Ma soovitaks nende maasikasuppi proovida :) Ja teine asi, mis mulle läbi aja seal meeldinud on, on kaneelikohv. Vahel neil seda menüüs pole, aga küsimise peale teevad ikka (see on nagu latte, kus piim on koos kaneeliga vahustatud). Kunagi käisin end seal kõige-kõige raskemate eksamite eel just maasikasupi ja kaneelikohviga motiveerimas :)))
Floresita
Kokaõpilane
2009-05-28 10:24:58
Ei saa aru miks kiidetakse. Halb toit ning kohutav teenindus.
Merilin
Abikokk
2009-05-28 11:30:19
Floresita:
No sellele "halvale toidule" ma vaidleks küll vastu! Mis seal siis korduvalt nii halb on olnud?

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Tullia
Abikokk
2009-05-28 11:51:14
Thredahlia:
Floresita:
No sellele "halvale toidule" ma vaidleks küll vastu! Mis seal siis korduvalt nii halb on olnud?
Pean ka vastu vaidlema! Käin seal sageli ja on stabiilselt maitsev toit olnud.

Tullia jutukesed

Antoine
Kokaõpilane
2009-05-30 22:08:20
Sai ka täna käidud. Nagu yks eelkirjutaja, ei jōudnud ka meie toiduni. Kōigi kolme teenindaja olemine ja liikumine olid nii flegmaatilised ja saamatu olemisega, et arvasime selle juba firmastiili olevat. Ootasime kannatlikult, sellal kui naaberlaudades pyydsid inimesed meeleheitlikult vehkides oma tellimissoovist märku anda. Selleks ajaks kui teenindaja meieni jōudis, olime juba kaks korda kuulnud teda varasematele klientidele vabandamas: Kokk unustas ära. Ei hakanud siis kokale lisastressi tekitama. Vōtsime mojitod - need toodi lauda ääreni täis (vōi isegi yle selle) veidi liiga väikestes klaasides, nii et väiksemgi liigutus loksutas jooki sylle ja lauale. lisaks sellele mojitod liiga rohke suhkruga, nagu eestis viimasel ajal ikka kombeks. ei usu, et tagasi lähen.
Frieda
Abikokk
2009-06-01 15:04:32
Antoine:
Kōigi kolme teenindaja olemine ja liikumine olid nii flegmaatilised ja saamatu olemisega, et arvasime selle juba firmastiili olevat.
Mu viimane kogemus kuulub samasse kategooriasse. Kõik teenindajad tunddusid juhinduvat filmi "Mehed ei nuta" filosoofiast: Ärgem liigutagem, see on asjata energiakulu. Aga lõhe-hiidkrevetisupp oli väga hea. :)

Söömine on ainus töö, mis toidab

Nipitiri
Abikokk
2009-06-01 15:09:17
See tundub olevat igasuvine probleem. Sügisel võib uuesti külastada :)
Floresita
Kokaõpilane
2009-06-09 11:18:30
Tellisin seal mingi pasta ja rõhutasin veel, et ärge riivige mulle juustu peale kuna ma olen üks neist veidrikest kes ei talu sulanud juustu st ei söö ka pizzat näiteks. Ja mis ma pmst sain oligi riivitud juust taldrikul pastat ennast polnud praktiliselt olla ja see natuke mis oli osutus kohutavalt soolaseks. Teenindaja ka lohises meie suunas ning tegi sellist nägu nagu istuks piinakambris "Mida te siis nüüd tahate?". No lihtsalt kohutav!
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>