Kannmikser e. blender

Nipitiri
Postitusi: 959
Abikokk
2009-07-22 00:13:03
Jaazza:
Vitamix on hea valik, veel paremad on Hamilton Beachi profiseadmed ja üle ma ei saa BlendTecist, mis mu arust by-far parim ja vastupidavaim blender (kallis ka muidugi, kuram). Huvitavat vaatamist: kas seguneb?
Tänase hummuse-frustratsiooni järel (no ika üle kümne korra pidin oma Philipsit sonkima, et jälle edasi segaks) on golfipallide video väga asjakohane...
Spiidi
Postitusi: 743
Abikokk
2009-07-22 09:33:55
Kirsike:
Mul sama blender :) Väga rahul olen ja margariitasid saab ikka tihti tehtud :) Smuutisid muidugi tihedamini :)
Jaa, mul läheb ka esimesel võimalusel (sõprade külla tulekul) margariitade tegemiseks :)

le D?ner

Erx
Postitusi: 75
Kokaõpilane
2009-07-22 12:47:34
jälgima peaks ka blenderi raskust/kaalu - mida raskem blender seda väiksem võimalus, et blender laualt jooksu hakkab panema. Samuti kiirust ja pulss-funtsiooni olemasolu (see aitab vältida näiteks kuumade vedelike välja lendamist ning seda, et blender töötab aga terad toitu/jääd vms ringi ei aja). Samuti on asjalik "soft-start" funtsioon - tööle lülitades, ei võta koheselt täispöördeid sisse - aitab vältida ise-enda ja seinte määrimist :)
Kärt
Postitusi: 503
Abikokk
2009-07-27 16:34:14
Enne blenderi hankimist olin täiesti veendunud, et see on hirmvajalik ja essentsiaalne köögitarvik aga peale selle soetamist seisab see kahjuks nukralt kööginurgas. Muidu on väga korralik isend - Krupsi oma, raske, metallist korpuse ja suure paksuseinalise klaaskannuga. Kõik need pulssfunktsioonid on olemas, jääd purustab ka ilma probleemita aga no, ma ei kasuta seda kohe üldse. Saumiksriga on kuidagi palju lihtsam toimetada, ei teagi miks. Kui keegi on huvitatud sellest, võib mulle pakkumise teha :) Võin vabalt maha müüa.

Kahekesi Kalamaja köögis

Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2009-07-28 12:11:51
Mina oleks küll huvitatud, kui poehinnast odavamalt pakud :)

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Stardust
Postitusi: 121
Abikokk
2009-07-28 15:59:31
Mina jällegi kasutan blenderit, mille sain umbes poolteist kuud tagasi, pea igapäevaselt. Peamiselt valmistan jäätisekokteile, samuti erinevaid keefiri- ja marjakokteile. Lisaks teen sellega magustoite (toorjuust ja marjad, näiteks). Ilmselt talvehooajal nii agaralt ei kasuta, ent praegusel marjaajal leiab masin iga päev kasutust. Tefal Classic. Näeb minu arust hea välja ning ei jää millegagi hätta.
Gunnel
Postitusi: 24
Kokaõpilane
2009-09-27 14:16:54
Kas kellelgi on kogemusi ka selliste blenderitega, millel on sees sõel? Teoreetiliselt saaks sellega ka mahla teha, aga kas see praktiliselt ka töötab?
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-02-15 10:19:32
Tiuts:
Plaanis osta Stolleri blender. Loodan väga, et siin keegi oskab kiita/laita seda siiski üsna kallist masinat. Kitchen Aidi vaatasin ka, aga ei näe sellel olulist eelist Stolleri ees, kuigi hind palju krõbedam.
Kellel on Stolleri kannmikser ja oskab Tiutsu aidata?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Postitusi: 801
Abikokk
2012-04-03 15:05:27
Pille:
Tiuts:
Plaanis osta Stolleri blender. Loodan väga, et siin keegi oskab kiita/laita seda siiski üsna kallist masinat. Kitchen Aidi vaatasin ka, aga ei näe sellel olulist eelist Stolleri ees, kuigi hind palju krõbedam.
Kellel on Stolleri kannmikser ja oskab Tiutsu aidata?
Ma loodan, et jutt käib Stollari masinast? Ostsin endale just selle Blender, Stollar Blender BBL550 Olen kasutanud paar päeva-jääd purustab kergelt, pähklipiimaga sai kenasti hakkama...nii et esialgu olen ülirahul :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-05-23 22:23:29
Ma tean, et kuskil oli sellest kannmiskri ja saumiksri võrdlemisest juttu, aga hetkel ei leia. Ma väitsin seal, et saumiksriga ei saa nii siidist suppi, kui kannmiksriga :) Tegin täna seda mõnusat kookospiima-porgandisuppi. Saumikser on mul suures köögisahtlis, kannmikser garaažis riiuli peal. Loomulikult tegin saumiksriga. Tükk aega pusisin ja mikserdasin ja ikka oli potis selline kergelt teraline püreesupp. Tõin ikka garaažist kannmiksri kohale ja voila, minutiga oli mul suur kannutäis hästi sametist püreesuppi, palju mõnusam :P Nädalavahetusel tegin kartuli-porrusuppi. Püreestasin saumiksriga ja nägin kurja vaeva, et kõik tükikesed välja saada. Kristjan pärast mainis, et väga maitsev supp, aga mis klimbid seal sees on??? :O Nii et kordan oma arvamust - kannmiksriga saab oluliselt sametisema ja mõnusama püreesupi, kui saumiksriga vusserdades.* * Võib-olla on mul lihtsalt hirmus hea kannmikser ja kole kehv saumikser?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 >>