Sushirestoran SILK, Kullassepa 4, Narva mnt 15, Viru Keskus, Tallinn

Suflee
Kokaõpilane
2008-05-19 17:09:32
Mitmeid kordi mööda jalutanud Kullassepa tänava Silk'ist, kuid erinevatel põhjustel pole julenud sisse astuda. Ehk on kellelgi julgustavaid kommentaare selle söögikoha kohta öelda. Silk koduleht
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-05-19 20:16:48
Suflee:
Mitmeid kordi mööda jalutanud Kullassepa tänava Silk'ist, kuid erinevatel põhjustel pole julenud sisse astuda. Ehk on kellelgi julgustavaid kommentaare selle söögikoha kohta öelda. Silk koduleht
Olen kaks korda käinud Narva mnt 27 (?) Silkis (see, mis Cafe Petersoni kõrval on). Toit oli küll hea (gyoza pelmeenid eriti), aga lõuna ajal EI ole normaalne, et roogi ligi tund aega ootama peab. Nii et rohkem pole käinud :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Merilin
Abikokk
2008-05-20 09:13:21
Minul näiteks on Kullasepa omast ja õhtusest ajast üldjoontes head mälestused, kui see välja arvata, et veini küsimuse peale torgati soovituse asemel paber pihku valimiseks ja kui spetsiaalselt soovitust küsida, siis tuli midagi stiilis: "Valged on näete siin". Toit ja interjöör olid igatahes mõnusad ja teenindus ka, kui veiniseik välja arvata.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Krissu
Kokaõpilane
2008-05-20 12:23:35
Minu meelest Silkis käimise muljet mõjutab oluliselt see, kes ümbrusesse istuma trehvavad. Seal saal kohe eriti kajab ja kui mõni isegi väike laudkond ei oska end normaalselt ülal pidada, siis sa kindlasti kuuled seda. Teenindus on suht kiire ja korralik, nii et seda pole vaja peljata. Kui sushi ja Jaapani köögi poolelt üldiselt restorane võrrelda, siis House/Sushihouse on mulle parema (maitse)elamuse pakkunud.
Üllekas
Abikokk
2008-08-21 22:05:57
Käisin just nädalapäevad tagasi Kullasepa Silkis sushit söömas. Maitses. Isegi väga. Ka teenindus oli väga hea. Kõik lauad olid täis ja teenindajad sagisid usinalt ring. Minu lemmikud seal on tempura rullid :) Ja kohustuslik sushikõrvane on see jaapani ploomi jook koos ploomiga (nimi lihtsalt ei jää meelde). Ka Narva mnt Silkis olen käinud. Sealse koha miinuseks on tõesti aeglane teenindus. Lõuna ajal väga sinna minna ei maksa. Kuid kui teha hiline lõuna, sushi valik ette ära teha ja ka ette ära tellida, siis saab üsna kiirelt hakkama. Tempura sushit ei maksa siis tellida, sest see soojana ikkagi kõige parem.
Netcat
Abikokk
2009-02-06 18:22:08
Käisin hiljuti Viru keskuse Silkis. Arvasin millegipärast, et seal on kindlasti palju trügimist, aga ei, pisike saalike oli praktiliselt tühi. Asukoha boonuseks on vaade ja asjaolu, et hinnad on tiba odavamad kui Kullassepas/Narva mnt-l. Õhkkonnaga on seal muidugi nagu Aramise reklaamis - mingit meeleolu ei ole. Eskalaator müriseb jalge all ja kogu põrand vappub nagu praamlaevas. Riideid pole kusagile mujale panna kui ainsasse nagisse sissepääsu juures. Teenindus oli kiire, kuigi pisut kangekeelne. Pettumust tekitas, et magustoidud olid otsas. Sushiga võis üldiselt rahule jääda, kuigi kimbutas tunne, et riis oleks võinud maitsekam ja kleepjam olla. Sushihouse wasabi on ka kuidagi... wasabisem olnud. Aga kahe peale saime söönuks-joonuks kaks korda odavama raha eest kui House's. Tublisti veel pealegi, ei tekkinud tunnet, et peaks pärast veel midagi peale sööma, et nälga lõplikult ära peletada. Mulle meeldis eriti see, et 30.- eest saab kannu teed, mis seisab kaua kuum ning millest jagub kahele inimesele mitu tassitäit. Praegusel ajal, kui jookide pealt igal pool röövitakse, tegi see nii otseses kui kaudses mõttes südame soojaks. Ühesõnaga - naudiskleda seal ei saa, aga kiireks kohtumiseks kellegagi teetassi taga või üksinda kiireks kõhutäitmiseks üldiselt sobiv koht. Astun sealt kindlasti mõnikord edaspidigi läbi, aga pikemalt istuma läheks ilmselt Kullasseppa.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Musiua
Kokaõpilane
2009-04-18 20:47:15
Mina jumaldan sushit. Tundub, et olen kõik Tallinna kohad läbi käinud kus seda pakutakse. Varem oli kõige parem Sushihouse (nüüd House, sushi on vaid keldris baaris) aga praegu ikka ja jälle Kullasepa tänava Silk. Sisedisain pole seal suurem asi aga teenindus on sõbralik ja sushi maitsev ning nauding suur. Veinid samuti ok.

Viib keele alla ;)