Mis trenni teed?

Stardust
Abikokk
2010-04-25 15:21:57
Tziiki:
oo, Tartlane oled-kus klubis combatis käid? ehk oleme isegi samas trennis olnud? :P
Arcticus käin.
Kaare
Abikokk
2010-04-25 16:42:55
Tziiki:
kus Sa Tartus "kõndimas" käid?
Sõidan kesklinnast ekstra Ülenurmele, sõbranna elab seal ja siis koos teeme Ülenurmele ringi peale :) Mul mees nii hull sportlane, et vahepeal mõtlesime isegi, et peaks Otepääle kolima :) Siis oleks hea - koduukse ees suusad või ratas/rattad alla ja trenni.

Koopatibi küpsetab...

Tziiki
Abikokk
2010-04-25 17:34:18
Stardust:
Tziiki:
oo, Tartlane oled-kus klubis combatis käid? ehk oleme isegi samas trennis olnud? :P
Arcticus käin.
ma Fittestis...nii et kahjuks siiski "koos treeninud" ei ole :)
Koopatibi:
Sõidan kesklinnast ekstra Ülenurmele, sõbranna elab seal ja siis koos teeme Ülenurmele ringi peale :) Mul mees nii hull sportlane, et vahepeal mõtlesime isegi, et peaks Otepääle kolima :) Siis oleks hea - koduukse ees suusad või ratas/rattad alla ja trenni.
mnjah...selles mõttes oleks hea mõnes väiksemas kohas elada...kuigi tegelikult Tartus oleks ka võimalusi terviseradade loomiseks, aga tihti on seal hoopis lahtiselt jalutavad koerad või talviti ainult suusarajad :O

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Shiltsa
Kokaõpilane
2011-03-08 16:41:21
Kui lund ei ole, naudin Keila terviseradu ja jooksen või rulluisutan. Rattaga sõidan ka. 30km rattaga on selline tavaline distants, juhtub ka rohkem. Lemmikala on siiski pikamaajooks, maraton ka tehtud ja tahaks veel ja veel ning vaja eelmisi aegu parandada. Hetkel olen aga sisetrennile andunud: bodypump, zumba, step-aeroobika, bodybalance, functional boxing (hantlitega poksimine jms.), mõnikord satun ka pilatesesse. Jõusaal meeldib ka. Rühmatrennis käin 6 korda nädalas, siis astun jõusaalist ka läbi, kuna muidu jääks väheks. Jõusaalis teen siis veel aeroobset trenni otsa, mõnikord ka jõuharjutusi, aga mitte eriti, kuna bodypump'is saab nagunii lihaseid pingutamas käidud. Tallinnas käies käin võimalikult palju jala ja üritan ühistransporti mitte kasutada. Marsruut Balti jaam - Tallinna Ülikool on küll 25 minutiga läbitav, nii et ei näe trammiks vajadust.

toidupeegeldused.com

Tiina
Abikokk
2011-03-13 18:36:06
Edastan trennikuulutuse, sest ise olen käinud Diana trennis juba 2005st aastast ja ei taha kuhugi mujale minna ja seepärast jagan hea meelega ka teiega, et heast asjast ikka rohkemad osa saaksid. Just praegu alustavad algajate trennid. Armas naine! Tee endale ja oma heale naistuttavale naistepäevaks meeldiv kingitus: alusta särava vormi loomisega juba sel nädalal! Bailador hobitantsuklubi alustab kevadhooaega märtsis uute tantsu- ja keha modelleerimise trennidega! Tervis ja hea väljanägemine ei tähenda ainult tervisliku toidu ja toidulisandite pugimist. Meie keha vajab ka regulaarset füüsilist koormust ning meelte lõõgastamise võimalust,et saaksime püsida tasakaalus,kaunid,energilised,nooruslikud. Bailador hobitantsuklubis leiad omale trennid,mis mõjuvad toniseerival nii kehale kui vaimule.Meeleolukas latiino tantsutrennis saad parajalt mõõduka koormuse ning fantastilise emotsionaalse laengu.Kirgikütvad lõunamaised rütmid panevad sind ennastunustavalt kaasa pingutama ning liigsed kalorid haihtuvad kui võluväel. Salsa,cha-cha,bachata,merengue,reggaeton,rumba,zouk ja lambada - kõiki neid päikeselisi tantse saab tantsida ka ilma partnerita! Tule meie vahvasse seltskonda kontsadel kõpsutama ning puusi nõksutama! Alates 10.märtsist saab Bailador hobitantsuklubis särtsakate latiinotrennide kõrval ka kiiret esmaabi talvega käest libisenud vormi taastamiseks.Tõhusas keha modelleerimise tunnis koostame individuaalse harjutuskava ning õpime harjutusi õigesti koos kõhuhingamisega sooritama. Õnneks ei pea me kogu elu leppima looduse poolt antuga ning tegelikkuses saab iga naine olla iseenda skulptoriks.Treenides vastavalt oma kehatüübile saame kehaproportsioone oluliselt täiustada. Iga tund sisaldab ka teoreetiline osa,kus käsitleme erinevaid teemasid,mis on tulemusliku treenimise ja hea vormi saavutamise juures väga olulised . Tule, õpi selgeks kavalad nipid ning alusta oma unistustekeha loomisega kohe,sest kevad koputab juba uksele! Loe lisa www.bailador.ee ja registreeru ruttu trenni, sest uued algajate grupid alustavad märtsis! treener Diana diana@bailador.ee 522 9202

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Kylli K
Kokaõpilane
2011-03-16 19:17:18
Kas keegi Wii Fiti harrastab? Ma tean küll, et see on trenn ainult pea viltu ja silmad kissis vaadates, kuid ikka parem kui mitte midagi, eks. Ma ikka nii 3x nädalas saan oma virtuaalse patsiga poisiga kokku.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-12 12:27:13
Kord nädalas treeneri valvsa silma all pilatest ning ülejäänud päevadel üritan kohustuslik-soovituslikud 10 tuhat sammu koguda. Iga päev kahjuks ei õnnestu :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2011-04-12 13:35:38
Meie oleme külanaistega võtnud eesmärgiks läbida SEB 23-km kepikõnni distants. Hetkel käivad aktiivsed treeninguid, mistõttu ong õhtused kokkamised unarusse jäänud :P

Liisi Blogi

Redfox
Abikokk
2011-04-12 17:39:38
mina endiselt jooksen aga nüüd tundub juba +7 kraadi nii palav et sure maha, kui kord on joostud -34ga... kuidas ma suvel hakkama saan pean mööda tunneleid vist jooksma. käin regulaarselt Jõuluvana juures Rovalast, 19 km. aga räägivad et jooksuga tegeleja muud trenni ei tohiks teha kuna tulevad vigastused. thank gawd sest üritasin student cardiga käia trennis aga mul puudub elementaarne koordinatsioon. tõsta vasak jalg ja parem käsi. ..... see ka ei tule välja, ausõna noh!
Seenekas
Abikokk
2011-04-12 20:51:07
Mulle tundub, et viimane aeg on jalgrattahooaeg avada. :D Mullu jäi see kuidagi lahjaks ja talve jooksul on väga ühekülgselt põhiliselt lund (ja sitta) visatud.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>