Mis trenni teed?

Seenekas
Abikokk
2008-09-25 16:25:26
Kui töö ja vile koos, ehk ratsutamine, ka trennina kirja läheb, siis seoses seene- ja hoidistamishooaja lõpu (peaaegu paistab) ja varssade võõrutamisega, hakkab vähemalt kolm tundi päevas nende emmede vormiajamine. Natuke alustasin, aga pika vahe tõttu on veidi kõhe.
Fre
Abikokk
2008-09-25 19:30:01
Mina käin ujumas, peaaegu et kohustuslikus korras. Nimelt on mul hea unega viiekuune beebi, kes põõnab hommikuti üheksani või isegi kümneni. Sestap ei saaks tema kõrvalt kuidagi teisi lapsi kooli-lasteaeda toimetada. Et beebi saaks ikka rahulikult omas rütmis tiksuda käib tal hommikuti hoidja. Ja et hoidja ei peaks ainult pooleks tunniks tulema, käin mina hommikuti ujumas, 2-3 korda nädalas. Veel käin shin-do's, see on ilmselt sarnane jooga ja pilatesega, venitusharjutuste süsteem. Kiidan seda väga, teeb enesetunde väga heaks ja aitab seljahädade vastu ka. Teen trennile pisut reklaami ka (loodetavasti keegi ei pahanda, ma pole ise organisatoorse poolega sugugi seotud) - kolmapäeva õhtuti ja Nõmme ujula aeroobikasaalis. Sel hooajal pidada olema inimesi väheks jäänud. Ma ise pole veel laste kõrvalt jõudnud, aga tahan kindlalt jätkata.
Seebimull
Kokaõpilane
2008-10-13 13:13:37
Kõnnin palju ja tantsin balletti.
Piper21
Kokaõpilane
2008-10-14 22:49:29
Ussicke:
Kus sa Tallinnas Pilateses käid? Kas trenn on masinatega või matil?
Appikene, mul päris piinlik, et ei ole nii ammu siin käinud ja olen vastamise lohakile jätnud :( Pilateses käin nüüdseks juba teist kuud vapralt ja igast trennis Õismäe linnaosa valitsuse majas. teisipäeviti on trimming ja neljapäeviti pilates. Viimane on see algajate värk, ilma masinateta ja praeguseni veel ka ilma keerulisemate harjutusteta. Minu vanuse ja kehakaalu jaoks on see piisav, et higi lippama võtaks, aga lõpuks on energialaks ja hea enesetunne garanteeritud. Esimesed korrad võttis küll pea valutama. Organism hakkas sellisele ootamatule väntsutamisele vastu sõdima.
Leenilii
Abikokk
2008-10-16 14:58:20
käin igapäevaselt 2-3 korda päevas lasteaeda ja tagasi, samal ajal vankrit lükates või nooremat kotiga kõhul kandes. Või siis lähen rattaga lasteaeda, suurem lasteistmel ja väiksem kotiga seljas. Vat see on küll räme trenn, eriti kui veel muid pakke kah rattal on. Talviti püüan suusatada.
Liisu
Kokaõpilane
2008-10-28 10:16:26
Käin trennis, kus kombineeruvad bodypump, tai chi, pilates jms :) Soojaks saab tai chid tehes, siis higiseks läheme bodypumpiga ja siis pilatesega lõpeb. Väga meeldib :)
Tziiki
Abikokk
2008-12-05 10:43:23
jooksen, tantsin, käin ujumas, shapingus...kõnnin palju-aga seda spordiks ei pea :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Gegegerda
Abikokk
2008-12-05 15:27:15
Gegegerda:
Täpik:
Tahaks pilatesesse minna.... algus on alati hirmutav
Mu üks sõbranna käib pilatases ja talle seal vähemalt väga meeldib. Ta näitas mulle ka mõned harjutused ja nüüd ma proovin neid siin kodus aeg-ajalt. Ega mul vist aega ei jääks, et sinna trenni päriselt minna. Aga ma võin öelda, et ära hirmu küll selle ees tunne ;)
Pean end selles suhtes parandama, sest võistlustantsu trennid on nüüd kolm või neli korda nädalas ja lisaks selle läksin paar nädalat tagasi pilatese trenni. Olen korralikult esmaspäeviti rühmatundides käinud ja varem oli eratrenn kolmapäeviti ja reedeti, aga nüüd vähemalt aasta lõpuni teeme nädalas ühe rühma- ja ühe eratunni. Nii pilatese kui ka tantsutreenerid on öelnud, et täna pilatesele on mul nüüd sirgem rüht ja õlad ei tule enam koguaeg tantsu ajal ülesse. Üldiselt väga kiidan, kuigi alguses oli raske nagu kindlasti iga asi on.

www.gegegerda.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2008-12-15 15:30:17
Uurin kodusest Nami-Nami foorumist ka :) Liitusin oktoobris Viru MyFitnessi klubiga, kuid nüüd pole aega käia. Hea meelega ei maksaks raha niisama vaid annaksin paketi kellegile edasi. Kas namikatest on keegi huvitatud hommikul kesklinnas MyFitnessis trennis käimisest?

le D?ner

Mariake
Kokaõpilane
2008-12-15 19:34:01
kevadel lume minekust kuni sügisel selle tulekuni sõidan võimalikult palju ja igale poole rattaga. Talvel säästan energiat :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>