Mariake

Postitusi: 30

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2010-09-30 16:33:27
2.5 Apelsini-röstsaiad
2010-09-20 22:33:19
2.4 Kõrvitsa-peekoni risoto Angeelika Kangi retsept Eesti Päevalehest. (6 inimesele) 500 g tükeldatud kõrvitsat 7 1/2 dl kanapuljongit õli 2 suurt sibulat 2 küüslauguküünt 2 1/2 dl (risotto)riisi 1/2 dl kuiva valget veini 2 spl parmesani juustu 2 spl hakitud peterselli 1/2 tl soola 1/4 tl valget pipart 300 g peekonit või sinki Hauta kõrvits kaane all nõrgal kuumusel pehmeks. Prae hakitud sibulat ja küüslauku umbes 5 minutit õlis, lisa riis. Kalla juurde vein ja vähehaaval ning pidevalt segades kuum puljong. Sega juurde kõrvitsapüree ja hauta pehmeks. Tõsta tulelt ja lisa riivitud parmesani juust, petersell, sool ning pipar. Pruunista pannil peekon ja lisa risotole. Serveeri kohe.
2010-09-19 20:03:15
2.3 Porgandirohke pirukas
2010-09-15 22:00:22
2.2 Magus kõrvitsavorm
2010-09-14 19:49:59
1.5 Kõrvitsapannkoogid 2.1 Astelpajutarretis