toidunõud: millised, kui palju, kui sageli?

Stardust
Abikokk
2008-07-06 20:54:41
Liitun komplektikiiksuga. Nõud peavad sobima ka köögiga ja kõikide teiste aksessuaaridega. Ilusad nõud on paraku ropult kallid, ent kompromissina olen otsustanud, et nõusid ei pea korraga välja ostma. Kui ühe taldriku hind on 400 krooni, siis ostad paar ja jälle paar ja varsti ongi komplekt koos. Villeroy & Boch, jah.
Kiilike
Abikokk
2008-07-06 21:57:43
Kodused igaõhtused nõud on teiste poolt toodud, kruusid teiste poolt toodud või reisidelt kaasa ostetud. Pidulikumad nõud on valged aga samas hästi tagasihoidlikud,söögiriistad Hackmann. Oman seda kiiksu, et nuga- kahvel peavad olema tasakaalus sõrme peal(kunagine resto õpetus tekitas selle kiiksu) - ja selliseid nuge-kahvleid pole palju. Pokaalid on siiani muretsemata, sest neid mis meeldivad ei ole veel leidnud või siis olid niiii kallid et rahakott ei hakanud peale.

kiilikese köögikatsetused

Kika
Abikokk
2008-07-06 22:02:01
mulle meeldib ka Iittala. kodus on punane Origo sari (taldrikud, kausid, kruusid) ja erinevaid esemeid Teema sarjast. noad-kahvlid on samuti Iittala omad (Mango ja Citterio 98). nüüd olen hakanud ostma Taika sarja- need asjad on lihtsalt nii ilusad!!! meeldib samuti see, et tervet serviisi ei pea korraga ostma, saab osade kaupa kombineerida.
Vandiste
Abikokk
2008-07-06 22:50:03
No jah, sellise suure perega ei ole võimalik soetada komplekte. Õigemini võimalik on, kuid kauaks neid ei jätku :( Ma olen täiesti harjunud eri värvi ja suuruses nõudega. Peamine, et on mille pealt süüa ja juua. Kui ma vanaks saan ;), siis hakkan komplekte koostama.
Dots
Abikokk
2008-07-07 18:49:11
Kahjuks, jah, hind seab oma piirid :( Pidulikuks puhuks on küll üks kena komplekt olemas, hahh ma ei ütle kui vana see on :P (pulmakink ). Argipäevadel ei õnnestu ühiselt laua tagagi süüa, mis nõudekomplektidest siis veel rääkida. Ei ole stiimulit soetada ka.
Liiseli
Abikokk
2008-07-25 01:00:14
Mul on nõudeküsimus praegu aktuaalne. Otsustasin just lahti saada ämma antud irmkoledast igapäevasest serviisist (eriti inetud tomatid, paprikad jm. aedviljad on äärele joonistatud). Viisin kõik (hästi, peaaegu kõik - meil on nõudepesumasin ja natuke varutaldrikuid on vaja...) rehe alla kasti. Nüüd ei tea, mida asemele võtta. Mingi aeg tahtsin ka ühesugust serviisi - tassid, taldrikud, kõik-kõik ühest komplektist. Nüüd enam ei taha... Kuidagi steriilne tundub. Pidupäevaks on emale-isale pulmadeks kingitud serviis olemas. Igapäevaselt on armas, kui on erinevad tassid-taldrikud. Et igal pereliikmel on oma lemmiktaldrik. Et kui katki läheb, on kahju, aga asendada pole vaja ega võimalik. Aga klaasid olgu Iittalast :)
Tiugu
Kokaõpilane
2008-07-25 06:55:10
pidulik serviis on valge....lemmik.Aga kapis ootab emale pulmadeks kingitud kollaste teeroosidega suur serviis koos erinevate liugade ja kannukeste-kaussidega.Eriti ilus on -nii ilus et ei raatsi tarvitama hakata-heh...aga noad-kahvlid-lusikad on täiesti rahamaitselised (vabandage aga olen ikka juba peast tupperware) t-chef seeria söögiriistad....tassid on Rootsist saadetud imearmsad punaste teeroosidega imeväikesed tassid (ikka naerame et õiged külaliste kohvitassid). Igapäevanõud jah paraku jälle kergestipestavad TW lõunataldrikud- helesinised hästi suured ja mõnusad kerged
Edith
Abikokk
2008-08-07 00:53:06
minu nõudekollektsioon ja ostmisharjumused on vägagi poissmehelikud. 3-4 erinevat praetaldrikut, paar supikaussi ja kruuside kollektsioon milledest ükski ligilähedaseltki teisega ei sarnane :). taldrikud vanad või ostetud nö kasutatud kaubana. tassid enamasti kingitud ja klaasid baaridest kokteilidega välja jalutamise tulemus.

Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan

Sussukas
Abikokk
2008-08-07 08:38:57
Minu lemmikud on savinõud- mul peaagu 4ne komplekt- kruusid, supitaldrikud, väiksed taldrikud ja suured praetaldrikud. 4sest komplektist on hakanud vaikselt 3ne komplekt saama. Aga enne uut komplekti ei osta, kui uus köök valmis. Siis on näha, mis värvi köök ise tuleb ja selle järgi ka nõud. (Siiski- savinõusid tahaks edasi) Savinõude miinus on see, et ei saa toitu taldrikule panna ja otse mikrosse. Aga meil mikro nii vähe kasutuses ka, et pole hullu. Minu issi vaid viriseb selle üle :D

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

Enely100
Abikokk
2008-08-07 20:32:00
toidunõudega mul sellised lood, et mulle nad meeldivad..oi, kuidas meeldivad..eks see vist kokahooliku "ametiga" seostuv...kuid rahakott ei kannata paraku veel nii kokkamistuhinat kui lemmiknõude soetamist...nii, et esialgu rõhk esimesel
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>