Porgandikoogid

Tullia
Abikokk
2010-11-11 13:54:22
Pille:
Üks rohkete vürtsidega ja toorjuustukattega porgandikook on ka oktoobrikuises Oma Maitses (2010, Angeelika Kang) - kas seda on keegi proovinud?
Mul on plaan seda pühapäevaks teha. Kui plaan teostuseni jõuab, siis annan teada.

Tullia jutukesed

Netcat
Abikokk
2010-11-11 14:11:23
Tullia:
Pille:
Üks rohkete vürtsidega ja toorjuustukattega porgandikook on ka oktoobrikuises Oma Maitses (2010, Angeelika Kang) - kas seda on keegi proovinud?
Mul on plaan seda pühapäevaks teha. Kui plaan teostuseni jõuab, siis annan teada.
Ma olen seda juba 2 korda teinud, ühe korra glasuurita, teise korra koos ettenähtud glasuuriga - ise eelistasin ilma.. Kommenteerisin OM teema all ka vist. Hea kook, lihtne teha, seisab kaua värske. Teisel korral vahetasin kardemoni ja ingveri kogused omavahel ära, minumeelest sai nii parem.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tullia
Abikokk
2010-11-14 18:28:51
Küpsetasin isadepäva lõunasöögilauale oktoobrikuu Oma Maitsest (2010) porgandikooki. Tegin 2/3 ettenähtud kogusest ja kasutasin 18 cm lahtikäivat koogivormi. Toorjuustuglasuuri kogust ei vähendanud, vaid katsin sellega ka koogi küljed. Kook oli maitsev ja mahlane. Hapukas ja kreemine glasuur tegi magus-vürtsise koogi veelgi maitsvamaks ja pidulikumaks.

Tullia jutukesed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-19 11:27:43
Tullia:
Pille:
Panin Nami-Namisse ka, lisasin Netcati ja Tullia kommentaarid ja Tullia pildid (need siis lähevad ka fotokampaanias arvesse, hetkeseis 1.4). Aitäh!!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin
Abikokk
2010-11-19 11:50:49
Pille:
Too mahe porgandikook on üks maitsvamaid porgandikooke üldse imho :P Suvel tegime uue pildi ka juurde:
Ma tegin seda kooki isadepäevaks. Kuna lapsed mõjutasid isa soovima šokolaadikooki :), aga mina ei tahtnud selle porganikoogi tegemist edasi lükata, siis kombineerisin ja lisasin sellele koogile šokolaadikoogi vahekreemi ja glasuuri. Imemaitsev sai. Teinekord paneks pisut vähem suhkrut, sest lisanduv oli ka magus.
Stardust
Abikokk
2010-11-19 13:35:17
Pille:
Too mahe porgandikook on üks maitsvamaid porgandikooke üldse imho
Jaa! Ma ise teen seda alati topeltkoguse, tuleb mõnus suuuur kook. Kunagi, kui õige aeg käes on, proovin sama koogi sisse erinevaid jõuluhõngulisi asju ka panna.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-22 10:14:00
Artikkel SL Õhtulehes: Ahvatlevad köögiviljakoogid.

Minukiisu
Abikokk
2011-03-16 13:23:21
tegin mõlemat: mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga (ümar) ja ananassi-porgandikook (kandiline). Retseptis näidatud kreem on liiga magus ja asendasin selle hiljem lihtsalt toorjuustu, hapukoore 1 spl tuhksuhkru ja vahukoorega ja siis oli mõnus. Lapse sünnipäevatort täpsemalt saab lugeda blogist.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-16 13:42:12
Minukiisu:
tegin mõlemat: mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga (ümar) ja ananassi-porgandikook (kandiline). Retseptis näidatud kreem on liiga magus ja asendasin selle hiljem lihtsalt toorjuustu, hapukoore 1 spl tuhksuhkru ja vahukoorega ja siis oli mõnus.
Minukiisu, ma arvan, et õigem oleks öelda, et too glasuur oli sinu maitse jaoks liiga magus ja mitte et kreem kui selline ongi magus. Minu arust on täpselt paraja magususega ja nii mõnigi lugeja-katsetaja on nõus olnud :)

Minukiisu
Abikokk
2011-03-16 16:18:25
Pille:
Minukiisu:
tegin mõlemat: mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga (ümar) ja ananassi-porgandikook (kandiline). Retseptis näidatud kreem on liiga magus ja asendasin selle hiljem lihtsalt toorjuustu, hapukoore 1 spl tuhksuhkru ja vahukoorega ja siis oli mõnus.
Minukiisu, ma arvan, et õigem oleks öelda, et too glasuur oli sinu maitse jaoks liiga magus ja mitte et kreem kui selline ongi magus. Minu arust on täpselt paraja magususega ja nii mõnigi lugeja-katsetaja on nõus olnud :)
Vabandust Pille ,kui ei ole kirjaliselt nii osav vaid kirjutan nii nagu hetkel tuleb ,kuid jah see oli meie pere maitse jaoks liiga magus.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>