Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-03-16 16:28:35 |
Minukiisu:
:D :D :D Maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse :D
Pille:
Vabandust Pille ,kui ei ole kirjaliselt nii osav vaid kirjutan nii nagu hetkel tuleb ,kuid jah see oli meie pere maitse jaoks liiga magus.Minukiisu:
Minukiisu, ma arvan, et õigem oleks öelda, et too glasuur oli sinu maitse jaoks liiga magus ja mitte et kreem kui selline ongi magus. Minu arust on täpselt paraja magususega ja nii mõnigi lugeja-katsetaja on nõus olnud :)tegin mõlemat: mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga (ümar) ja ananassi-porgandikook (kandiline). Retseptis näidatud kreem on liiga magus ja asendasin selle hiljem lihtsalt toorjuustu, hapukoore 1 spl tuhksuhkru ja vahukoorega ja siis oli mõnus. |
|
Jaanikaant![]() Abikokk 2011-05-16 14:30:32 |
Üks mõnus porgandikook
|
|
Jaanikaant![]() Abikokk 2011-08-31 12:24:45 |
Porgandi- hapukoore kook
|
|
Jaanikaant![]() Abikokk 2011-10-19 15:46:01 |
Väga maitsev ja uhke porganditort
|
|
Liina![]() Abikokk 2011-11-06 16:39:17 |
Tegin täna veidi ebatraditsioonilist porgandikooki, minu arust sai väga maitsev, kindlasti teen teinekordki.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Liisi![]() Abikokk 2012-03-02 11:06:51 |
Jahuvaba porgandi-apelsinikook toorjuustukattega, sekka peotäis sarapuupähkleid ja mandlilaaste. Väga maitsev!
![]() |
|
Trlp![]() Abikokk 2012-04-01 00:12:35 |
Jaanikaant:
Jaanikaanti porgandi-hapukoorekook meil ka täna. Hommikuks on külmkapis piisavalt seisnud, siis saab teada, kuidas välja tuli...Mulle meeldis retseptis see 2 sl äädikat - lõikab porgandi imalust tagasi. Tavaliselt kasutatakse selleks vist ananassi, aga mulle vot ananass ei maitse muul kui värskel kujul.
Porgandi- hapukoore kook |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2012-12-25 16:30:17 |
Koogimeister.ee foorumis jäi silma selline kook: Porgandikook sidrunimaitselise toorjuustuglasuuriga, jagas Marje L.
![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2013-05-09 13:42:08 |
Pille:
Nüüd mitu korda tehtud ja enda jaoks parajaks timmitud ja tuunitud. Retsept Nami-Namis: Porganditort toorjuustukreemiga
Koogimeister.ee foorumis jäi silma selline kook: Porgandikook sidrunimaitselise toorjuustuglasuuriga, jagas Marje L. ![]() ![]() |
|
Martiina Abikokk 2014-03-25 12:51:33 |
Sille Vadi kokaraamatus "Ahvatluste aasta" on väga mõnus porgandikoogi retsept! Suhteliselt kergesti valmiv, mõnusalt mahlane ja mitte liiga magus. Mulle väga maitses! Retsept (lisaks raamatule) mul blogis.
![]() |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |