Porgandikoogid

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-03-16 16:28:35
Minukiisu:
Pille:
Minukiisu:
tegin mõlemat: mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga (ümar) ja ananassi-porgandikook (kandiline). Retseptis näidatud kreem on liiga magus ja asendasin selle hiljem lihtsalt toorjuustu, hapukoore 1 spl tuhksuhkru ja vahukoorega ja siis oli mõnus.
Minukiisu, ma arvan, et õigem oleks öelda, et too glasuur oli sinu maitse jaoks liiga magus ja mitte et kreem kui selline ongi magus. Minu arust on täpselt paraja magususega ja nii mõnigi lugeja-katsetaja on nõus olnud :)
Vabandust Pille ,kui ei ole kirjaliselt nii osav vaid kirjutan nii nagu hetkel tuleb ,kuid jah see oli meie pere maitse jaoks liiga magus.
:D :D :D Maitse üle ei vaielda, vaid kakeldakse :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Jaanikaant
Abikokk
2011-05-16 14:30:32
Üks mõnus porgandikook

Maitse asi

Jaanikaant
Abikokk
2011-08-31 12:24:45
Porgandi- hapukoore kook

Maitse asi

Jaanikaant
Abikokk
2011-10-19 15:46:01
Väga maitsev ja uhke porganditort

Maitse asi

Liina
Abikokk
2011-11-06 16:39:17
Tegin täna veidi ebatraditsioonilist porgandikooki, minu arust sai väga maitsev, kindlasti teen teinekordki. Eelnevalt olen teinud kreeka pähklite ja rosinatega porgandikooki, mõnusalt mahlast porgandikooki ja ühte lihtsat ja maitsvat porgandikook.

Minu kokkamised!

Liisi
Abikokk
2012-03-02 11:06:51
Jahuvaba porgandi-apelsinikook toorjuustukattega, sekka peotäis sarapuupähkleid ja mandlilaaste. Väga maitsev!

Liisi Blogi

Trlp
Abikokk
2012-04-01 00:12:35
Jaanikaanti porgandi-hapukoorekook meil ka täna. Hommikuks on külmkapis piisavalt seisnud, siis saab teada, kuidas välja tuli...Mulle meeldis retseptis see 2 sl äädikat - lõikab porgandi imalust tagasi. Tavaliselt kasutatakse selleks vist ananassi, aga mulle vot ananass ei maitse muul kui värskel kujul.
Pille
Nami-Nami peakokk
2012-12-25 16:30:17
Koogimeister.ee foorumis jäi silma selline kook: Porgandikook sidrunimaitselise toorjuustuglasuuriga, jagas Marje L. Taigen: 3 keskmist porgandit 2 dl jahu 2 dl suhkrut 1,5 tl küpsetuspulbrit 1 tl vanillisuhkrut näpuotsaga peenikest soola 2 muna 5 spl õli või sulatatud võid Glasuur: 300 g toorjuustu 100 g hapukoort 1,5 dl tuhksuhkrut 1 tl vanillisuhkrut näpuotsaga peenikest soola 2 spl sidrunimahla 2 tl riivitud sidrunikoort röstitud pähklipuru Riivida kooritud porgandid peene riiviga. Segada jahu, küpsetuspulber ja vanillisuhkur korralikult läbi. Kloppida munad koos suhkru ja soolaga kergelt lahti. Lisada segades õli ja riivitud porgand. Sõeluda segu peale kuivainesegu ja segada ühtlaseks. Kallata tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja ajada ühtlase kihina laiali. Küpsetada 200°C juures 8-10 minutit. Lasta põhjal täielikult maha jahtuda. Glasuuri jaoks segada kokku toorjuust, hapukoor, tuhksuhkur, vaniljesuhkur, sidrunikoor ja – mahl. Lõigata koogipõhi pooleks ja panna pool glasuuri alumisele kihile. Asetada peale teine koogipõhi ja valada peale ülejäänud glasuur. Kaunistada röstitud pähklipuruga.

Pille
Nami-Nami peakokk
2013-05-09 13:42:08
Pille:
Koogimeister.ee foorumis jäi silma selline kook: Porgandikook sidrunimaitselise toorjuustuglasuuriga, jagas Marje L.
Nüüd mitu korda tehtud ja enda jaoks parajaks timmitud ja tuunitud. Retsept Nami-Namis: Porganditort toorjuustukreemiga

Martiina
Abikokk
2014-03-25 12:51:33
Sille Vadi kokaraamatus "Ahvatluste aasta" on väga mõnus porgandikoogi retsept! Suhteliselt kergesti valmiv, mõnusalt mahlane ja mitte liiga magus. Mulle väga maitses! Retsept (lisaks raamatule) mul blogis.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>