Ullike Abikokk 2009-07-06 14:52:10 |
Tuleb välja, et ma olen nüüd üks väga tihe Matilda külastaja =D. Sai reedel jällekord toda kohta külastatud. Koogid ja joogid on sama heal tasemel, aga seekord tuleb muu kohta väike ving. Nimelt oli sel päeval Matildas tööl vääääga aeglane(uimane?) nõudepesija. Või oli see tema moodus töökoormuse vähendamiseks? Igatahes hoidis ta keset päeva, kui inimesi suisa vooris uksest sisse, tervelt 4 lauda koristamata nõude all kinni. Järjest oma tellimused leti ees kätte saanud inimesed olid ikka hädas. Lõpuks otsustasid oma koogid lõpetanud välismaalased asja ise lahendada ja tõstsid ise oma laudadelt tassid/taldrikud kõige enam nõusid täis olevale lauale. Kahjuks läks kohvikul ka seetõttu päris mitmed kliendid ära - vaatasid, et kohe tuleb nende kord tellida, aga istuda pole kuhugi - ja lahkusidki. Kahju, selline suhtumine jätab koha mainele kohe halva maigu man. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Mantragirl Kokaõpilane 2009-07-16 09:54:16 |
Tahtsime seltskonnaga eelmine nädal korraks Matildasse maha istuda ja maiustada, aga ennäe imet, kell oli 18.50 ja nad oleks 10 minuti pärast kinni pannud. Kahju! Mul vist see Tartu kiiks küljes, et ei tule isegi selle peale, et kohvikud nii vara kinni pannakse. :D Meil siin enamik kohvikuid tööpäevadel ikka vähemalt üheksani lahti ja R-L isegi veel pikemalt... Minu lemmikkohvik Werner avatud näiteks E-N 7:30 - 23:00, R-L 8:00 - 01:00, P 09:00 - 21:00! Ja ei ole sugugi mingi 24h urka moodi vaid ikka väga noobel kohvik :) Nii et minu poolt üleskutse, Tallinna kohvikute lahtiolekuaegu pikendada! | |
Maias Mai Kokaõpilane 2009-07-16 23:22:25 |
Mantragirl:
Minu arust jällegi on Matilda armas kodune kohvik. Ja kunagi kui samuti sealt pidin ukselt varajase sulgemisaja tõttu tagasi pöörduma, siis ütles tütarlaps väga armsalt, et nemad tahavad ju ka õhtul koju minna ja oma perega olla :) Nii et ma ei suutnud seda kuidagi pahaks panna.
Pealegi on minu arust igasugu muid Tallinna kohvikuid üsna hiliste tundideni lahti (Reval Cafe, Chocolaterie jms), nii et astu aga sisse :) Tahtsime seltskonnaga eelmine nädal korraks Matildasse maha istuda ja maiustada, aga ennäe imet, kell oli 18.50 ja nad oleks 10 minuti pärast kinni pannud. Kahju! Mul vist see Tartu kiiks küljes, et ei tule isegi selle peale, et kohvikud nii vara kinni pannakse. :D Meil siin enamik kohvikuid tööpäevadel ikka vähemalt üheksani lahti ja R-L isegi veel pikemalt... Minu lemmikkohvik Werner avatud näiteks E-N 7:30 - 23:00, R-L 8:00 - 01:00, P 09:00 - 21:00! Ja ei ole sugugi mingi 24h urka moodi vaid ikka väga noobel kohvik :) Nii et minu poolt üleskutse, Tallinna kohvikute lahtiolekuaegu pikendada! |
|
Netcat Abikokk 2009-07-17 00:03:09 |
Mis, nüüd panevad juba kell 19 kinni? Vanasti oli see ikka 20, ma mäletan.
Hapu lugu. Suve puhul võiks küll olla avatud kauem. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Gea Kokaõpilane 2010-04-14 18:08:55 |
Sõin ja jõin seal minagi. Tänase ilusa ilmaga jalutasin vanalinnas ja teadmata, kus asub Matilda kohvik, sattusin sinna juhuslikult. Olin varem lugenud sellest kohvikust siit-sealt ning Stockmannis ja Kaubamajas silmanud nende Pavlovat. Uks oli seal nii kitsas, et suurest soovist sisse pääseda pidin lapse kärul rattad ära võtma ja samaaegselt treppidest alla pääsema - see ponnistus oli seda väärt, sest Pavlova oli tõesti maitsev ja kohv ka hea. Läheks järgmine kordki, aga vaevalt ma ilma lapseta sinna pääsen ja see sisse-välja saamine käruga oli ikka väga tüütu. | |
Vernanda Abikokk 2010-04-16 10:14:30 |
mulle ka see pavlova ja metskirsi kook kangesti meeldivad, mis sest, et ka mina muidu skeptiline zelatiiniga kookide suhtes. ja seal on muid häid asju ka, kahtlemata. | |
Triin Abikokk 2010-04-16 11:39:57 |
mulle tunduvad nende koogid liiga suured :). Käisime hiljuti terve perega ja lahkudes oli kõigil süda paha. Kuigi lastele võtsime 1 koogi kahe peale. Et kodus kulus marjaks üks heeringavõileib :). | |
Netcat Abikokk 2010-04-16 11:52:09 |
Triin:
Omapärane, ega sa Komeediga segi ei aja. Sattusin küll Matildasse viimati väga ammu, aga siis sai minu lemmikust, kirsi-toorjuustukoogi lõigust vaid paar suutäit võtta ja otsas ta oligi. mulle tunduvad nende koogid liiga suured :). Käisime hiljuti terve perega ja lahkudes oli kõigil süda paha. Kuigi lastele võtsime 1 koogi kahe peale. Et kodus kulus marjaks üks heeringavõileib :). Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Triin Abikokk 2010-04-16 12:02:35 |
:) ei aja segi. | |
Meringue Abikokk 2010-04-16 18:56:13 |
Veider, ka mina mäletan, et nende koogitükid pigem pisemad kui liiga suured. Juu siis sattus helde käega lõikaja :D Aga minu kogemused selle kohaga on ka alati positiivsed. Aastake tagasi sai seal käidud paaril päeval eksamiteks õppimas. Võtsin küll vaid kannu teed ja natuke hiljem mingi saia/koogi, kuid kunagi ei vaadatud mind pilguga "mis sa siin nii pikalt kohta kinni hoiad", nagu mitmes teises kohas (turismihooaeg polnud muidugi veel alanud ka). Sellele kohvikule lisab muidugi nii palju ka otse leti taga asuv ahi, kust mõnikord tulelb mõnusat kaneelisaiade lõhna ning vahel näeb kuidas keegi kookidega köögi ja ahju vahel askeldab. | |
<< < 1 | 2 > |