Blonduanna Abikokk 2010-01-02 13:01:16 |
aastalõpuks tahtsin teha Manhattani toorjuustukooki. kuna Maximas ei olnud absoluutselt mitte mingit toorjuustu valikut, võtsin ricottat ja kohupiimakreemi pooleks. digestive'idest võis ka ainult unistada, seega läksid käiku Kalevi vaniljeküpsised. välja tuli uskumatul kombel väga hea ja kirsiks koogi peal oli ploomikompott, millega me seda sõime. http://blondukokkab.blogspot.com |
|
Silx Abikokk 2010-01-02 18:59:01 |
Uhked koogid kõigil... aga olen see imelik, keda juustukoogid täielikult külmaks jätavad :( Siiani saadud on olnud lääged ja liialt magusad ja hapukooresed. eks laktoositalumatus annab omad piirangud, aga parem söön marjakooke ja muud kui juustukaid :( Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Elis Abikokk 2010-01-13 15:54:37 |
Tegin aastavahetuseks Domino küpsistega juustukooki. Võtsin selle kord ka emale külla minnes kaasa ja ta sattus ahvivaimustusse! Väga maitsev! | |
Stardust Abikokk 2010-03-19 11:03:01 |
Ma teen viimasel ajal toorjuustukooke väikeste koogikestena; kui need piisavalt seisnud on, saab mugavalt näpu vahelt süüa. Kasutan selliseid silikoonist vorme, kuna neist annab veidi kapriissed koogid ilusti välja lükata. Ja jäävad teised sellised ilusad siledad ka. Manhattani toorjuustukooki varieerin erinevate põhjade, täidiste või katetega ka üsna tihti. | |
Stardust Abikokk 2010-03-27 01:48:23 |
Ma olen neist pisikestest toorjuustukookidest ikka täitsa vaimustuses. | |
ErleS Abikokk 2010-03-27 12:59:27 |
Need pisikesed on tõesti armsad :) | |
Tinze22 Kokaõpilane 2010-04-08 16:18:36 |
Kas neid väikeseid koogikesi tehakse sama põhja peale? Kui kaua neid peaks ahjus küpsetama? Stardust: Ma teen viimasel ajal toorjuustukooke väikeste koogikestena; kui need piisavalt seisnud on, saab mugavalt näpu vahelt süüa. Kasutan selliseid silikoonist vorme, kuna neist annab veidi kapriissed koogid ilusti välja lükata. Ja jäävad teised sellised ilusad siledad ka. http://images56.fotki.com/v547/photos/1/1405985/6782023/IMG_6272_-vi.jpg Manhattani toorjuustukooki varieerin erinevate põhjade, täidiste või katetega ka üsna tihti. http://images36.fotki.com/v1174/photos/1/1405985/6782023/PC240007_-vi.jpg |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-08 16:51:50 |
Elis:
Ma tegin ka Elisest ja Perenaise-Evast inspireerituna Domino toorjuustukooki, aga veidi teistsuguse retsepti järgi. Täidises küpsiseid ei ole, küll on seal aga valget šokolaadi :P
Ning kevadpühadelaual oli meil hoopis soolane toorjuustukook :)
Tegin aastavahetuseks Domino küpsistega juustukooki. Võtsin selle kord ka emale külla minnes kaasa ja ta sattus ahvivaimustusse! Väga maitsev! |
|
Kairit Abikokk 2010-04-09 09:42:36 |
Mina tegin eile banaani-toorjuustukooki. Esimest korda katsetasin sellist toorjuustukooki, mille põhi ei olnudki küpsistest. Küpsistega meeldib mulle endale rohkem, aga lapsed kiitsid just seda põhja. Blogipostitus selle koogi kohta siin. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-09 09:53:43 |
Kairit:
Mina olen tihti teinud küpsisevaba põhjaga, eriliseks lemmikuks on see liivatainapõhjaga pohla-toorjuustukook.
Tegelikult olen ammu tahtnud seda "nippi" jagada. Kuna Digestive-küpsiseid alati kodus ei ole (ja niikuinii ei soovita süveneda nende küpsiste detailsesse koostisainete loetellu :)), siis viimasel ajal olen teinud pool kogust seda Digestive-küpsiste tainast ja selle koogivormi põhja surunud. Natuke eelküpsetanud, siis lihtsalt toorjuustutäidise peale valanud-tõstnud. Jääb natuke "karusem", kui poeküpsistest tehes, aga väga mõnus ja palju tervislikum.
Esimest korda katsetasin sellist toorjuustukooki, mille põhi ei olnudki küpsistest. Küpsistega meeldib mulle endale rohkem, aga lapsed kiitsid just seda põhja. |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |