Dash Kokaõpilane 2008-04-11 18:25:51 |
Eh, ma ka panin hiljuti leivaviilakad kuivama ja üritasin köögikombainis riivida - müra, mis sealt tuli, oli õudne :D Täielikult ära riivitud ei saanudki, teinekord ostan igatahes riivleiba valmiskujul. | |
Terje Kokaõpilane 2008-04-11 18:32:52 |
Sain Järve Selverist. | |
Terje Kokaõpilane 2008-04-11 18:33:55 |
Dash:
Riivleiva juurde retseptides võiks hoiatuse lisada. :) Eh, ma ka panin hiljuti leivaviilakad kuivama ja üritasin köögikombainis riivida - müra, mis sealt tuli, oli õudne :D |
|
Kajakas Abikokk 2008-04-11 18:41:21 |
ja Norde Rimis oli seda ka täna proua söögisõltlane |
|
Evelin Kokaõpilane 2008-04-12 11:51:15 |
Teate! Kui mul seda riivleiba just terve tonn vaja pole, teeb vana kohvimasin väga hea töö ära :D Viilakas sõrme vahel lihtsalt suuremateks tükkideks murda, masinasse ja paar hetke suristada. Pehme leivaga saab väga hästi ning ka päris kiiresti! Bounteous bites- minu köök on siinsamas! |
|
Gegegerda Abikokk 2008-04-12 12:35:45 |
Evelin, kui Sa mõtled seda kohviubade purustajat, siis mina teen sellega tavaliselt tuhksuhkrut ;)
Üks masin sobib kõige jaoks. Järgmine kord proovin sellega siis riivleiba ka teha. www.gegegerda.blogspot.com |
|
Vandiste Abikokk 2008-04-12 13:06:37 |
Saatsin mehe poodi riivleiva järele, sest siin aetakse ikka vägevalt magustoiduisu peale :). Ja üksiti kulebjaka asjade järele ka. Helistaski just ja ütles, et kohutavad massid on "tudish piip'is" :( | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-11-17 12:22:42 |
Manni blogis oli vahva idee lisada riivleivale röstimise ajal veidi piparkoogimaitseainet. Kas pole geniaalne moodus kõiksugu dessertidele väikese jõulususe lisamiseks? | |
Sirliiz Abikokk 2008-11-17 14:07:57 |
Pille:
Manni geniaalsus sai järgi proovitud ja magustoidu piparkoogisele maitsele lisaks oli röstimise ajal kodu mõnusat jõululõhna täis :) Manni blogis oli vahva idee lisada riivleivale röstimise ajal veidi piparkoogimaitseainet. Kas pole geniaalne moodus kõiksugu dessertidele väikese jõulususe lisamiseks? |
|
Fre Abikokk 2008-11-17 15:58:40 |
Minumeelest on riivleiba Selverites??? Vähemalt see on meie kodupood ja riivleiva hankimisega pole kunagi probleeme olnud. Keskmine laps sõi seda mingi periood jogurtiga (müsli või helveste aseainena). Eile just tegime magustoitu vahukoorest, Pajumäe kohupiimakreemist ja riivleivast. Külalised pudistasid alguses ettevaatlikult kolm tera riivleiba serva peale aga kui maitse suhu said siis kühveldasid lusikaga lisa. | |
<< < 1 | 2 | 3 > >> |