Kardemon Abikokk 2008-11-18 20:04:03 |
mina tahtsin ka seda piparkoogimaitseainega riivleiba teha... maitseainet aga ei leidnud meie poest. aga maitsestasin natukese jahvatatud ingveri ja kardemoniga ning suhkruga. oli ka väga hea!!! panin lauale ka haput moosi aga korterikaaslane leidis veelgi jõululikuma lahenduse ;)
panin sisse mandariinitükke. sõime kohupiimaga. arvan, et sellest saab kuni jõuludeni meie magustoiduhitt.. vähemalt mina plaanin seda küll veel teha - ehk teisi koduseid ära ei tüüta :)
aitäh Mannile hea idee eest ja Pillele tähelepanu juhtimise eest! http://kardemon.blogspot.com |
|
Liblikapyydja Kokaõpilane 2008-11-19 10:41:11 |
Mina olen riivleiba ise teinud Brauni minilõikuriga (põhimõtteliselt nagu nugade otsikuga köögikombain, vaid pisem). Kasutanud olen küll jah pigem pehmemat leiba, ilmselt tuleks siis see riivmass hiljem kuivatada või röstida. Magustoitudes ma polegi valmis riivleiba kasutanud, küll aga kasutan ma seda enda riivitud leiba leivasupi tegemiseks. Ma ei leota kunagi leiba enne, vaid panen selle riivitud massi kohe keema ja 10-15 min. pärast on leivasupp valmis (lõpus lasen veel saumikseriga ühtlaseks). | |
Kiilike Abikokk 2008-11-19 10:51:03 |
Mina teen ka selle Brauni saumikseriga kaasas olnud lõikuriga mis topsis riivleiba st tavalise tahkema leiva purustan ja vastavalt soovile siis kas praen või ja suhkuga või kuivatan ja vastavalt vajadusele veel suhkruga röstin pannil. Aga lahjem ja mitte eriti viletsam on lihtsalt kuivatatud variant (ahjus siis ikka kuivatan) | |
<< < 1 | 2 | 3 > |