Kirsike Abikokk 2009-03-24 14:48:52 |
Tahan jagada ;) - kui lumi sulanud ja maa pole enam külmanud, panen rabarberitele musta kilekoti peale ja hoian niikaua, kuni esimesed võrsed on piisavalt pikad, et neist midagi teha saaks. Üks asi on see, et kasvab kiiremini, aga maitse on äraütlemata hea! | |
Nipitiri Abikokk 2009-03-24 15:03:14 |
Rimis jäid silma esimesed kevadised importrabarbrid - 170 krooni ringi kilo... Ei oska öelda, millest see on, et need alati hirmus isuäratavad tunduvad - ei tohiks ju enam tänapäeval kevadist c-vitamiinivaegust olla. | |
Täpik Abikokk 2009-03-24 20:28:01 |
Kirsike:
Katteloor annab sama tulemuse. Kas musta kile all võrsed valged ei jää? Tahan jagada ;) - kui lumi sulanud ja maa pole enam külmanud, panen rabarberitele musta kilekoti peale ja hoian niikaua, kuni esimesed võrsed on piisavalt pikad, et neist midagi teha saaks. Üks asi on see, et kasvab kiiremini, aga maitse on äraütlemata hea! |
|
Kirsike Abikokk 2009-03-25 15:35:40 |
Täpik:
Musta kile idee on see, et valgus ei pääse ligi ja võrsed venivad välja ja on hästi hõrgu maitsega. Aga värvuselt on nad roosad.
Kirsike:
Katteloor annab sama tulemuse. Kas musta kile all võrsed valged ei jää?Tahan jagada ;) - kui lumi sulanud ja maa pole enam külmanud, panen rabarberitele musta kilekoti peale ja hoian niikaua, kuni esimesed võrsed on piisavalt pikad, et neist midagi teha saaks. Üks asi on see, et kasvab kiiremini, aga maitse on äraütlemata hea! |
|
Köögikiisuolen Kokaõpilane 2009-04-20 06:58:57 |
Rabarber tahab väga palju sõnnikut, siis tulevad jämedamad ja väga hea maitsega varred. | |
Ristl Kokaõpilane 2009-05-18 14:13:29 |
Seekord olen mina suutnud oma rabarberi "ära tappa" - kasvas teine lohus ja kevadel oli kaua vesi peal. Nüüd pole pungapoegagi! Kas rabarberit istutatakse pigem kevadel või sügisel? Ablas miisu. |
|
Netcat Abikokk 2009-05-18 18:10:47 |
No minu rabarber oli ka lõpuks söödava pikkusega varred välja ajanud. Aga imelik on see, et kust inimesed saavad need peenikesed noored rabarberivarred, kui selleks ajaks kui tal mingisugunegi pikkus on tekkinud, on minu omad juba kõik teel käsivarrejämeduse poole. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2009-05-18 18:35:08 |
Netcat, räägi palun, kuidas Sina jämedad varred saad. Mul on hakanud rabarber kiduma, sellised nutuselt peenikesed võrreldes varasemaga. Väetanud olen, kastnud olen. harjunud vanast ajast, et meil rabarber alatu selline 3-4 cm läbimõõdus, aga nüüd sellised pooleteisesentimeetrise läbimõõduga ja varsi ka vähem. | |
Netcat Abikokk 2009-05-20 14:31:39 |
Maitea, ise tulid, nad olid jämedad juba siis, kui nad sõrmepikkused olid. Üks puhmas kasvas kevade jooksul pappkasti sees, millel külmema ilmaga kile peal oli, teised kaks lagedal, praegu välimuses mingit vahet ei ole.
Aga minu rabarber on alles teist aastat vana. Sügisel panin kõdusõnnikut, muidu väetanud ei ole. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2009-05-20 19:29:55 |
Nojah, mul siis vanakesed sellega võrreldes. Kuna eile sain rabarbriseemneid ( poe ees oli keegi paki maha pillanud, kui omaks tunnistate, saab tagasi), siis pistsin osa õpetuse järgi kasvama. Ootan huviga, mis tuleb. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |