Erru Kokaõpilane 2009-07-10 12:52:43 |
Ma olen küll väga hiljaks jäänud, kuid proovisin minagi eile pavlovat teha. Kõik teie omad tundusid nii isuäratavad, et sain oma beseehirmust üle ning otsustasin katsetada. Tulemuseks see, et jahtumise ajal vajus besee kokku ning sisemine kiht eraldus välimisest. Lisaks keeldus besee küpsetuspaberi küljest lahti tulemast (ehk jäi üsna nätske) ning utsitamise peale kukkusid servad üldse küljest. Oskab keegi nõu anda mis võis nihu minna? Tahaks kangesti ikka veel katsetada ja paremat tulemust saada. Beseed tegin sellel korral Thredahlia retsepti järgi, küpsetasin ka nii nagu tema retseptis ette nähtud. | |
Kirsike Abikokk 2009-07-10 14:13:12 |
Erru:
Ma olen aru saanud, et kui paberilt lahti ei tule, siis ei ole läbiküpsenud korralikult, st ei ole veel valmis. Valmis besee libiseb ilusti paberilt maha.
Lisaks keeldus besee küpsetuspaberi küljest lahti tulemast |
|
Allapalla Kokaõpilane 2009-07-10 16:28:08 |
Siis tekib tõesti küsimus et kaua peab siis see besee ahjus olema,et ta paberilt maha libiseb kenatsi? Olen teinud pavlovat ka päris mitu korda ja alati pean ma paberi küljest koorima. Ahjus on olnud poolteist tundi- kaks. | |
Kiilike Abikokk 2009-07-10 20:44:26 |
minul on siiski suuresti alati välja tulnud siinne nigella retsept. Need paar korda kus olen üritanud muuta midagi ei ole ka nii hästi välja tulnud ;) Välja tulemisest - minu jaoks tuleb välja siis kui besee jääb valge või õige õrnalt kreemikas(toon-toonis vahukoore-kohupiimavahuga) pilt viimasest korrast : meenus, et üks täielik läbikukkumine- ebaõnnestumine on olnud ... siis kui ämm meil oli ja ma kasutuses oleva retsepti järgi üritasin teha(kusjuures tegin täpselt nii kui retsept ette nägi). tookord jäi algul paberi külge kinni - kuna eeldasin, et vajab veel kuivamist jätsin veidi madalama temperatuuriga ahju ja järgmine asi mida mäletan on see et kook oli täielikult pruunistunud. | |
Seenekas Abikokk 2009-07-10 22:11:37 |
Paistab, et minu, seekord ilma poja kaasabita, kes olevat eile ka täiesti eduka Pavlovaga hakkama saanud ja üritas mindki õpeteda, vol.2 on üsna õnnestunud. Vahukommine äärtest ja muidu ka balansis, pole liiga magus jne. Pole paraku illegagi võrrelda. Mees ütleb "mõnus ja täitsa paras nätsa seest".:D | |
Kärt Abikokk 2009-07-11 18:11:07 |
Huvitav, mis ma valesti teen. Mul on mõned pavlovad tulnud sellised, et kuju säilib, peal on ilus koorik, aga sees on õõnsus ja vahukommine sisu on veidi ära vajunud? | |
Crystella353 Kokaõpilane 2009-07-30 21:16:30 |
Mina olen ka nüüd.. hmm oma 4 Pavlova torti teinud ja aru saanud, et kõige parem on Nigella retsepti järgi. Kuid mul on selline mure, et kui vahustan munavalged soolaga, on kõik ok ning vaht tuleb kõva. Kui aga nüüd hakkan sinna suhkrut lisama vajub vaht lössi ning läheb vedelaks. Seejärel lisan kõik muud asjad ning tort tuleb hea, ainuke asi et selline sile ja ma ei saa ääri tõsta. Mida ma tegema peaks et suhkruga vahustades vaht vedelaks ei läheks? Ma ise mõtlesin et äkki on asi miksris? See läheb mul soojaks, et äkki mõjutab vahtu? Munakollaseid ma sisse pole jätnud ning nõud pole ka rasvased. | |
Kiilike Abikokk 2009-07-30 21:42:28 |
Kui ma siin veidi varem sain öelda, et alati tuleb välja siis seekord annan teada et mitte alati ei õnnestu .... mul sulas suhkur lihtsalt välja :( Kõrgus oli ok, tordipritsiga tupsud ja keerud jäid alles ja seest oli peaaegu ideaalne .. aga .. | |
Dee Abikokk 2009-07-31 09:12:21 |
Mul ka viimasel korral suhkur sulas alt välja. Milles küll asi võis olla, teen alati sama retsepti järgi? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-31 09:15:45 |
Dee:
Suvekuum ja õhuniiskus?
Mul ka viimasel korral suhkur sulas alt välja. Milles küll asi võis olla, teen alati sama retsepti järgi? |
|
<< < 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 > >> |