Postitusi: 9
Tiitel: Kokaõpilane
2009-08-04 14:55:07 |
Leidsin siis ühe Pavlova kooki pildi ka, et siis selline kook (: Ja aitähh nõuannete eest veelkord. |
2009-08-04 14:38:57 |
Väike pildi katsetus siis, kas sain ikka hakkama. edit:Yeii välja tulii :D |
2009-08-03 22:10:20 |
Täna õhtul siis siis sõime juustu-tomati omletti. Väga maitsev ja hea oli. Üks lemmik kiire ja lihtne söök. |
2009-08-03 21:34:34 |
Mina olen kord sellline kes ei jäta jonni :D Täna otsustasin siis, et mis ma jamań. See Pavlova peab ju kord välja tulema nagu kord ja kohus. Mõtlesingi siis, et milles viga võib olla, ning arvake ära milles siis viga oli? Suhkrus loomulikult, või siis mitte loomulikult. Tegin seekord siis tuhksuhkruga, kuna mõtlesin et see kergem jne. Ning wohohh, vaht tuligig ilus ja paks ega ei läinudgi vedelaks. Märkus: Ennem olin Pavlovat teinud alati Selveri suhkruga, aga selle suhkru kristallid olid päris suured (võrreldel muude suhkrutega). Teate kui õnnelik ma olen :D :) . See rõõm on kirjeldamatu. Muidu momendil on kook veel ahjus ning küpseb rõõmsasti. Loodan et ma midagi ära ei sõnunud oma rõõmuga :D Muide seekord panen siis ka kooki pildi. Aga sellega läheb veidi aega :D (Muide kuidas ma saan oma pildi siia panna, tean et peaksin ta kuskilt netti hostima, aga kust oleks parim. Tean et foorum ei võta omaks Image Shack'i ) ___ Edit lubatud koogipilti te ikka ei saa, sest suures söömishoos häid pildid tegematta. |
2009-08-02 20:34:06 |
Zapxpxau:
Ma panen 1tl. valget veiniäädikat. Mis mõttes pole piisavalt õhku sees?
Hmm, mulle soovitati et peaksin sool/munavalged veidikene ainult vahustama, kuni tuleb selline õrn vaht, ja siis vahehaaval suhkrut lisama.
Crystella353:
See on küll päris supp kohe :O
Esimene mõte - pole piisavalt õhku sees?
Kui oleks üle lastud, siis peaks teraline olema, seega, ehk on lihtsalt vähe vispeldatud? Suurem kiirus võibolla?
Kui palju sa äädikat paned?´Hmm järgmine kord proovin siis Mariliisi nippi. Aga see selleks, tegin siis ikka nii nagu koguaeg, ainult et munavalgeid ei vahustanud soolaga väga kõvaks, kuid kui aga hakkasin lisama suhkrut läks mul jälle, nagu kord ja kohus kogu värk vedelaks. Et siis tegin pilte ka teile näitamiseks. (kui kook valmis, lisan ka pildi ) Vot selline vedel tuleb minu koogi "tainas", taga paistab ka mikser millega ma vahustan. http://nagi.ee/photos/Crystella/11923493/ Et siis küpetan alati koogivormis, kuna seal on mugavam, taga paistab ahi. http://nagi.ee/photos/Crystella/11923497/ Mariliis:
Hmm tavaliselt tuleb kohe see pettumus, kui näen jälle et suhkur teeb kogu mu ilusa vahu vedelaks. Siis olen veel veidike vahustanud u. hmm 3-5 mint. aga ´mitte rohkem.Hmm, Crystella 353-tundub justkui oleks liiga vähe aega vahustatud. Mul läheb kõva vahu saamiseks min 10 minutit ( vahustan käsimikseriga) |