Kärt Abikokk 2008-03-24 23:59:34 |
Ma julgeks ka soovitada Argo baari, Pirosmani ja Caravani (seal sõin viimati, super kanašašlõkk) | |
Kisakori Kokaõpilane 2008-04-02 19:40:46 |
Mina Ses Bes'i Maneeži tänaval kindlasti ei soovita. Ainuke söögikoht, kus tõesti tellitud toit oli sõna otseses mõttes vastik. Tellitud pähklisalatist sõin kahvlitäie, sest rohkem tõesti ei suutnud. Elukaaslane võttis šašlõki valiku, kuid kõik neli erinevat liha maitsesid täpselt ühte moodi ning maitse ei olnud ka midagi erilist. | |
Kisakori Kokaõpilane 2008-04-17 22:52:40 |
Käisime eile Argo baaris. Kui üldjuhul on minu jaoks väga oluline ka kõik muu peale söögi, siis tuginedes sellel samal Oma Maitse artiklil ning baari väliilmele vaatamata astusime sisse. Pean küll ütlema, et mõtlesin vahetult enne sisenemist kaks korda oma otsuse üle. Teenindus toimub leti tagant, meie seda loomulikult ei teadnud ning vaatasime pikisilmi leti poole nagu ka baarman meid sealt. Kuid toit sai ikkagi lõpuks tellitud ja protsessi tegi üsna lõbusaks kirjavigu täis menüü ning nii hoolsalt eesti keelt purssiv tumetat verd baarman. Võtsime lambaliha šašlõki ning kanatiivad. Mõlemad olid väga head ning tõesti vahetult enne laualetoomist valmistatud, mida ei saa alati öelda teiste šašlõki kohtade suhtes (n Pirosmani). Väga meeldiv üllatus oli, nii loodaks, et tehtaks korralik remont ning toolid, lauad ei oleks plastmassist jne. Nurgas küdev ahi oli tegelikult väga mõnus nagu lahtine tuli ikka on. Tasuda saab ainult sularahas. | |
Proua Simpson Abikokk 2008-06-10 21:34:06 |
Pille:
Mina kiidan ka. Sattusime sinna paar nädalat tagasi. Sai kolme erinevat rooga proovitud ja tõesti hea liha! Šašlõkk oli hea, aga ka muud liharoad viisid keele alla. Eks aser teab, keda soovitada :D Minule kiitis üks aseri päritolu taksojuht hirmsasti Shafrani-nimelist kohta Mustamäe teel (Mustamäe tee 50, avatakse pealelõunal). Oleme nüüd paar korda mööda sõitnud, šašlõki degusteerimiseni veel aga mitte.. |
|
Marianna Kokaõpilane 2008-07-23 10:03:27 |
Mina kiidan Pirosmanit. Maitsev toit, hea teenindus, hinnad pole üldse kallid. Ei ole halvemaid, paremaid aegu, on ainult hetk, milles viibime praegu... |
|
Jean-Pierre Kokaõpilane 2008-07-23 12:04:22 |
Suhteliselt hea šašlõkk on D-terminaali juures asuvas "POSEIDON"-is. Seni pole pidanud veel nurisema. Kuigi köök pidavat olema naiste kuningriik siis parimad kokad on ikkagi mehed!!!:) |
|
Dee Abikokk 2008-08-24 01:08:55 |
Endise Kadrika-elanikuna tean Argo baari juba pikki aastaid, ja alati oleme seal saanud head sööki. Šašlõkk on alati värskelt tehtud. Eriti hea on seal muide kebab. ;) Jah, interjöör võib olla veidi peletav neile, kes esimest korda sisse astuvad :D Aga teenindus on sõbralik. Hinnad ka normaalsed. Ja Nõmme Pirosmani on ka täitsa OK koht. :) | |
Üllekas Abikokk 2008-09-01 23:34:20 |
Käisime üle hulga aja Shafranis ja tuleb tunnistada, et liha valmistada seal osatakse. Mina võtsin chop-kebabi ja mu teine pool šašlõki. Kuna liha valmistamine võtab aega ja nälg oli suur, siis võtsime ka küüslauguleivad. Nämm-nämm! Chop-kebabi oli 2 varrast ja ausalt öelda oleks minule ühest ka piisanud, aga järgi ei raatsinud ka midagi jätta :) Käisime päevasel ajal ja siis oli seal veel küllaltki rahulik, kuid õhtuti paistab seal päris palju rahvast olevat. | |
Trlp Abikokk 2009-04-26 17:23:20 |
Tulime äsja Argo baarist Kadriorus ja neile läheb raudselt Tallinna kõige pehmema seašašlõki ja kõige kreemisema lobio auhind. Väga mõnus. | |
Ullike Abikokk 2009-07-01 17:03:38 |
Kisakori:
Ma vaidleks siinkohal veidi vastu. Olen ŠeŠ-BeŠis käinud aastaid. Isegi kergeid sünnipäevi seal tähistanud ja ŠaŠlõkk on ALATI hea. Talvel - kui endal grillimisvõimalust pole, siis see on "lihahimu" parim rahuldamise koht. Küpsetamine toimub külastajate silme all ja reedeõhtuti on sinna (no ok - viimati käisin talvel) suisa raske sisse pääseda. Portsud on suured - naisterahvas saab kõhu täis ka vaid lihast-toorsalatist ja lisandeid pole tarvis võtta. Pakuvad nad salatiks (parematel aegadel) miskit punast kapsasalatit + kurk/tomat jne. Kaste ka omatehtud ja vürtsikas.
Ainuke asi - selles kohas ei tasu olla väga peen ja tellida mingeid eri-šašlõkke. Võtke ikka hea vana siga ja/või lammas - ja te ei kahetse. Kõik muud kanad/kalkunid paistab pole aserite (nõukogude ajast loomulikult rikutud =D=D islamiusulised) igapäevane toit =D=D=D. Mina Ses Bes'i Maneeži tänaval kindlasti ei soovita. Ainuke söögikoht, kus tõesti tellitud toit oli sõna otseses mõttes vastik. Tellitud pähklisalatist sõin kahvlitäie, sest rohkem tõesti ei suutnud. Elukaaslane võttis šašlõki valiku, kuid kõik neli erinevat liha maitsesid täpselt ühte moodi ning maitse ei olnud ka midagi erilist. Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |