NAMI-NAMI UUDISED

Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2012-06-16 18:51:17
Nalja teete või? Ma kirjutan otsingusse rabarber ja mulle pakutakse selle peale krevetisalatit, portobello seeni ja seafileed! Ja tegelt pakutakse umbes sedasama ka siis, kui ma kirjutan otsingusse näiteks hoopis "banaan", niiet vahet pole, mida otsida, see otsing ei tööta absoluutselt. Palun andke teada, mida teie teete, et te otsida saate. Ja mismoodi on võimalik vastata postitusele seda tsiteerides, minu jaoks seda võimalust ei kuvata. Vana otsingut tagasi, palun! Olen nõus kasvõi altkäemaksu andma.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2012-06-16 18:56:06
Nonii, nüüd juhtus midagi hoopis huvitavat. Peale viimase postituse ärasaatmist kuvatakse mulle selles lõimes viimase postitusena Ilsu oma 11.06, ja mitte ühtegi pärast seda. Kas teil, kellel asi töötab, on kõigil mingi muu brauser kui Firefox? Kas mõnel teisel FF kasutajal on ka samad mured?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-06-16 22:47:05
Netcat, Sa ilmselt räägid sellest lihtotsingust paremal ülanurgas? Mul rabarbri peale krevetisalati saada ei õnnestunud, küll aga banaani peale nt Eton Mess. Selle põhjuseks oli see, et lihtotsing otsis nii pealkirjast, vaikimisi otsingusõnade seast kui ka retsepti sissejuhatusest - viimast pole üldse vaja, nii et selle palun poistel ära võtta. Otsing töötab muidu minul nüüd kenasti. Ma enamasti kasutan muidugi seda põhjalikumat otsingut - nüüd tuleb seal hakata soovitud komponenti sisestama ja siis arvuti pakub variante, mis tuleb lihtsalt klõpsates valida (nt kapsas peale kuvab lillkapsas, spargelkapsas jne). Kui nüüd lisada alla veel ka märksõna (nt quiche, kui soov just sellist lahtist soolast pirukat saada ja mitte kapsatäidisega pärmitainapirukaid), siis toimib nüüd ka see variant. Tsiteerimist miskipärast hetkel veel taastatud pole, ma ise kasutan lihtsalt (quote=NETCAT)tekst(/quote) teeke - aga nurksulgudega siis. Ise kasutan Firefoxi ja seda apsakat, et viimaseid lõimeid ei kuvata, pole nüüd vist juba nädal aega juhtunud. Algul ajas see ikka väga närvi :( Enely - see viimaste teemade esiletõstmine ei tööta hetkel kahjuks absoluutselt, sinised nupud näitavad jumal-teab-mida :( Ilsu, ma palusin poisse, et nad selle asukoha kuvamise uuesti käivitaks -ja et nad seda ka registreerumisel uuesti küsiksid. Positiivse poole pealt - enam pole me abikoogid, vaid ikka abikokad. Mina olen ilmselget midagi kehvasti teinud, sest peakoka tiitel on nüüdsest asendatud abikoka omaga. Eks seegi auväärne positsioon, kuigi ma ikka eelistaks jälle Nami-Nami peakokk olla. Aga no kõike vist ei saa siin ilmas :(

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2012-06-16 23:50:46
Pille:
Mina olen ilmselget midagi kehvasti teinud, sest peakoka tiitel on nüüdsest asendatud abikoka omaga. Eks seegi auväärne positsioon, kuigi ma ikka eelistaks jälle Nami-Nami peakokk olla. Aga no kõike vist ei saa siin ilmas :(
No see ei tohiks küll keeruline olla ! Ja minu arvates peab see küll korda saama. Me tahame oma PEAKOKKA ikka tagasi:) Otsing mulle meeldib, et ei pea otsima komponente vaid saab kirjutada ja tulevad pakkumised, ikka palju mugavam:) Mina vaatangi praegu uusi postitusi kuupäva järgi:D, Vanas oli veel viimaste postituste kuupäeva juures ka sõna "Täna" see oleks praegu abiks, kuni need sinised nupud jukerdavad.

Ilse köögis

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-06-17 00:06:06
Unustasin lisada, et nüüd saate jälle oma profiili juurde signatuuri tekitada. Vanast süsteemist neid üle ei kantud*, aga las olla - ongi siis signatuur vaid tegusamate kasutajate postituste juures :) * Iga uuendamisega on mingi suurem jama olnud. Kui ca 2009 nüüdseks "vana" versioon tekkis, siis läksid kaduma see info kõikide retseptide juurest, et kas antud toidust jagub ühele, neljale või kümnele. Nüüd on see foorumiteema pidevalt aktuaalne, ei kuvata mingeid komponente jne jne..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Postitusi: 1409
Abikokk
2012-06-17 16:23:05
Mulle meeldiks kui signatuur oleks kodeeritav nagu varem. Proovisin nii nurksulgudega kui ka kantsulgudega aga no ei lase muuta stiili, värvi, suurust, fonti jne. Praegu vist ainult ette antud parameetrid töötavad, varem sai lihtsalt html koodi trükkida oma suva järgi.

Zap*

Vike
Postitusi: 246
Abikokk
2012-06-17 23:57:52
[1quote]Tsiteerimist miskipärast hetkel veel taastatud pole, ma ise kasutan lihtsalt (quote=NETCAT)tekst(/quote) teeke - aga nurksulgudega siis.[/quote]Kuulge, ma küll saan tsiteerida, aga veidi kummaliselt - nimelt on ju siin postitamise päises A , mille alt tulevad quote tagid ilusti. Eks teksti peab jah ise vahele kopima :)
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2012-06-18 00:04:43
Vike:
Kuulge, ma küll saan tsiteerida, aga veidi kummaliselt - nimelt on ju siin postitamise päises A , mille alt tulevad quote tagid ilusti. Eks teksti peab jah ise vahele kopima :)
Aaaa. Mul polnud aimugi, mida see "A" tähistab :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Postitusi: 730
Abikokk
2012-06-18 09:44:26
[1quote]Kuulge, ma küll saan tsiteerida, aga veidi kummaliselt - nimelt on ju siin postitamise päises A , mille alt tulevad quote tagid ilusti. Eks teksti peab jah ise vahele kopima :)[/quote] Test, test. No super, siis on see asi lahendatud, ma mõtlesin ka , et eitea mis see A teeb:D

Ilse köögis

Netcat
Postitusi: 1930
Abikokk
2012-06-18 16:15:27
Ahah, sain kah targemaks. Loogiline oleks ikkagi, et postituse tsiteerimine toimuks sellele vastamise kaudu - praegune lahendus tundub nagu kaks sammu tagasi endise foorumi juurest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>