CITY PLATZ, Ülemiste City, Tallinn (endine MERCADO)

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-11-11 14:52:06
Netcat:
Rääkige siis sellest ka, kuidas ühistranspordiga liikujal oleks sinnakanti kõige parem jõuda. Tahaks vaatama minna, aga praeguste kõledate ilmadega Ülemiste kandis liigne jalutamine eriti kiusatust ei tekita.
Sinna peaks saama nr 15 bussiga. Peatuseks vist "Dvigatel"? Sõidugraafik

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Grete
Kokaõpilane
2008-11-13 15:00:36
Olen paar korda sinna sattunud ja üldjuhul on meeldinud.
Nipitiri
Abikokk
2008-11-21 10:18:59
Käisin ära. Sõin suppi (Tom Kha), mis oli väga igav (kuigi mitte halva maitsega) ja märksa jahedam, kui oleks soovinud. Magustoit (astepajukreem) oli üsna hea, tee kohe päris hea. Mercado polnud tegelikult minu oma valik, valiku tegi inimene, kellega pidin töiselt kohtuma. Ausalt öeldes ei sobinud see koht vestluseks kuigivõrd, sest müratase oli segavalt kõrge (palusin teenindajal muusika vaiksemaks keerata, tuldi kohe sõbralikult vastu, aga palju abi sellest polnud). Kui ise seal lähedal töötaksin, siis lõunasögikohana oleks ta täitsa arvestatav, kuigi supi hinna (60.-) ja kvaliteedi suhe polnud just parim.
Ullike
Abikokk
2009-07-01 17:23:58
Sai siis lõpuks ka Mercadot väisatud. Eks aeg on vahepeal edasi läinud ja nii mõnigi asi muutunud. Kõiksepealt muidugi lahtioleku ajad - laupäevast perekülastust polegi võimalik teha. Koht on lahti kella 11-18-ni. Gourmet Market 8.30-19-ni. Meie sattusime sinna paar minutit enne viit - seega üsna päeva lõpus. Olles siin eelnevalt tutvunud teiste arvamustega, lootsin ka saiakesi maitsta - aga neid polnud kohe ühtegi. Pakkumises olid vaid tordid, kuid visuaalselt ei tundunud neist ükski nii ahvatlev, et oleks ka proovinud (võrdluseks Matilda Pavlova - juba esimene pilk ei lasknud enam ümber mõelda ). Souperie jäi minust avastamata. Oletan et üks tühjadest köögisaartest see olla võis. Seega jäi siis grilltoidud, seda enam et sildid teatasid mõnusast 50% alest alates kella 17-st. Aga toiduvalik oli jällegi selline (veidi kuivanud ilmega), et ei tekkinud kiusatust. Seega võtsin prooviks vaid seentega täidetud suvikõrvitsa. Ja see maitses hea. Seevastu seene/ürdi pannkook oli täielik pettumus. Lootsin leida mõnusat maitsekooslust, kuid sain mitte eriti küpsenud koogi seenesoustiga täidetuna. Pealgi veel väga maitsetu soustiga täidetuna. Kuna viimane pannkoogi söömine oli just nädala eest Kohila veskibaaris, siis kahe koha kooke võrreldes annab Kohila Mercadole ikka kõva 95 silma ette. Et mitte väga ülekohtune olla, sai otsustatud Mercadole veel kunagi päevasel ajal ka võimalus anda...eks näis.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Kärt
Abikokk
2009-08-05 12:51:38
Mercadol uued omanikud ja uus nimi

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-05 14:11:41
Tore teada :) Jätkame City Platz söögikohaga siinsamas teemas :)

Fre
Abikokk
2009-08-05 16:34:57
See uus söögiasutuse pealkiri on juba nii õudne, ja ma ei usu neisse uutesse omanikesse kah. Kahju isegi et sinna Mercado ajal ei jõudnud, lisaks rohkele kriitikale oli arvustustes ka palju huvipakkuvat välja toodud.
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-08-05 16:38:16
Fre:
See uus söögiasutuse pealkiri on juba nii õudne
No ma olen nõus isegi selle City andeks andma (Ülemiste City --> City), aga see plaatzz pani mind ka imestama :D

Netcat
Abikokk
2009-08-05 17:35:33
See nimi tõi mulle hoobilt Söögiplatsi (selle Vabaduse platsi nurgal oleva rämpsburgeriputka) silme ette.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Spiidi
Abikokk
2009-08-06 09:37:11
Pille:
Fre:
See uus söögiasutuse pealkiri on juba nii õudne
No ma olen nõus isegi selle City andeks andma (Ülemiste City --> City), aga see plaatzz pani mind ka imestama :D
Mina töötan Ülemiste City's ja kahjuks ei pääse sellest. Ja mul on siiralt kahju Mercado kinnipanekust. Nende äristrateegia oli küll vale, kuid mulle siiski meeldis, et ma saan alati värskelt küpsetatud saia ja Imre Cesari salatit. Laubre on ainult raha peale väljas, Imre on kokk. Mulle ei meeldi ka Rotermanni väljakul avatud Platz (ilmselt siis samad omanikud?) just nime pärast :) Muidu oleks täitsa tore koht :)

le D?ner

<< 1 | 2 | 3 >>