CITY PLATZ, Ülemiste City, Tallinn (endine MERCADO)

Jänkuke
Kokaõpilane
2009-08-09 01:35:20
[1quote]Mulle ei meeldi ka Rotermanni väljakul avatud Platz (ilmselt siis samad omanikud?) just nime pärast :) Muidu oleks täitsa tore koht :)[/quote] Rotermanni Platz on ikka Ribe poiste teema :)'

inimene on see, millesse ta usub

Spiidi
Abikokk
2009-08-10 10:02:48
Jänkuke:
[2quote]Mulle ei meeldi ka Rotermanni väljakul avatud Platz (ilmselt siis samad omanikud?) just nime pärast :) Muidu oleks täitsa tore koht :)
Rotermanni Platz on ikka Ribe poiste teema :)'[/quote] Kas Ribe ei ole Laubrega seotud?

le D?ner

Jänkuke
Kokaõpilane
2009-08-13 22:02:50
[1quote]Kas Ribe ei ole Laubrega seotud?[/quote] Eips, ikka Carmen Carteringi asutajad ja arendajad :)

inimene on see, millesse ta usub

Triin28
Abikokk
2013-06-30 16:06:55
Satun umbes korra kuus sina lõunastama. Olen võtnud nii päevapraadi, kui ka komplekteerinud erinevatest valikutest eine kokku. Ütleksin, et selline keskpärane koht. Erinevad kanaroad on tihti kuivavõitu ja köögiviljad liiga pudruseks küpsetatud. Samas on olnud ka väga maitsvaid roogasid. Kiireks ja suhteliselt odavaks lõunaks täitsa sobiv koht.
Pille
Nami-Nami peakokk
2013-06-30 23:33:19
Triin28:
Satun umbes korra kuus sina lõunastama. Olen võtnud nii päevapraadi, kui ka komplekteerinud erinevatest valikutest eine kokku. Ütleksin, et selline keskpärane koht. Erinevad kanaroad on tihti kuivavõitu ja köögiviljad liiga pudruseks küpsetatud. Samas on olnud ka väga maitsvaid roogasid. Kiireks ja suhteliselt odavaks lõunaks täitsa sobiv koht.
Triin, mis selle koha nimi üldse praegu on? CityPlatz?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Triin28
Abikokk
2013-07-01 02:22:52
Pille:
Triin28:
Triin, mis selle koha nimi üldse praegu on? CityPlatz?
Jah, CityPlatz peaks olema.
<< 1 | 2 | 3 >