Märts 2008 - LUGEJAKAMPAANIA

Spidur
Abikokk
2008-04-10 14:03:24
minu mees oleks võinud ka end regada ja mingit köögijuttu ajada. tal on selliste asjade peale hullult õnne, aga noh, eks ma seekord üritan siis ise...

Elina tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-10 23:09:43
NAMI-NAMI 2008. a. MÄRTSI LUGEJAKAMPAANIA VÕITJAD: Esmalt tahaksin ma teid kõiki tänada - olete kõik olnud väga-väga tublid foorumi kasutajad ja mul on väga hea meel, et foorum on väikese kampaania abil nii kenasti ja hoogsalt käima läinud! Loodetavasti käite edaspidigi päevas korra või kaks läbi ja uudistate, et mis tehtud, mis teoksil. Lohutuseks kõigile neile, kel sel korral loosiõnne ei olnud - kindlasti tulevad varsti uued auhinnamängud :D Aga sel korral naeratas Fortuuna siis järgmistele kasutajatele: OÜ Hobistuudio priipääse 24. aprillil toimuvale kokakursusele - PIPER21 LUSHi meelõhnaline kinkekomplekt: VANDISTE LUSHi meelõhnaline kinkekomplekt: EVA Bonaparte'i 300kroonine kinkekaart: KRISTA Bonaparte'i 300kroonine kinkekaart: PILLEPV Epp Petrone raamat "Roheliseks kasvamine": MONALIIS Fred Jüssi raamat "Jäälõhkuja": JUC Pilgrim Kirjastuse raamat "Vanaemade lood": FRE Doris Kareva raamat "Ilmaring": PELLENOVELLE NAMI-NAMI põll: BLOODFLOWER NAMI-NAMI põll: SANDRALIIS NAMI-NAMI põll: LUSCINIA Aga ma kasutan peakoka õigusi ja annan välja veel mõned lisaauhinnad: Laste Kokaklubi kõige tublim liige EGERT saab NAMI-NAMI logoga pearätiku. Lisaks saavad Nami-nami logoga põlled AMÖÖB, MANN, THREDAHLIA, SPIDUR ja TIINA, kes kõik on ületanud 100 kommentaari piiri ja on seega eriti tublid ja eesrindlikud naminamikad :) Õnne kõikidele võitjatele! Olge kenad ja saatke mulle kiri aadressil info@nami-nami.ee, et saaksime kokku leppida auhindade kättesaamise osas. Põllede võitjad - ehk siis Bloodflower, Sandraliis, Luscinia ning Amööb, Mann, Thredahlia, Spidur ja Tiina - palun andke meilitsi teada, kas soovite lühikest erkrohelist või põlvepikkust musta põlle. Maitsvate tervitustega, Pille

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Gegegerda
Abikokk
2008-04-11 06:39:33
Omaltpoolt kah siis õnne kõikidele võitjatele :)

www.gegegerda.blogspot.com

Betty
Abikokk
2008-04-11 06:43:54
Palju õnne võitjatele!
Terje
Kokaõpilane
2008-04-11 09:07:01
Issver, ma suren!!! Ma ei võitnudki midagi. :(
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-04-11 09:09:08
Terje:
Issver, ma suren!!! Ma ei võitnudki midagi. :(
Aga Terjeke, Sul oli ainult kaks kommentaari. Ei olnud mingit šanssi võita :) Järgmisel korral!

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Vandiste
Abikokk
2008-04-11 09:22:59
Jupstigi ! (Nagu multikas). Mina, kes ma kunagi ei võida, olen saanud auhinna :cool: Lähen nüüd Sulle, Pille, kirja kribama.
Terje
Kokaõpilane
2008-04-11 09:24:03
Tegin nalja. Ei tule mingit järgmist korda, sest igasugune loosiõnn minu puhul on täiesti null. Foorumit kavatsen kasutada ka edaspidi. Hea targemate käest nõu küsida. Ilusat päeva!
Bloodflower
Kokaõpilane
2008-04-11 11:54:37
:o Kui lahe!
Kait
Abikokk
2008-04-11 13:12:58
ei võitnudki :( aga ega mul ka selle loosiõnnega just head suhted pole. Aga palju õnne võitjatele! Ja iseenesest selle toreda koha avastamine ja kasutamisvõimalus on iseenesest juba üks hea võit!

[b][i]Üks hea keretäis kulub alati ära!\nkokkamine.blogspot.com

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>