Märts 2008 - LUGEJAKAMPAANIA

Merle
Abikokk
2008-03-11 15:50:02
Ka mind on motiveerinud lugejakampaania foorumisse oma panust andma. kasutan nami-namit juba hirmus ammu, ning kui midagi nämma teen ja sõbrad küsivad, kust retsept, siis enamasti kajan - nami-namist. Mul on lausa paks klade nami-namist väljatrükitud ja süstematiseeritud retseptidega, mida tihedamini kasutan või millega koos poetuurile lähen. Ning seejärel asusin lugema Pille ja teiste toidublogisid. Ja uut nami-namit saan vaid kiita! Jaksu!!!
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-17 17:17:01
Annan pidulikult teada, et selle nädala jooksul kuulutan välja veel mõned auhinnad - sh ühe veidi suurema ja toekama boonusauhinna neile, kes eriti usinalt (st vähemalt 10 korda) foorumis sõna võtavad :P Nii et püsige veebis :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Amööb
Abikokk
2008-03-18 10:43:41
Pille, üritad meid ära osta? :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-18 10:51:03
Amööb:
Pille, üritad meid ära osta? :D
Tead, Amööb, Sina oled nii tubli ja produktiivne postitaja olnud, et mul pole kohe sõnu. Ja veel mõned :D Nii et tuli kuidagi eraldi veel meelitama hakata :D :D :D

Amööb
Abikokk
2008-03-18 10:57:39
Einoh, mina olen alati ära ostetav. Küsimus on lihtsalt hinnas :D

Gurmaan, kes loeb kaloreid on nagu prostituut, kes vaatab kella.

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-20 08:29:37
LISAAUHIND!!! LISAAUHIND!!! LISAAUHIND!!! 850kroonine kokanduskursuse kinkekaart OÜ Hobistuudiolt Kokanduskursused neile, kes isetegemisest rõõmu tunnevad OÜ Hobistuudio korraldab Tallinnas kokanduskursusi, kus lähtutakse ideest, et ainult harjutamine teeb meistriks. Kokanduskursustel toimub õppimine väikestes gruppides ja valitud menüü ei valmi mitte peakoka, vaid kursusel osaleja enda käe läbi. "Ainult nii õppides saavad selgeks need nipid, mis teevad tavalisest kokast meisterkoka" on Hobistuudio esindajad veendunud. Kursust juhivad oma ala asjatundjad, kes töö käigus tekkivatele küsimustele ka koheselt vastuse annavad. Kogu üritus päädib ühise söömaajaga, kus tutvustatakse valitud menüü juurde sobivaid veine. Järgmine kursus toimub juba 27. märtsil Rocca al Mare koolis. (Loe lähemalt siit). OÜ Hobistuudio on praeguse Nami-nami lugejakampaania jaoks välja pannud ühe ahvatleva boonusauhinna. Selleks on priipääse 24. aprillil toimuvale kokakursusele, kus mullu Hõbelusika konkrursil parimaks restoraniks kuulutatud In Studio Vinumi peakoka Allar Oeselja juhendamisel valmistatakse Caesari salatit parma singiga, lambakarreed veinikastmega ning risotot pestoga. Kursuse maksumus on 850 krooni ning hinnaline priipääse läheb loosimisele nende registreerunud kasutajate vahel, kes kampaania jooksul (6.3 - 9.4) on foorumis sõna võtnud vähemalt 10 korral. (Lisaauhind, seepärast veidi suuremad nõudmised :D) Kõikidele teistele Nami-nami registreerunud kasutajatele pakub OÜ Hobistuudio lugejakampaania vältel 10% hinnasoodustust, nii et kasutage võimalust! Soodustuse saamiseks tuleb registreerumisel OÜ Hobistuudiole öelda oma Nami-nami kasutajanimi.

Pulavik
Abikokk
2008-03-20 09:48:45
Vot see on juba midagi tõeliselt toredat.. sa hellitad meid ära siin niimoodi :P
Kajakas
Abikokk
2008-03-20 10:08:45
vinge auhind, ausalt :)

proua söögisõltlane

Pillepv
Kokaõpilane
2008-03-22 08:11:36
Tegelikult ongi nii, et see lugejakampaania töötabki. Isegi kui kohe alguses midagi sisulist öelda pole, siis Pillele tervitused ja kinnitus, et usina blogilugeja ja retseptiotsingu kasutajana olen ma end nüüd ka foorumis reganud ja kommenteeringi :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-22 09:28:47
Pulavik ja Kajakas - no ma pean ju kuidagi eriti tublisid kokaõpilasi kuidagi meelitama ja tunnustama :) Pillepv - ma teadsin, et siin on palju asjalikke kasutajaid, aga mõned tagasihoidlikumad tuli kampaania ja auhindade abil n-ö "kapist välja" meelitada. Tore, et see mõjub! Ütlen veel lisaks niipalju, et kõikidele tublidele Laste Kokaklubis osalevatele lastele on samuti eraldi auhinnad :P

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>