Parimad pontšikud ja sõõrikud (doughnuts)

Leevike
Kokaõpilane
2009-01-03 16:35:38
Pille:
Leevike:
No niii maitsvad tulid, sellised õhulised ja lausa suus sulavad. Kausitäis oli meil kolme peale (mina, mees ja laps) ainult nuustata
Leevike, mis retsepti Sa kasutasid?
See mis esimeses postituses oli. Ja kohe hakkan neid jälle tegema ;)
Tziiki
Abikokk
2009-05-09 19:46:58
tegin ka kohupiimapontsikuid-ja täitsa suvalise, enda poolt leiutatud retsepti järgi :D tegi pärmitaigna kohupiimaga-ehk siis muust vedelikust vaid veidi sooja vett, et pärmile sobivat temperatuuri saada, kohupiimast läks sisse Farmi sidrunikohupiim (http://maag.edicypages.com/photos/4740123004221%20Kohupiimakreem%20sidrunimaitseline%20400%20g.jpg) kuna muud rasvast pastat selveris lihtsalt polnud, jahu tunde järgi. Veeretasin käte vahel pallid ja lasin kerkida, küpsetasin õlis. Väga mõnusad tulid-sidruni maitset oli väga hästi tunda...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Triinpvr
Abikokk
2009-11-29 12:38:38
Kaua mõeldud ja lõpuks tehtud Doughnuts with Old English spiced sugar (retsept Cook with Jamie). Ma pole eriline sõõriku fänn, aga need olid tõesti head. Ja see suhkur on ka hirmus mõnus, lõhnab nagu ehtne jõul :)

laualamp.wordpress.com

Minukiisu
Abikokk
2010-12-07 23:26:11
Qsti:
Pille:
Qsti:
Pole kordagi teinud aga sel aastal prooviks kevadpühadeks neid suussulavaid teha. Kas need teralise kohupiimaga tehtud?
Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis kasutasin Saida kohupiima. Ma ainult Saidat ja Pajumäed ostangi... Sõbranna Edinburghis tegi poola poest ostetud teralise kohupiimaga, olevat ka väga hästi õnnestunud.
Ma mõtlen siin, et kas minna Eesti poest teralist kohupiima ostma või saab (isegi parem?) kohupiimapastaga. Need siinsed pastad kuidagi eriti hapud võrreldes eesti maitsestamata pastaga. :/ Aga kas keegi neid sellises vormis küpsetatavaid ka teinud on? http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KG6T9RBCL._SL500_AA280_.jpg
plaanin sellised plaadid osta kas keegi jagaks korraliku retsepti ja õpetust
Minukiisu
Abikokk
2010-12-10 21:15:44
plaadid ostetud ja proov tehtud retseptid leidsin netist ja parempoolsed on tehtud Vilma "muffinupilbrist"
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-12-22 16:41:13
Ma tegin paar nädalat tagasi järjekordselt moosipalle ja nüüd kohe hakkan taas kohupiimapontšikuid tegema. Nõudlus nõnda suur :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Marju
Abikokk
2010-12-22 17:26:32
Ma vist polegi seda teemat siin varem märganud. Või olen pontšikuid nii kaugeks teemaks pidanud ja pole lugenud. Aga olen teinud siiski kahel korral tapvalt häid banaanipontšikuid, millest ma kolme muu toidu hulgas kirjutan siin ja seal on ka link retseptile mida ma kasutasin. Pontšikud lõppesid teisel korral otsa enam vähem siis, kui olin nende küpsetamise lõpetanud :) Aga eks nad ongi kõige paremad äsja valminult.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-01-12 13:01:03
Novembris tehtud pontšikud jäädvustasime ka pildile: Tegemist siis ikka nende suussulavate kohupiimapontšikutega. Detsembris tegime uuesti, imemõnus retsept, vähemalt meil töötab alati ja kenasti. Jaanuarikuises Oma Maitses oli ka päris mitu pontšiku- ja moosipalliretsepti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liilia
Abikokk
2011-01-13 14:47:33
mina tegin ka eile kohupiimapontšikuid, millede retsept küll pärit minu emalt aga koostisained on samad mis siinsel retseptil. Ja need on tõesti sõltuvustekitavalt head!

Köögitoimkond

Kiilike
Abikokk
2011-01-13 19:13:22
:D mina tegin ka eile kohupiimapontšikuid aga natuke teise retsepti järgi st kasutan pärmitainast.

kiilikese köögikatsetused

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>