Liilia Abikokk 2011-01-13 20:57:38 |
eile oli siis suur pontšikupäev :D | |
Maritar Kokaõpilane 2011-01-27 10:38:16 |
Kas keegi on pontšikuid fritüüriga ka teinud? Kas siis lihtsalt ei lase seda metallresti sisse vaid panna pontšikud sinna õlisse vabalt hulpima? | |
Liisi Abikokk 2011-01-27 22:29:27 |
Moosipallid ja Nami-Nami retsepti järgi kohupiimapontšikud. | |
Pisi-Pisi Abikokk 2011-02-12 23:54:26 |
Minu tehtud pontšikud:
Retsept Maalehe lisa Targu Talitast 27. jaanuar 2011 Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-03-09 19:34:08 |
Lugesin Lara Ferroni blogist, et söörikute paremaks säilimiseks, et pehmemad püsiksid, võiks panna tainasse sojajahu. Umbes 6g-8g sojajahu segada 300g-400g tavajahuga. Ei ole proovinud, ei tea kas Eestis üldse sojajahu on, aga mõtlesin, et võiks ära märkida. Teadupärast on Lara pontšikuraamatu autor. | |
Tziiki Abikokk 2011-03-09 20:59:20 |
Zapxpxau:
Sojajahu olen mina nt ökopoes näinud, nii et peaks täitsa saadaval olema :) Lugesin Lara Ferroni blogist, et söörikute paremaks säilimiseks, et pehmemad püsiksid, võiks panna tainasse sojajahu. Umbes 6g-8g sojajahu segada 300g-400g tavajahuga. Ei ole proovinud, ei tea kas Eestis üldse sojajahu on, aga mõtlesin, et võiks ära märkida. Teadupärast on Lara pontšikuraamatu autor. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Frieda Abikokk 2011-04-03 16:03:27 |
Katsusin jõudu nõukaaegse pontšikudosaatoriga :) Tulemuseks oli veidike peaaegu korrektseid sõõrikuid ja hulganisti freeform variante. :P Aga vähemalt oli mul äärmiselt lõbus. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |