Ullike Abikokk 2009-04-23 19:09:23 |
Mina kasutasin mustikajahu mustikasupi tegemiseks. No et asi ikka rohkem päris oleks - lisasin ka kuivatatud mustikaid. Täitsa mustikasupp tuli! Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Allapalla Kokaõpilane 2009-04-23 20:04:44 |
Neid saab siis ainult ökopoest? Väga kahju :(( Ma sellest poest vääga kaugel. Palju sellised jahud ka maksavad? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-03 22:00:53 |
Vahva idee soomekeelsest Kodin Kuvalehti ajakirjast (19.11.2009): kokteiliklaasi serv kasta kergelt lahtiklopitud munavalgesse ja seejärel jõhvikajahu sisse (klaasis oli üks jõhvikamahlaga alkoholikokteil). Väga dekoratiivne! :P | |
Kiilike Abikokk 2009-12-03 22:35:22 |
Pille:
No ei saa targutamata jätta :)
Sama asja saab/ peaks saama teha magusa mahla või suhkrusiirupiga.
Veidi häbelikult: paar aastat tagasi tegin tarretisekausi servad kristallsuhkruga . Kuuma apelsinilikööri sai Saksas pakutud aastal 93 nii et klaasiserv oli apesinimahlast ja suhkrust läbi käinud(tookord oli kohalike idee)
Vahva idee soomekeelsest Kodin Kuvalehti ajakirjast (19.11.2009): kokteiliklaasi serv kasta kergelt lahtiklopitud munavalgesse ja seejärel jõhvikajahu sisse (klaasis oli üks jõhvikamahlaga alkoholikokteil). Väga dekoratiivne! :P |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-12-04 08:50:55 |
Kiilike:
Kusjuures ma ise mõtlesin ka, et asendaksin munavalge mingi muu asjaga - jõhvikasiirup ja jõhvikapulber oleks ilmselt päris sobiv kombinatsioon.
Pille:
No ei saa targutamata jätta :)
Sama asja saab/ peaks saama teha magusa mahla või suhkrusiirupiga.Vahva idee soomekeelsest Kodin Kuvalehti ajakirjast (19.11.2009): kokteiliklaasi serv kasta kergelt lahtiklopitud munavalgesse ja seejärel jõhvikajahu sisse (klaasis oli üks jõhvikamahlaga alkoholikokteil). Väga dekoratiivne! :P |
|
Kiilike Abikokk 2009-12-04 11:21:46 |
Panen siia ka pildi aga sel pildil on liiga paksult suhkrut ... oli paar pisikest abilist kes segasid tegemist(peab olema suht kiire ja täpne tegemisel ) | |
Eneli Kokaõpilane 2009-12-13 13:46:31 |
Avastasin köögikapi nurgast ühe seisma jäänud arooniajahu, millel säilivustähtaeg juba üle poole aasta möödas. Kas keegi oskab arvata, kas seda sellegipoolest veel tarvitada võiks (ise ei kujuta hästi ette, mis seal väga halvaks saaks minna)? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-19 08:21:04 |
Maaleht: Võrumaa mees mõtles välja marjakrõpsud. Mulle need vaarikakrõpsud (sellised kandlilised) väga meeldivad :P | |
Tziiki Abikokk 2010-03-19 10:24:46 |
Pille:
mina pean kahjuks ütlema, et nendes mustasõstra omades pettusin küll täielikult (ma muid pole proovinud)...kuivad ja maitsetud, isegi keedetuna pudru sees... Maaleht: Võrumaa mees mõtles välja marjakrõpsud. Mulle need vaarikakrõpsud (sellised kandlilised) väga meeldivad :P As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-03-19 11:13:18 |
Tziiki:
Vot neid mustika- ja sõstrakrõpse olen poeletil vaadanud, aga ostmata jätnud. Jään rosinate ja kuivatatud jõhvikate juurde. Aga vaarikakrõpsud on teistsugused, sellised pehmed ja suured ja kandilised ja üldsegi mitte kuivad. Selles Piret64 postituses eelviimasel pildil on näha veidi.
Pille:
mina pean kahjuks ütlema, et nendes mustasõstra omades pettusin küll täielikult (ma muid pole proovinud)...kuivad ja maitsetud, isegi keedetuna pudru sees...Maaleht: Võrumaa mees mõtles välja marjakrõpsud. Mulle need vaarikakrõpsud (sellised kandlilised) väga meeldivad :P |
|
<< < 1 | 2 | 3 > >> |